Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Spil

Fortnite: Brug af Battle Stars

Af Elitebruger SEOMaster | 21-05-2024 11:18 | 325 visninger | 2 svar, hop til seneste
Hej Jeg prøver på at sætte mig ind i Fortnite med knægten, og nu har han indtjent 1.000 V-Bucks i indeværende Battle Pass (sæson?), samt lige nu har han omkring 187 Battle Stars. Og nu sidder vi lige med et par spørgsmål, der sikkert er vældig dumme, men jeg vover pelsen alligevel. Spørgsmål 1: Hvis han gemmer de 1.000 V-Bucks mister han så dem ved næste Battle Pass, eller kan han netop gemme disse V-Bucks og købe det nye Batlle Pass for dem? Spørgsmål 2: Han har ikke rigtig været obs på, at han kunne bruge disse Battle Stars til noget, men nu kan han købe fx en hel "pakke" hvor han åbner op for "Pages 8-13" mener jeg for omkring 155 Battle Stars. Derved unlocker han en del skins og andet lir. Men er det sådan man bruger sine Battle Stars, eller er det dumt at bruge 155 Stars ca. på denne pakke? Tak for jeres tid og at I bærer over med mig.
--
#1
MrJoe
Bruger Aspirant
21-05-2024 11:26

Rapporter til Admin
Nu er det et stykke tid siden, at jeg sidst har beskæftiget mig med Fortnite, men: ad 1) V-Bucks er koblet til din knægts Fortnite-konto og kan bruges i Item Shoppen eller til at vente på næste sæsons Battle Pass. ad 2) Optjente "Battle Stars" er sammenkoblet med det nuværende Battle Pass, så det er vel bare med at få dem brugt på de ting, han ønsker, før sæsonen udløber. Og super fint, at du spørger! Jeg tænker, at der stadig er mange forældre, som ikke er med på denne bølge. :)
--
#2
SEOMaster
Elitebruger
21-05-2024 12:25

Rapporter til Admin
#1 Tak for svar :) Det er sgu ikke til at holde sig opdateret på det hele, men det her var da en stor hjælp. Han gemmer sine V-Bucks til næste Battle Pass og bruger Battle Stars i indeværende Battle Pass. God dag :)
--

Opret svar til indlægget: Fortnite: Brug af Battle Stars

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning