Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Spil
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Er DayZ helt død i DK?

Af Megabruger Stampeed | 22-02-2017 13:12 | 2173 visninger | 16 svar, hop til seneste
Hej HOL Jeg er begyndt at spille DayZ, og jeg vil høre, om det er fuldstændig umuligt at opdrive nogle til at spille det med? Det lyder på folk som om de har droppet de og ikke vil mere. Er det korrekt? Jeg kan se, at deres arbejder peger mod en beta version ift. deres nuværende alpha version. Jeg så en dansk guide på youtube og tænkte at det så meget godt ud. Men er spillet reelt set dødt?
--
Et møg lækkert build med en fandens høj FPS i diverse games.

--
Sidst redigeret 22-02-2017 21:38 af Ronson
#1
utyske
Semibruger
22-02-2017 13:17

Rapporter til Admin
Jeg aner ikke om spillet er dødt, men det er nok ikke helt umuligt, i lyset af hvor mange alternativer der er, samt at udviklingen nærmest ikke rykker sig ud af stedet. Mit bud er, at spillerne vender tilbage, når der kommer en stor opdatering. http://steamcharts.com[...] http://store.steampowered.com[...] Det ser ikke ud til, at der er flere end 3000-3500 på verdensplan der spiller det p.t.
--
Sidst redigeret 22-02-2017 13:19
#2
Akasut
Supporter
22-02-2017 14:24

Rapporter til Admin
Er de ikke hoppet over på H1Z1 ?
--
#3
Chaosbird
Mega Supporter
22-02-2017 14:44

Rapporter til Admin
Prøvede et af de to spil. Ingen genstande at finde, ingen zombier, ingen spillere... Dødt spil så det gad jeg ikke bruge tid på. Røv dårligt lavet xD
--
MSI GE62 15,6" - GTX960M 2GB - i7-5700HQ - 8GB RAM - 128GB SSD + 1TB HDD
#4
bornholmeren92
Juniorbruger
22-02-2017 14:45

Rapporter til Admin
Er begyndt at spille standalone DayZ igen, så der sker lidt :) Men nej, der er nok ikke mange der spiller det mere..
--
#5
MaxXX
Super Supporter
22-02-2017 18:04

Rapporter til Admin
#6
Stampeed
Megabruger
22-02-2017 19:31

Rapporter til Admin
Jeg så ham duden her spille og tænkte det så godt ud. https://youtu.be[...] Kan se at der er mange andre engelske youtube-guides, men da jeg kun fandt en dansk af nyere dato, måtte det jo være halvdødt.
--
Et møg lækkert build med en fandens høj FPS i diverse games.
#7
Mil7br4nD
Monsterbruger
22-02-2017 19:47

Rapporter til Admin
Jeg spiller det engang imellem, synes stadig at det er et godt spil. Men det er sjælden at jeg har spillet sammen med nogen
--
#8
Hr_Bjoern
Ny på siden
23-02-2017 00:24

Rapporter til Admin
Hvor mange timer har du spillet? Vi er tre gutter der spiller nogle gange om ugen. Typisk first person servere. Kunne være sjovt at få flere med i troppen!
--
#9
Stampeed
Megabruger
23-02-2017 05:58

Rapporter til Admin
Jeg er helt ny. Omkring 30 timer :)
--
Et møg lækkert build med en fandens høj FPS i diverse games.
#10
simonlvschal
Ultra Supporter
23-02-2017 06:58

Rapporter til Admin
både dayz,h1z1, osv er spil som har scammed folk, det er spil som aldrig har efterladt early access og får aldrig rigtig opdates.
--
#11
utyske
Semibruger
23-02-2017 08:37

Rapporter til Admin
#10 - Det er i hvert fald et minimum af sandbox/openworld survivalspil, som faktisk ender med et færdigt produkt. Jeg kan ikke komme på mange, udover Don't Starve, som dog slet ikke er i samme stil som DayZ mv.
--
#12
the688
Guru
23-02-2017 08:49

Rapporter til Admin
#10 - åh, hvor er det dejligt når du poster dine indlæg. Kom nu, lad os lige sidde ned i 2 minutter og trække vejret dybt. Husk dine åndedrætsøvelser. Woooosaaaah. Simon, ReaperKill, whatever - træk nu vejret før du skriver dine raserier på HOL. Du ved så mange ting, og kunne bidrage med så meget, men det kommer ud som vredesudbrud i twitterformat. Betaler man for Early Access *ved man godt* at der ingen garanti er for at spillet nogensinde bliver færdigt. Det er ikke "en scam". Synes du også det er en scam hvis du køber en Lotto kupon og ikke vinder? Eller at hvis du donerer 50 kroner til de sultne børn i Afrika, så er det også en "scam" hvis der stadig er sultne børn i Afrika dagen efter? Du får *mig* til at virke rolig og afbalanceret, gamle dreng :) Dine indlæg er enten sort eller hvid. Tag det nu roligt. Forklar folk hvad du taler om. Det er ikke sikkert at trådstarter ved de ting du ved, så tag tid og *forklar* hvordan det hænger sammen, i stedet for bare at skrige "DET ER EN SCAAAAM!" DayZ og et par andre i genren er perfekte eksempler på "faren" ved Early Access. Det er ganske rigtigt. Der er ingen garanti for at der kommer noget ud af det. DayZ fandtes i en *gratis* version baseret på ArmA2. Den findes stadig. Da så ArmA3 udkom, valgte man at lave en "ny" version af DayZ, som kom på Early Access, og blev udviklet videre på - i en periode. Men som med mange projekter, ikke kun i spilbranchen, så er det svært at sige "NU er det færdigt". De kunne have solgt den første Beta som et færdigt spil og sagt "Det er spillet - der kommer ikke mere!". Men de vælger at videreudvikle, og lade folk betale et mindre beløb end for et fuldpris-spil. Og så fortsætter de. Men hvornår er et spil "perfekt". Hvornår er det "klar til launch". Er det når der ikke er nogen fejl? Eller er det når det har alle de features man drømte om da man startede? I så fald er der *mange* spil fra store softwarehuse som aldrig har været "færdige". Early Access er en chance at tage. Og hvis du har bildt dig selv ind at det automatisk fører til at der, 6 måneder senere, ligger et færdigt spil, så er du ikke blevet scammed. Så har du bare ikke sat dig ind i tingene. Overhovedet. Dayz-crewet sagde selv (selvom enhver tænkende gamer godt ved det) at Beta-fasen kunne vare i mange ÅR. Det var præcis det man købte. "Du kan spille spillet nu, for en mindre pris - men det er ikke fejlfrit". Vælger man at gøre det, så har man *valgt* at gøre det. Det er ikke en scam. Der står sort på hvidt at det er *præcis* det man køber. Tag det nu roooligt Simon. Du mener det godt, det ved jeg, men dine superkorte indlæg lyder som en gal mand der bare sidder på sin veranda og råber ad dem der kommer forbi. Du kan godt. Gør dig selv den chance at tage dig selv alvorligt - og tag de folk du skriver til alvorligt. I stedet for bare at lyde som Donald Trumps twitter-feed.
--
"ORK SATME!"
#13
mr.decoy
Junior Nørd
23-02-2017 13:43

Rapporter til Admin
#12 Lyder som om du har aktier i Bohemia :-) Kan heller ikke rigtig se det farlige og "raseri-anfalds"-agtige I hans indlæg, virker mere raseri-agtigt at se dit essay af et indlæg der påpeger... eh, noget. Men #10 har ret jo, for nej, man bliver ikke oplyst om (medmindre man måske læser paragraf 27, side 119, af terms and conditions", og ej heller er det "almen viden" at man ikke skal regne med at spillet bliver færdigt inden for rimelig tid, eller selvfølgelig bare bliver forladt som det er set før. Men det er en fantastisk måde for uærlige personer at snyde andre på lovlig vis, og uden konsekvenser.
--
#14
the688
Guru
23-02-2017 14:28

Rapporter til Admin
#13 - jeg tror du forveksler det med "objektivtet" Og nu har den kære Simon altså været herinde længe - og er verdensmester i (desværre) at skrive korte indlæg i komplette absolutter, og gerne komplet ensidede. Enten komplet fanboy, eller komplet "worst-product-ever". Uden dermed at tilføje noget til diskussionen. Han poster bare "Produkt X er LORT!!!" Oh well - jeg blev i hvert fald oplyst så rigeligt om hvordan Early Access virker. Også på DayZ. Hvilket er grunden til at jeg aldrig købte det. Man kan godt have en mening om noget, uden at have aktier i det. Man kan også godt vide noget om et emne, uden at have aktier i det. Og helt ærligt, hvis man ikke forstår hvordan "Jeg betaler for tidlig adgang til noget jeg ikke ved hvad er, og hvad ender med at være" - så er man måske ikke helt moden nok til at have sit eget hævekort.
--
"ORK SATME!"
#15
Jackson3012
Monsterbruger
23-02-2017 17:36

Rapporter til Admin
Jeg spiller DayZ. Og det er virkeligt blevet godt, jeg har haft det siden realease og de har taget et kæmpe spring, der er masser af loot osv. Skal folk bruge Pro-tips. om våben osv, så spørg løs. Men burde poste et billede/video til dem som tvivler. Så skal i se loot, tror at vi har 15 telte+ fyldt med våben, gear, og ammo. Vi taler om 1000+ hvis ikke mere :P Men udviklingen er overhovedet ikke gået i stå, tværtimod! Det er et lille team der virkelig går op i detaljer, det er mange små ting. Som virkelig gør at jeg er begyndt at blive vild med spillet igen Bare se her, de implementere i takt med at tingene bliver færdige. Der går tid ja, men endnu engang skal det siges. Lille team, stort projekt. https://dayz.com[...] Syntes at folk skulle give det en chance til.
--
#16
Stampeed
Megabruger
23-02-2017 20:37

Rapporter til Admin
Det er et kanon spil. Jeg har lige spillet det igen. Early Access eller ej, det er sgu fedt. Jeg har ikke oplevet de vilde bugs endnu, må jeg nok indrømme. Der var noget med nogle døre, jeg ikke kunne gå ind af. Hvor mange timer har folk i spillet?
--
Et møg lækkert build med en fandens høj FPS i diverse games.

Opret svar til indlægget: Er DayZ helt død i DK?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning