Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Operativsystemer

windows taskbar

Af Gæst pet | 02-10-2022 17:54 | 460 visninger | 4 svar, hop til seneste
Jeg har det problem, at jeg fra XP var vant til, at programikoner var lagt i venstre side af taskbar med en afsluttende "væg". Når man så startede et program, så fik det en ny ikon på den anden side af "væggen". I Win7 bliver ikonen på stedet, men vises som en større udgave. Samtidig skubbes de andre til højre. Når man så har started 3-4 progs. så ligger de oprindelige ikoner spredt ind imellem de startede programmer. Det er p... irriterende. Endvidere, hvis man fx. vil starte explorer 2 gange, såskal man højreklikke på den oprindeligt startede og i en menu vælge explorer igen (i XP klikekde man bare på ikonen i venstre side igen, hvorefter nr.2 explorer fik sin egen processudgave. Men det kan jeg vel få tilbage med classic shell.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
[UAV]Hunter
Giga Nørd
02-10-2022 18:08

Rapporter til Admin
"Fra XP vant til"?? Jeg havde også mange "vant til" fra Windows XP, men XP slukkede altså i 2014. Efter XP så har jeg også vænnet mig til WIN7 og derefter WIN10.. Problemet er nok lidt at i XP var det bare en "genvejs-mappe" som man lagde nogle genveje til programmer og spil ind i. I Win7 og op er det blevet mere integreret i styresystemet, der bl.a. gør at nu kan du have specielle menuer ved højreklik på ikonerne. (I XP kunne du ikke højreklikke og vælge diverse opstart til forskellige programmer, som ved browsers, f.eks..) Plus der er et væld at indstillingsmuligheder for start/proces baren. om flere mapper skal "stables" eller vises ved siden af hinanden. Store eller små ikoner, osv.. Højreklik->Explorer har jeg vænnet mig til, men ja, den sved.. Alt i alt, så kan man jo ikke forvente at alle systemer forbliver som de er for altid. Windows XP var et super styresystem.. Men vi er trods alt i 2022 nu, tingene har jo udviklet sig. Ligesom brugerne skal..
--
"Failure is simply the opportunity to begin again, this time more intelligently." *Henry Ford*
#2
Zeniri
Bruger Aspirant
02-10-2022 21:51

Rapporter til Admin
Kan det tænkes at det er Quick launch du gerne vil have tilbage? Så er det stadig muligt i Win 7, 8 og 10, også uden tredje parts programmer. bare google "how to add quick launch Win version"
--
#3
pet
Gæst
02-10-2022 22:18

Rapporter til Admin
MUHAAAA - Jeg har fået min Quick Launch tilbage. 1.000.000 tak, Zeniri (#2). PS: Der er ikke så meget mere win10/win11 kan bringe (især win11 andet end stramme baller). Det er mest hardware der spiller ind. Måske har win10/11 nye features, men meget kommer med driverne til ekstra udstyr. Længe leve window 7 !
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#4
Kasper Køhlert
Elitebruger
02-10-2022 23:45

Rapporter til Admin
Få Windows 7 med Open Shell https://www.youtube.com[...]
--
https://www.indhold.eu[...] videos?view=0&sort=p&flow=grid

Opret svar til indlægget: windows taskbar

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE