Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Spil
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Pre-order Battlefield V?

Af Elite Nørd peder-dingo | 23-08-2018 09:00 | 2002 visninger | 30 svar, hop til seneste
Hey Ender med at ryge på BFV når det kommer. Kan det passe at deluxe versionen kun er skins og andet gøjl?? Bliver CD Keys billigere op mod launch eller kan man ligeså godt bestille nu til de ca 300 kr det koster ved fx cdkeys.com? Hvor har I forudbestilt?
--
#1
MyrKnof
Elitebruger
23-08-2018 10:13

Rapporter til Admin
Jeg forstår ikke helt.. hvorfor preorder? Du betaler for et produkt ingen har set endnu, kun på løftet om at du får lidt ekstra digitalt gøgl? Not worth it. Mit råd er, at helt lade være at forudbestille ting.
--
#2
utyske
Elitebruger
23-08-2018 10:20

Rapporter til Admin
Som #1 siger, hvorfor forudbestille? Hvis du ender med at bestille det via et eller andet key-site og spillet er totalt broken ved launch, kan du ikke slippe af med det igen. Det giver mere mening lige at give det til et par dage efter launch og så finder du ganske sikkert et fornuftigt tilbud. Jeg har jævnligt set AAA-titler til PC, til omkring 250 kr. i danske butikker, lige efter spillet er udkommet.
--
#3
Azakiel
Skribent
23-08-2018 10:41

Rapporter til Admin
stemmer i med #1. Du betaler dem reelt set for noget vi kun kender til fra en beta, som nemt kan have været det allerbedste produktet har at tilbyde, og ikke mere. Vent til efter release.
--
Veni, Vidi, Vici. dimidium facti qui coepit habet faber est quisque fortunae suae
#4
rasmusj78
Elitebruger
23-08-2018 10:59

Rapporter til Admin
Som #1 og resten giver ham ret i. Never pre-order.
--
#5
ReneSDK
Guru
23-08-2018 11:36

Rapporter til Admin
Har ikke forudbestilt. Er stoppet med at forudbestille, især fra EA, da de har vist at de ingen ide har om hvad folk gerne ser i et spil. Jeg venter lige på at se hvordan spillet viser sig at være efter launch. Hvis det minder bare det mindste om Battlefild 1, så kommer jeg ikke til at spille det, og ender derfor med nok slet ikke at smide penge efter det.
--
FFHAU! This is 2018, "I'm not good with computers" is no longer a valid excuse.
#6
rasmusj78
Elitebruger
23-08-2018 11:44

Rapporter til Admin
Syntes nu det der nye kommende WW3 ser interessant ud, minder en del om BF4 :)
--
#7
FlyingHippo
Supporter Aspirant
23-08-2018 12:31

Rapporter til Admin
Jeg vil gerne slutte mig til koret, der synger imod at forudbestille. Jeg har ikke spillet Battlefield siden 3'eren. Men savner det så jeg hælder meget til at begynde igen med 5'eren. Men jeg vil se reviews før jeg køber! Og et par skins, og 2 dages tidligere adgang til den åbne beta er sku ikke nok til at opveje en potentiel elendig spiloplevelse.
--
$('.t47-svar-top').find('b:contains("fuerzzz1")').parent().parent().parent().hide() You're welcome!
#8
killstone
Bruger
23-08-2018 13:36

Rapporter til Admin
Har ikke forudbestilt, regner med og købe en måned af EA acess premium, så har jeg en måned til og spille og se om det er noget for mig :). Overvejer faktisk og købe et år for 799,- da det giver adgang til en del fede spil.
--
#9
Azakiel
Skribent
23-08-2018 13:51

Rapporter til Admin
#8 Giver kun adgang til en håndfuld mere end EA Access Basic, og de største af del spil er enten cash grabs eller uvidst hvordan de kommer til at være (Anthem eksempelvis).
--
Veni, Vidi, Vici. dimidium facti qui coepit habet faber est quisque fortunae suae
#10
Lovegreen
Giga Supporter
23-08-2018 13:53

Rapporter til Admin
Har ikke forudbestilt og har ikke tænkt mig at gøre det. Spillet ligner BF1 for meget efter min mening - og hvis det er rigtigt, så kommer jeg nok ikke til at spille ret meget. Foretrækker stadig BF4 fremfor BF1. Tak for info om WW3, det er tilføjet til min steam ønskeliste :)
--
#11
killstone
Bruger
23-08-2018 14:00

Rapporter til Admin
Er jeg godt klar over, men det er efter min mening stadigvæk bedre en og give 4-500 for noget man spiller en kort periode eller bliver skuffet over. Men overvejer også kun, kunne godt lide bf1 så er ikke nervøs for nr 5.
--
#12
peder-dingo
Elite Nørd
27-08-2018 18:06

Rapporter til Admin
Har stadigt ikke fået svar på det jeg spurgte om....
--
#13
Lowice
Elitebruger
27-08-2018 18:17

Rapporter til Admin
Da næsten ingen pre-order pga den manglende fornuft til at gøre det, så kan det tage lang tid at få et svar.
--
#14
ReneSDK
Guru
27-08-2018 18:24

Rapporter til Admin
Kort sagt JA, deluxe er kun skins og andet gøjl, da EA har udtalt at alle DLC bliver gratis til BF V. CD keys bliver sjæøldent billigere op til launch nærmere tvært imod. Jeg står stadig fast på at man skal lade være med at pre-order dog, da du reelt set ikke ved hvad du køber (også selvom du forventer at købe det). Det kunne jo være at det var så broken som alle de andre BF spil ved launch, så det ikke er værd at spille før der er kommet en par patches eller 3.
--
FFHAU! This is 2018, "I'm not good with computers" is no longer a valid excuse.
#15
Arsukfjorden
Elitebruger
27-08-2018 20:41

Rapporter til Admin
Der er så meget modstand imod pre-order for tiden. Folk er blevet så kritiske og kræver så meget af spiludvikleren. Om man er interesseret i skins og det andet ekstra gøgl er vel op til en selv. Det er ikke for mig, men tilgængel giver det god mening for mig at pre-order for at få muligheden for at downloade spillet, så det er klar til launch. Hvis det så viser sig at spillet ikke er så godt, så er det bare sådan. Men SÅ mange penge snakker vi heller ikke om. Selv hvis multiplayer er ringe, så får jeg sikkert stadig en 10-20 timers fornøjelse ud af det. Og hvis singeplayeren er lige så god som BF1's(selvom den dog var kort), så er der sikkert 5 timer eller mere underholdning deri. Så det giver snildt over 20 timers underholdning for 500kr eller hvad BFV nu koster. Skulle jeg have haft samme antal timers underholdning ved at gå i biografen, så er det vel nærmere en 1500-2000kr jeg skal af med. Og der er jeg heller ikke garanteret at filmene er gode... Så pre-order er ikke nødvendigvis noget man bør være imod. Har man tænkt sig at købe spillet uanset hvad, så er der intet at tabe, så jeg syntes bare at #0 bør pre-order spillet hvis det glæder ham at prøve spillet - uanset hvad reviews giver spillet af karakter :)
--
#16
Trapper
Gæst
27-08-2018 21:51

Rapporter til Admin
Bestilt det hos Origin da jeg ved jeg kommer til at spille det, har købt det til de 629DKK for deluxe. Støtter udviklerne så direkte jeg kan, så jeg benytter mig ikke af de hubs som G2A etc. Hvis man selv har et firma med et produkt ved man alt efter hvad man sælger hvor drænende det er når forbrugerne brokker sig over ens produkt selvom de har købt det et sted der ikke er autoiseret til at sælge det.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#17
utyske
Elitebruger
29-08-2018 17:13

Rapporter til Admin
#15 - Ja, det er store krav der stilles, som at spillene faktisk virker ved launch, hvilket er derfor en stor del af os advarer mod forudbestilling. Battlefield 4 er jo et glimrende eksempel på hvor skidt det kan gå, selv for firmaer som DICE/EA, som burde have styr på multiplayer og det er jo langtfra det eneste eksempel på AAA-titler som ganske enkelt ikke har fungeret ved launch. De fleste er kommet til at virke uger eller måneder senere, men der er nu også en håndfuld, hvor udviklerne helt har opgivet og så sidder man tilbage med et spil som ikke virker, men man har nogle fede ingame skins til. Det kan jeg godt se, er et godt bytte. Samtidig er sammenligningen med en biograf jo pænt fjollet, for at sige det mildt. Det kan godt være at filmen ikke er god, men du er trods alt sikret at den enten bliver afspillet korrekt eller at du får pengene tilbage.
--
#18
Arsukfjorden
Elitebruger
29-08-2018 22:00

Rapporter til Admin
#17 At spillene bør virke korrekt ved lanceringen kan vi godt blive helt enige om, men jeg ser ikke hvordan det boycutte spillet de første måneder er en løsning på det problem? Tværtimod. Både Battlefield 3 og 4 var forfærdelige i begyndelsen og Rainbow Six Siege var helt horribelt de første måneder. Men i alle tilfældene er der kommet fantastisk gode spil ud af dem. Kunne det være, at det at køberne(os) viste vores interesse i spillene ved at pre-order eller købe ved launch, var det, der motiverede spiludviklerne til at lægge indsatsen i for at få spillene til at køre ordentligt? Hvis folk omvendt ikke køber spillene ved launch(eller pre-order), så indikerer det jo mere for spiludviklerne(og publisher) at givne spil er et flop og det derfor er ikke er økonomisk fornuftigt at investere store summer i at fikse spillene. Når ovenstående så er sagt, så tror jeg ikke at det gør en stor forskel for udviklerne om spillene bliver pre-orderet, køb ved launch eller købt 3 måneder efter. Der er allerede investeret så mange penge i spillene at support af spillet fortsætter, ikke mindst for at folk også køber det næste Battlefield(eller hvad det nu måtte være). Det eneste jeg ser som virkelig vil have en effekt er hvis folk slet ikke køber spillene(hverken til launch eller på tilbud 2 år efter). Men er effekten stor nok, så betyder det jo bare at Battlefield serien på et tidspunkt ikke fortsætter. Og hvad har vi som forbrugere vundet ved det? Så for at opsummere: Hvis man vil have at Battlefield seren(eller enhver anden serie) fortsætter i mange år frem, så er man nødt til at købe spillene. Og om man pre-order eller køber ved launch er jo i så fald ligegyldigt bortset fra at man ved pre-order får lidt ekstra gøgl(hvis det er dét der gør en liderligt) og man(går jeg ud fra) får mulighed for at installere spillet før serverne går live. Og de sidste timers ventetid er jo de værste - det kender vi alle vel til :) /Arsukffjorden
--
#19
kolao22
Mega Supporter
29-08-2018 22:13

Rapporter til Admin
Har fulgt spillet ret meget, og også spillet i Alphaen. 'Gunplayet' minder mere om bf3 og bf4 end bf1, og tak gud for det. En developer nævnte også, at de brugte bf3's gunplay som inspiration. En meget tidlig og rå vurdering siger mig at spillet nemt kan blive ligeså godt som bf3, som jeg synes har været det bedste i serien hidtil. Angående forudbestilling venter jeg til efter betaen med at afgøre det, men er helt sikker på at jeg kommer til det, fordi spillet virker fantastisk.
--
DU fortjener det bedste :)
#20
henrik12345
Juniorbruger
30-08-2018 12:55

Rapporter til Admin
#19: Helt enig :-). Jeg har deltaget i både pre-alpha og alpha. Er meget imponeret over BF5 og ender sikker også med at pre-order det efter beta´en. Det bliver via Origin.
--
#21
azeone
Supporter Aspirant
30-08-2018 13:19

Rapporter til Admin
Jeg har købt en key på cdkeys.com til 39€, så venter bare på det bliver oktober månede... https://www.cdkeys.com[...]
--
Sidst redigeret 30-08-2018 13:20
#22
utyske
Elitebruger
30-08-2018 14:19

Rapporter til Admin
#18 - Jeg fornemmer lidt at du troller, fordi det er da helt åbenlyst hvilket signal det sender, hvis man venter med at købe et spil, til man ved hvad man får: at man forventer et velfungerende produkt og at man ikke gider at købe noget der ikke er færdiggjort. Som skrevet tidligere, så er der jo netop eksempler på spil som aldrig er kommet til at virke. Du har købt spillet, du har ventet på at det blev fikset og så sidder du tilbage med et produkt som ikke virker og du kan ikke få pengene tilbage - hvordan kan du forsvare den praksis? Also, der er ingen der taler om helt at lade være med at købe spillene, men at lade være med at forudbestille, fordi du ikke aner om du får et produkt der faktisk virker. Så jo, der er faktisk forskel på at forudbestille og købe ved launch. I langt de fleste tilfælde, er der anmeldelser ud ved launch, som kan fortælle dig om spillet virker. Spil er altså kun underholdning, det er ikke noget som en guddommelig skabning har velsignet os med og et mindstemål må da være, at lortet faktisk virker.
--
#23
Trapper
Gæst
30-08-2018 14:43

Rapporter til Admin
#22 Det er dog en personlig sag om man vil forudbestille eller ej. Det eneste spil jeg har oplevet der virklig ikke var værd at spille fra det blev udgivet var COD:BO hvor det hakkede lige meget hvilken PC jeg prøvede at spille multiplayer på. Single player virkede. Aner ikke hvilke spil du snakker om der ikke har virket. Af de spil jeg har prøvet er der kun en AAA titel der ikke har virket da det blev udgivet. Det var dog stadig kun på nogle systemer at det ikke virkede andre havde ingen problemer. Det jo derfor der er Alpha/beta både lukket og åben, samt in house tests af spillene, for at ramme bredt og udbedre de snacks der måtte være. Hvilket signal man har lyst til at sende skal folk nok selv styre.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#24
tommysko
Elitebruger
30-08-2018 15:01

Rapporter til Admin
Ufærdige spil ved launch er lige præcis, hvorfor man ikke skal preorder. https://www.gamereactor.dk[...]
--
[email protected],3GHz/Hyper 212 Evo/Gigabyte Z68X-UD3-B3/Asus Strix GTX 980/16GB G.Skill RipjawsX/Samsung 840 250GB SSD + 1TB HDD/Seasonic 750W 80+ Silver
#25
Activity
Mega Nørd
30-08-2018 15:04

Rapporter til Admin
Jeg elsker pre order. Men kun BF serien og har gjort det ved dem alle så længe jeg husker. Pre ordrede også Xbox one X da den kunne bestilles uden man vidste hvad den kunne, den var bare ny. :) Er en sucker her, og nyder at kunne have et lille skins ekstra eller en anden hjelm end andre. :) Så er vi jo så forskellige...!
--
LG 55" SJ850V 15ms Input Xbox One X Scorpio Edition 1TB + 512GB SSD
#26
peder-dingo
Elite Nørd
30-08-2018 15:08

Rapporter til Admin
De har flyttet launch til 20. november
--
#27
utyske
Elitebruger
30-08-2018 15:13

Rapporter til Admin
>Det er dog en personlig sag om man vil forudbestille eller ej. >Hvilket signal man har lyst til at sende skal folk nok selv styre. Jeg har aldrig påstået det modsatte. >Aner ikke hvilke spil du snakker om der ikke har virket. Battlefield 4 havde massive problemer og det var umuligt at spille online i meget lang tid efter launch. Diablo 3 virkede slet ikke det første døgns tid, måske mere. SimCity virkede ikke den første uges tid. Batman: Arkham Knight var så defekt ved launch at WB trak det tilbage og selv efter det blev relanceret, virkede det ikke ordenligt. Selv i dag er der store bugs i spillet. Batman: Arkham Origins var knapt så defekt, men det har også stadig masser af bugs, nogle som er tæt på at være gamebreaking. Assassin’s Creed Unity var et shitshow, hvor textures ikke virkede, der var massive framerateproblemer, så slemme at det var svært at spille spillet. Så vidt jeg husker, er det vist heller aldrig helt blevet fikset. Og det var lige dem jeg kunne komme på, men der er flere, samt selvfølgelig en masse som "bare" har været fyldt med bugs og jeg tænker ikke på diverse early access-spil, fordi der er man lidt indforstået med, at man ikke spiller et færdigt spil.
--
Sidst redigeret 30-08-2018 15:14
#28
16bamse
Mega Supporter
30-08-2018 19:43

Rapporter til Admin
http://www.ladbible.com[...] Rip
--
CPU: R+ 2700x MB: Asus x470 ITX RAM: Corsair LPX 2x8GB GPU: Nvidia 1080Ti HDD/SSD: 2x4 TB & Samsung 830 256 GB Dell XPS 13 9360
#29
Arsukfjorden
Elitebruger
30-08-2018 21:03

Rapporter til Admin
#22 Jeg troller ikke overhovedet. Det er min ærlige mening. Jeg fik måske ikke helt min pointe frem i #18. For store AAA titler har udviklerne og publisheren jo ikke brug for at få alle penge ind med det samme. Om deres indtjening på BFV sker i 2018 eller 2019 er helt sikkert ikke kritisk for dem. Deres budgetter ligger sikkert over mange år. Lad os bare sige at de forventer at sælge for 1 milliard kroner i BFV's primære levetid(3 år fx). Om de penge kommer ind i form af pre-orders, køb ved launch eller køb 2 år efter er nok relativt underordnet. Når vi snakker så store firmaer og så mange penge, så fungerer almindelig husmandsøkonomi(ingen fornærmelse tiltænkt) ikke. EA går ikke konkurs bare fordi at der er et formindsket pre-order salg. Det var netop derfor at jeg skrev at jeg ikke tror at det har nogen effekt om man pre-order eller ej. Og angående det med at der er spil, som aldrig bliver fikset, så vil jeg give dig ret i at det naturligvis ikke er noget, som man bør støtte. Men Battlefield har jo i mange år været kendt både for det negative at deres spil ofte er ustabile ved launch, men også for det positive at de gør en stor indsats for at fikse spillene. Både Battlefield 3 og 4 kom til at være glimrende, meget stabile spil. #24 Jeg vil sige at en singleplayer og en multiplayer er for BFV det som man må forvente at spillet indeholder ved launch. At DICE så vælger med BFV at tilføje coop og battle royal er jo en fantastisk bonus. At det bliver forsinket er vel lidt ærgeligt, men havde det været bedre hvis de slet ikke havde planlagt de features? Eller havde det været bedre hvis singleplayer og multiplayer var 100% færdig, men de ventede et år mere med at lancere dem indtil at coop og battle royal også var klar?
--
#30
peder-dingo
Elite Nørd
16-11-2018 11:24

Rapporter til Admin
Kan se på de billigste cd keys på Google cx koster 42 euro. Kan det gøres billigere? Der er vel ikke et smart Mexico trick ligesom man de første BF spil :-)
--

Opret svar til indlægget: Pre-order Battlefield V?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning