Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Operativsystemer
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Sony TV & Øv oplevelse

Af Junior Supporter benjamin7 | 27-12-2022 10:25 | 1365 visninger | 8 svar, hop til seneste
Lang historie gjort kort. Køb for 3 år siden 85" sony (Det var dyrt) Androide OS kørte super de først 12-14 mdr - I denne tid har jeg ikke installeret mere en den første dag jeg pakkede det ud (Disney/Netflix/dr/Prime/Viaplay) Bruger ikke flow tv Vi gerne have den til at køre som en PC skærm uden en masse Software på, bare den tænder med det samme med et HDMI stik i, kan det lade sig gøre?
--
#1
Gæst
Gæst
27-12-2022 10:38

Rapporter til Admin
Kort svar ... skriv model.nr
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#2
nykjaer
Supporter Aspirant
27-12-2022 10:41

Rapporter til Admin
Hvad er øv oplevelsen...? Hvis du ikke er logget ind i smart-delen (Google) skulle du kunne vælge i settings, at den starter med sidst brugte input, så hvis du altid bruger hdmi, skulle det starte med den...
--
#3
JunkStar DeLuxe
Mega Nørd
27-12-2022 10:45

Rapporter til Admin
https://www.av-cables.dk[...] Så slipper du for smart delen af tv'et
--
http://www.l0rn.nu[...]
#4
benjamin7
Junior Supporter
27-12-2022 11:21

Rapporter til Admin
Modellen hedder KD85XF8596BAE, og er købt i Power tilbage i 2018, og havde faktiske dengang fat i Sony selv bare ½ år efter fordi det hang helt vild, det er på standby, og fra jeg tænder det til eks jeg er inde i netflix går der vel forsigtigt 3-3½ min, fra jeg starter en film til det kommer i gang kan der gå 30-45 sec, og det køre ikke godt og skaleringen er ikke pænt, men det køre. Sony mener det er appsne der har et problem, og har haft den nulstillet, i sidste ende sendt jeg det tilbage til power i Herning og fik af vide 3 dage efter det var klar til afhentning, og fik det hentet for at finde ud af det ikke engang havde haft det åben, så meget for 2200.- i leje af kassevogn Kabler er testet forbi 10G kapacitet, haft prøvet anden udbyder/udstyr da men mente det var problemet. Men en google chrome i siden og så køre det fint, vi har så lidt apple produkter, og har fået et atv i julegave som jeg har sat til, og i "4k" fra netflix køre det super lækkert, så det er et eller andet software relateret i den skærm som er gået i baglås. Tænker den skal skal mere ind nulstilles da jeg tro den tag et dårlig image og installere fra, eller også en fejl i hukommelse, så ville bare have det pillet fysisk fra hvis man kan det, eller så lidt software på lige til at pege den på en HDMI port #2 jeg har godt ikke prøvet :)
--
#5
gæst
Gæst
27-12-2022 13:06

Rapporter til Admin
#4 øhhh du ved godt du ikke selv skal aflevere tv'et : ) (kan ikke dy mig , hvor i landet bor du hvor en kassevogn koster 2200 i leje). du ved godt at der ingen garanti er på at smart delen (apps) blir måske ikke opdateret. derfor er det godt at købe en apple tv, nvidia shield ell chromecast.... da de som regel fungere meget bedre end dem i en 2018 model ; )
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#6
Zerock
Elitebruger
27-12-2022 13:13

Rapporter til Admin
Mit fjernsyn (et Philips fra 2016 / købt i 2017, også med Android TV ) har jeg sat op med Apple TV. Jeg har sat det op, så når jeg tænder for Apple TV'et, så tænder den også for fjernsynet, og skifter fjernsynet til Apple TV'ets HDMI kanal. Dit fjernsyn er nyere (og dyrere), så mon ikke også dit kan sættes op til det. Så du skal sikkert bare finde den rigtige indstilling i TV'ets indstillingsmenu. Held og lykke!
--
#7
gæst
Gæst
27-12-2022 13:19

Rapporter til Admin
gør som #6 slå det hdmi cec til på dit tv så burde det virke som #6 skriver ellers kan det måske indstilles i service menu .... men du skal nok passe lidt på , da du kan ødelægge en del. https://www.hardreset.info[...]
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#8
munk9000
Bruger
27-12-2022 15:12

Rapporter til Admin
Du kan evt. gå i settings og slå developer mode til. (googl' for metode for dit tv) og sætte background apps til 0 og evt. disable så mange app's du kan. Det har jeg måttet gøre med et sony tv for at det ikke konstant stod og pinger netflix ip og aldrig går i sleep mode.
--

Opret svar til indlægget: Sony TV & Øv oplevelse

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE