Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Operativsystemer
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Imac vil ikke installere

Af Monsterbruger mrsebbe | 25-01-2018 21:19 | 872 visninger | 3 svar, hop til seneste
Hej Hol jeg håber der er nogle Mac eksperter derude: Jeg har en gammel imac fra 2008 som jeg ville reinstallere, så jeg holdte cmd + alt og r nede i den forhåbning om at jeg kunne hente den nyeste OS fra apple og køre den på. dog understøtter det gamle skidt ikke at man henter via internettet. Så derfor kunne jeg vælge muligheden at reinstallere yosemite, og inden man kan installere den yosemite igen skal man lige logge ind med Apple ID, dog får jeg en fejl der meddeler at dette er midlertidigt utilgængeligt, og jeg kan derfor ikke komme videre med installationen, dette er en fejl mange får og løsningen for de fleste har været at lave en bootable USB med det valgte OS, Dog understøtter det gamle skidt heller ikke Bootable USB, da jeg ikke kan se USB, når jeg booter og holder Alt knappen inde. så lige nu er jeg tømt for idéer, den eneste løsning må være en cd/dvd med OS på dog har jeg ikke det liggende nogen steder og min computer har heller ikke optisk drev -_- så hvis der nogle der har en anden løsninger eller bud på samme, så er alt hjælp velmodtaget :i mvh Mrsebbe
--
Slesk af Natur, Venlig af tvang.
#1
ToFFo
Guru
25-01-2018 21:46

Rapporter til Admin
Har du prøvet det de foreslår her? https://discussions.apple.com[...]
--
Nu uden signatur :O
#2
aznbull
Semi Supporter
25-01-2018 21:58

Rapporter til Admin
De fleste Imac fra før 2011 har da DVD drev på siden ? hvor bor du henne ? Jeg har nogle USB sticks med Yosemite, El capitan og sierra på.
--
Punch first, ask while punching
#3
mrsebbe
Monsterbruger
25-01-2018 22:23

Rapporter til Admin
#1 jeg har prøvet at lave bootable USB men de dukker ikke op når jeg booter og holder alt(option) knappen inde, den eneste den viser er recovery partitionen, jeg kan ikke få nogle af mine USB sticks til at dukke op :S kan godt se dem efterfølgende i disk utility :S #2 ja den har et drev på siden men jeg har ingen dvd med software på eller mulighed for at lave dette :S Bor i odense :)
--
Slesk af Natur, Venlig af tvang.

Opret svar til indlægget: Imac vil ikke installere

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning