Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Operativsystemer

Akut hjælp til MAC - How to opgradering

Af Gæst Rosenstand | 20-09-2020 15:41 | 563 visninger | 7 svar, hop til seneste
Jeg er på ingen måder en MAC mand... Nok det længste tid jeg har siddet foran en MAC nu... Vi snakker snart 3 timer. Og jeg kan bare ikke blive klogere på det lort :-( Mac er en Macbook Air, medio 2013 OS er 10.8.5 (Mountain Lion) Jeg skal have OS opdateret en nyere udgave. Jeg kan IKKE vælge en opdatering i App Store, da denne melder om fejl. Jeg kan ikke finde nogle udgaver i App Store der kan bistå mig i opdateringen, da de bare alle melder om fejl. Så hvordan får jeg downloaded et Mac OS udgave, og lagt på maskinen? Jeg er en HAT til MAC, så beskriv venligst processen. R.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Roy Munson
Mega Supporter
20-09-2020 17:05

Rapporter til Admin
har du prøvet at boote med cmd + r? så burde den installere den nyeste kompatible udgave af macOS.
--
Det eneste tidspunkt en borgerlig tænker på andre end dem selv, er når de onanere..
#2
Rosenstand
Gæst
20-09-2020 18:24

Rapporter til Admin
Skal jeg have nyeste udgave liggende til rådighed så? Eller vil den gøre det via internettet? Kan man ikke boote op på en USB nøgle? R. ?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#3
Yde
Semibruger
20-09-2020 18:29

Rapporter til Admin
Der ligger ALTID en OS version på en seperat partion på din harddisk. 1. Sluk computeren 2. Tænd den og hold CMD + R knappen nede 3. Vent til den er startet Så skulle den gerne begynde på gendannelse, hvorfra du kan slette nuværende disk, reparere nuværende OS eller installere et nyt.
--
#4
ToFFo
Guru
20-09-2020 18:40

Rapporter til Admin
#2 - Den kan gøre det over nettet, hvor den blot henter den nyeste tilgængelige version. Du får ikke noget ud af dette? https://www.apple.com[...]
--
- Indsæt signatur -
#5
InFerNo
Guru
20-09-2020 19:04

Rapporter til Admin
Cmd R er ikke hvad du ønsker. brug cmd alt R, så får du den seneste der er kompatibel med din mac. https://support.apple.com[...] Hvorfor finder du ikke ud af at læse den fejl der fremkommer via app store. Det er sikkert bare en disk fejl, og kan også løses under diskutility under recovery mode.
--
Overclocked Broadwell-E/Pascal Inside!
--
Sidst redigeret 20-09-2020 19:05
#6
jediknightdk
Junior Supporter
20-09-2020 20:40

Rapporter til Admin
Min Mac drillede her for nogle uger siden, og jeg måtte opdatere hver ny opdatering fremad. Kunne altså ikke gå fra den gamle til den nyeste... jeg prøvede også alt... Og der er mange opdateringer fra El capitan til Catalina.
--
#7
Visualize
Bruger Aspirant
20-09-2020 21:02

Rapporter til Admin
@0 Er det muligt for dig at benytte disse direkte links til Mac App Store for at hente macOS Mojave: https://apps.apple.com[...] eller macOS Catalina: https://apps.apple.com[...] Hvikle specifikke fejl får du i App Store? Er du logget ud af App Store? Log ud - benyt links herover. Ellers hent (gratis) AppCleaner fra https://freemacsoft.net[...] i Command+, lad programmet rydde system programmer som App Store er - træk App Store ikonet ind i AppCleaner eller find det i oversigten - ryd alt Cache relateret og settings relateret - men lad bom og pkg filer være hvis der forefindes disse med Mountain Lion - husk også at hent den version af AppCleaner der virker med Mountain Lion som er version 2.3 i bunden af tilgængelige downloads fra ovenstående link. Log ud af App Store på Mountain Lion og benyt dig af muligheden for at rydde Cache filer og plist filer - OS X gendanner manglende cache og plist(indstillinger) ved næste opstart af App Store. ps. Kan afsløre at jeg er Mac-bruger på 12. år snart men fjernhjælp er ikke altid let. Jeg undersøgte muligheden for at hente en OS X Mavericks installations ISO/DMG-fil hos https://macintoshgarden.org[...] men det lod sig ikke gøre(de har ellers alt andet godt liggende). Og jeg har kun en Lion DVD-DL liggende fra min egen App Store som jeg ikke aner om kan boot længere da jeg ikke har kompatibelt hardware længere. Giv endelig melding tilbage på alt dette.
--

--
Sidst redigeret 20-09-2020 21:05

Opret svar til indlægget: Akut hjælp til MAC - How to opgradering

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning