Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Operativsystemer

win10, kun lyd under fjernstyring?

Af Supporter Aspirant 2nd | 26-03-2020 21:50 | 836 visninger | 2 svar, hop til seneste
Hmm.. teknisk hjælp ønskes.. Jeg skulle lige prøve dette idag, men efter noget tid, kunne jeg godt huske at der var noget bøvl med det.. Jeg har en win 10 maskine der kører som, tja .. server.. Den kører en teamspeak server, og den kører samtidig en teamspeak client. Serveren er til for at vi kan snakke sammen, clienten er til for at jeg kan få min radio til at spille i en radiokanal.. det virker fint, med vb audio virtuel cable. Jeg kører et stream igennem winamp, der kører lyd igennem en user på en teamspeak client (aktiveret med konstant ptt) Dette har virket fint på windows 7, men altså ikke på windows 10. Jeg forbinder via msremote, og radioen stopper/(ts'en muter) når jeg logger af? Ligeså snart jeg logger på serveren igen, så starter musikken? Er det et felt jeg skal udfylde, eller der ikke noget at gøre? pft.
--
-2nd-
#1
2nd
Supporter Aspirant
01-04-2020 20:40

Rapporter til Admin
Jeg kom i tanke om, engang da jeg administrerede 4 cod servere via fjernskrivebord, at man kunne logge ind, igen.. altså logge på, og igennem fjern pc'en logge på igen (hvis der var problemer) Så det tænkte jeg at man måske kunne.. og det virker næsten.. Hvis jeg logger på.. og prøver igennem fjernsskrivebord, så kan jeg godt fange pc'en, men mit password virker ikke.. Nå jeg prøver sq at lave en ny bruger på serveren, og igennem den bruger, logge på serveren.. det må kunne virke.. Nogen der har prøver om det virker at logge på igen?
--
-2nd-
#2
Cocio21
Junior Supporter
02-04-2020 04:16

Rapporter til Admin
Jeg lavede et lign passthru setup da jeg i sin tid gamede med et par venner i Fortnite, som vel og mærke brugte Xbox live chat fra deres konsoller. Jeg gad ikke sidde med headset på trukket fra min pc 3 meter væk, så jeg brugte 2 Discord konti i et chatrum med hinanden til at snakke/høre på mobilen istedet, og via Vb audio virtuel cable/Voicemeeter sendte den indkommende lyd fra mic´en vidre til XBlive clienten. Jeg ville kigge på din remote desktop settings, det er ret sikkert den som overtager din lyd enhed/muter lyden og laver rod i det. Du skal forresten bruge en brugerkonto på selve serveren når du skal login via remote desktop, dvs det skal være med en bruger oprettet på serveren og der skal være et password tilknyttet konto´en ellers nægtes login automatisk. Win10 har dog nogen mystiske måder den hænger fast i Mic/lydenheder, så tjeck lige de settings også og deaktiver evt random adgang win10 giver sig selv via settings.
--

Opret svar til indlægget: win10, kun lyd under fjernstyring?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning