Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Operativsystemer
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Windows 10 gratis?

Af Guru Mr. WoLF | 17-11-2019 14:35 | 1244 visninger | 5 svar, hop til seneste
Kom Windows 10 på min mors PC og skulle til at købe en billig key som jeg har på min egen, jeg kom Windows 10 på inden køb af key. Jeg prøvede så lige for sjov at søge på Windows 10 key og første key på første side åd Windows og det stod som aktiveret bagefter. Tror i Windows snart stopper med at være aktiveret eller er det bare at bruge en random key fra nettet end at købe en billig key?
--
#1
Jesna
Bruger
17-11-2019 14:48

Rapporter til Admin
Kan være den virker altid og kan være den du får en besked i morgen, om at du skal aktivere windows. Så svært at sige. Jeg har selv købt de sidste windows licenser på ebay og de har virket upåklageligt. Husk at købe fra en sælger med god omtale. Vh Jakob
--
Køb billige Windows Licenser her https://cheapwindowslicense.com[...]
#2
Mr. WoLF
Guru
17-11-2019 15:57

Rapporter til Admin
Hvis nogen skal til at install win10 på deres egen pc og mangler en key så prøv lige med en free key til at starte med, jeg sender også gerne nogle key ved pm som kan prøves af.
--
#3
SteffE
Junior Nørd
17-11-2019 16:04

Rapporter til Admin
Der findes ikke free keys og som #1 nyd det så længe det varer om det er 1 time eller resten af pcens levetid. Du finder vel heller ikke bilnøgler på gaden og tænker weeeeee, gratis bil.?
--
#4
Mr. WoLF
Guru
17-11-2019 16:17

Rapporter til Admin
#3 Mener nu at have læst noget om at der findes nogle gratis key f.eks. til handicappet mennesker. Om det er en skummel key købt fra en hacker i Rusland som har betalt det med stjålet konto oplysning eller om det er kms/atcicator gør hvis ikke meget forskel? Første "free"/fundet key prøvet virkede og kan ikke sige om det bliver ved med det men hvis M$ intet gør så er det jo lidt som det er gratis (set bort for at win10 er spyware og der stadig er en pris). Håber nogen der skal til at install win10 lige vil prøve at finde en gratis key selv og se om den også bliver ædt og hvor lang tid den virker
--
#5
SteffE
Junior Nørd
17-11-2019 16:53

Rapporter til Admin
Næh der er ingen forskel. Det er jo helt op til dig.
--

Opret svar til indlægget: Windows 10 gratis?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning