Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Spil

Andre game-streamers på hol? (Moonlight, Steamlink...

Af Gæst Thomas Træben | 21-01-2022 14:48 | 661 visninger | 2 svar, hop til seneste
Hej Hol. Findes der andre derude, der streamer deres spil? Vi vælter os jo i platforme og muligheder efterhånden. Det er ikke noget jeg ser nævnt herinde ret ofte. Bemærk: Skal ikke forvekslet med f.eks twitch eller youtube-streamers, der broadcaster deres spil. Jeg har leget med GameStream, SteamLink og Moonlight i flere år, men tog i efteråret springet til udelukket at streame mine spil fra en hjemme-server der kører Windows, med Moonlight. Årsagen var egentligt, at jeg har behov for at være mobil i mit hjem og ynder at spille på forskellige "platforme". Derudover kan jeg ikke kan holde ud, at lytte til larmen fra en pc, så den stod i forvejen i et andet rum, hvor jeg kørte HDMI/USB over ethernet. Mit setup bruges kun til in-house streaming. Mit setup består af flg.: 2 stks. ASUS RT-AX92U i Mesh. Har altid maksimalt 5 meter til en af routerne og 1 væg imellem. Cat6e trukket rundt i huset. Fastspeed Fiber. Moonlight Server (Windows PC) 5800X RTX 3080 16 GB Ram Shit-ton storage. Det hele er samlet i en hjemmelavet rack-skuffe i mit teknik-skab. Lenovo T580 Bruger denne til at spille med mus og tastatur såvel som controller. Både trådløst og kablet. Dell U2515h skærm med en Raspberry Pi 4. Alt elektronik er monteret bag på skærmen og bruger kun 1 stikprop. Bruger den både trådløst rundt omkring i huset, og kablet på en "kontorplads" i stuen, hvor der også er mus og tastatur. Redmi Note 10 Pro med Razor Kishi. Jeg spiller for det meste Diablo 2R, PUBG, Warzone, Wow og andre populære titler. Shooters spiller jeg kun kablet, mens jeg sagtens kan spille Wow og Diablo 2R trådløst, både med tastur/mus samt controller. Er blevet rigtig glad for at spille D2R på telefonen eller den bærbare med controller til. Glæder mig til at høre om der er andre streamers derude!
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
dwal
Ultra Supporter
22-01-2022 04:37

Rapporter til Admin
Hvordan er det med input delay / lag osv? Sidst jeg prøvede var det umuligt at spille f.eks Dark Souls - og jeg kørte det hele kablet.
--
Halvgammel, men helt gnaven.
#2
Thomas Træben
Gæst
22-01-2022 10:50

Rapporter til Admin
#1 Der er en smule latenstid hvis man kører trådløst. Det kan ikke undgås. Jeg spiller altid med controller eller gamepad, hvor man ikke kan mærke det. Det er mærkbart med mus og tastatur. Jeg har ca 12-13 ms latenstid. På kabel er det som at sidde foran maskinen. Når jeg bruger min kontorplads i stuen, hvor jeg egentligt streamer spil og min desktop til, glemmer jeg fuldstændigt at jeg ikke sidder koblet direkte til min pc.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til indlægget: Andre game-streamers på hol? (Moonlight, Steamlink...

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE