Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Spil
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Spil tabber ud uden grund

Af Semibruger Raaaaaandy | 06-09-2018 20:21 | 734 visninger | 5 svar, hop til seneste
Hej ærede Hol'er! Jeg har nu gennem en uges tid oplevet noget uheldigt i diverse spil. Der bliver tabbet ud, uden jeg har gjort noget for at fremprovokere det. Det er sket i Rocket League samt CS. Og nej, jeg trykker hverken på windowstasten eller andet, der kan få det til at ske. Det er sket, hvor jeg ikke har siddet ved computeren, men siddet lidt på afstand og bare observeret.. Jeg har læst mig frem til forskellige løsningsforslag, men pt. uden succes. Det eneste jeg ikke har prøvet endnu, er at køre i window mode, og det har jeg ikke af den simple årsag, at mit spil(CS) så ikke vil lade mig bruge min nuværende resolution, men kun min skærms native(1440p), hvilket fucker mig ret meget op.. folk der spiller meget CS forstår nok dette. Jeg har læst, at det er en mere eller mindre kendt bug i win10 og har via søgning fundet en løsning, der tilsyneladende har virket for mange, men jeg har det problem, at den slet ikke er mulig for mig. Jeg mangler den fil/sti, der henvises til. http://www.tomshardware.co.uk[...] Dette er løsningen, men jeg har slet ikke nogen Office mappe i min Microsoft-mappe. Jeg har kun Windows og XblGameSave. Nogen der har en idé til en løsning her? Jeg har som sagt først fået problemet nu her den sidste uges tid. Kan det skyldes en windows update? Selvom jeg dog ikke mindes at have installeret en sådan..
--
#1
Raaaaaandy
Semibruger
09-09-2018 16:31

Rapporter til Admin
Prøver lige et forsigtigt bump.. Jeg har nu forsøgt mig med at deaktivere noget fuldskærmsoptimering under CSGO.exe-filen. Læste et sted, at det måske kunne hjælpe, men er endnu ikke bekræftet. Det samme gjort i RL.exe. Slet ingen der har et bud her?
--
Sidst redigeret 09-09-2018 16:33
#2
mikaelmonrad
Ultrabruger
09-09-2018 17:28

Rapporter til Admin
Jeg havde nøjagtigt samme problem for et par uger siden, og hold nu kæft hvor er det bare irreterende. Jeg købte og installerede Norton Antivirus, og kørte en scanning, den opfangede 6x malware. De blev slettet og genstartede computeren, og har ikke haft problemet siden. Jeg kørte med den gratis Avast inden da, og hold da op en forskel med Norton. Så prøv at kører en virus/malware scan, det hjalp for mig, hvilket program du bruger er nok underordnet. Held og lykke.
--
Dreams are never stupid!
#3
Raaaaaandy
Semibruger
09-09-2018 23:22

Rapporter til Admin
Hmm. Interessant. Jeg har netop Avast Free.. Men pt. ser det dog ud til at være løst ved at fjerne fuldskærmoptimering. I hvert fald i CS. Men kan da godt lyde som om, jeg skal have scannet anyway! Tak for svar.
--
#4
Sven Bent
Nørd Aspirant
10-09-2018 13:47

Rapporter til Admin
MHT til AV scanning so installer evt aAlwarebytes uden premium features, som extra scanner Alternativt. kan du bruge DR web cure it som er et download og smid vaek Scanning program https://free.drweb.com[...]
--
Sven Bent - Dr. Diagnostic www.TechCenter.[...] - Home of Project Mercury
#5
mikaelmonrad
Ultrabruger
10-09-2018 18:13

Rapporter til Admin
Der er sikkert masser af andre gratis programmer derude, blev bare træt af, at lede efter nye, da jeg oplever, at de bliver ved med, at man lige skal købe programmet inden det kan fjerne malware og lign.
--
Dreams are never stupid!

Opret svar til indlægget: Spil tabber ud uden grund

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning