Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Operativsystemer

Windows ingen knapper virker

Af Ny på siden dravian | 03-04-2020 22:52 | 795 visninger | 2 svar, hop til seneste
Hej allesammen. Står i den situation at mit Windows driller meget (ubrugeligt) Skal siges at min pc. Er købt brugt for 6 år siden Men jeg kan komme ind i Windows efter at have skrevet min kode. (tastaturet virker) Jeg kan bevæge musen og trykke og der sker også noget inden jeg logger ind med koden. Nu er den i Windows... Musen kan køre rundt. Der sker ikke noget når jeg venstre klikker eller højre. Mit headset sige lyde som om den får forbindelse 20 gange under login. Tastaturet kan klare ctrol-alt-del. Men så kan jeg ikke gøre mere andet end at trykke på kabinettet. (musen kan bevægesig men ikke trykke.) Hvad kan være fejlen og er der andre muligheder end at geninstallere.? Ps. Mit headset har drillet i et par uger hvor den mister forbindelsen en gang imellem når jeg gamer. (hvis det da hjælper, det er trådløst) Hvad kan jeg gøre. Hilsen ham der ikke skulle game i aften ??
--
#1
dravian
Ny på siden
03-04-2020 22:59

Rapporter til Admin
Skal siges at Windows ikonerne bliver fremhævet når jeg køre musen over dem. Jeg kan bare ikke trykke på dem. Og ikke engang Windows knappen på tastaturet virker.
--
#2
dravian
Ny på siden
03-04-2020 23:10

Rapporter til Admin
Har sat en anden mus til og pillet alle unødvendige kabler fra... Nu virker musen. Så antivirus programmet får lige en tur.
--

Opret svar til indlægget: Windows ingen knapper virker

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning