Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Spil
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Warcraft 3 (Reforged)

Af Ultra Nørd DeeKay | 03-11-2018 00:16 | 3739 visninger | 56 svar, hop til seneste
Hey Hol'ere! Lidt i kontrast til de dårlige/kedelige/lettere åndssvage nyheder/tiltag som Blizzard har valgt at tage med Diablo serien, og at Destiny 2 pt. kan fås gratis, syntes jeg lige jeg ville bikse en lille tråd sammen hvor vi kan kaste lidt kærlighed efter en anden franchise (dvs ét spil herfra) fra Blizzard, nemlig Warcraft! Vi starter ud med et lille fint los i nostalgien med en retouched teaser trailer til Warcraft 3! https://youtu.be[...] World of Warcraft var aldrig noget jeg gjorde mig i, men Warcraft (1, 2 & 3), hold nu kæft man fik brugt et par timer på det i ens unge dage! Nu har Blizzard så annonceret (og smidt lidt trailers efter os) en remake af Warcraft 3 og jeg indrømmer sgu at det ser jeg frem til! Kunne dog være fedt hvis det var alle 3 spil (og deres expansions), der fik turen, men ja. Her er resterende trailers/teasers til Warcraft 3 Reforged: The Culling Campaign Trailer: https://youtu.be[...] Gameplay trailer: https://youtu.be[...] Har i noget positivt/kærlighed til Warcraft, kan i frit smide det efter spillet/spillene her i tråden! Så kan vi overlade skuffende kommentarer til de andre tråde der allerede er oppe og køre omhandlende Diablo Immortal og Destiny 2 (skuffende kommentarer omkring Warcraft, er ikke-eksisterende!) ;p //Daniel
--
Wise men talk, because they have something to say. Fools talk, because they have to say something.
#1
knir
Gæst
03-11-2018 00:29

Rapporter til Admin
Er det en ny expansion?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#2
ToFFo
Guru
03-11-2018 00:31

Rapporter til Admin
Har spillet rigtig meget tower defense til LAN. Det var awesome. Jeg håber at WC3 Reforged får noget godt multiplayer. Det må tiden vise. Da der kom en mand ud i en Warcraft tshirt og snakkede om at de havde fået lov til at remaster en klassiker, troede jeg et øjeblik det var Diablo. Jeg var glad og håbefuld. Men vi fik det næstbedste remaster. #1 - Nej, det er et remake af Warcraft 3. Altså det er det samme spil med pænere grafik. Muligvis med en lille smule nyt indhold.
--
- Indsæt signatur -
--
Sidst redigeret 03-11-2018 00:32
#3
bam202
Bruger Aspirant
03-11-2018 00:33

Rapporter til Admin
Ja lidt sørgeligt at de 'bedste' nyheder for blizzard i år er deres gamle spil altså Warcraft 3 remaster og WoW:Classic og ikke det nye de kommer med :b Men ja det bliver helt klart fedt at spille Warcraft 3 i HD med fuldstændigt nye remastered modeller.. selvom jeg ikke selv har meget nostalgi over det da jeg ikke var ret god til det dengang så spillede det ikke rigtig haha
--
#4
mystiGe
Ultrabruger
03-11-2018 00:33

Rapporter til Admin
Jeg spillede mainly WC3 for custom maps. Håber de fixer lobbysystemet deri, særligt så folk kan reconnect til games osv, hvis man dc'er. Håber også at custom map modders tilpasser til det nye, hvis der er noget.
--
Enthoo Luxe RGB | Z170 PRO GAMING | i7-6700K | G.SkillZ DDR4-3200 C14 16GB | Strix 1070 OC 8GB | 250 GB 960 EVO M.2 | Corsair H150i PRO | RM750x
#5
Akasut
Giga Nørd
03-11-2018 08:28

Rapporter til Admin
30/40 euro 'Remastered' af gamle titler. Hvad kostede SC1 Remastered, 15? Cashgrabs, HD texture pack, update UI, settings, ligesom vi ser med gamle klassikere på Steam såsom AoE serien. Det er smart nok, sælge samme produkt igen, mindre arbejde nødvendigt, polish det off, sælg det som nyt. Low expense, high profit. Jeg synes dog WC3 original har sin charme og de nye textures virker meget Warhammer/Dawn of War like. Blizzard Classic team siger at de har arbejdet på det, men man begynder jo næsten at tvivle om de ikke har hentet hjælp udefra til at opdatere spillet. De kunne ikke selv finde ud af Voice-implementation efter 15år, og outsourcede dette, Diablo Immortal er bare opkøb af eksisterende produkt. Blizzard-Activsion opkøbte også bare Candy Crush. Som virksomhed begynder de at tænke i macro-baner efterhånden og det viser sig. Bare det første billede af Uther og Arthas tænkte jeg "det er ikke Blizzard artists der har været bag dette". Det er overhovedet ikke deres stil, virkede som sagt som en stilart man ser hos andre franchises der arbejder med mass-strategi-RPG type genre. Samme observationer kan man gøre for andre spil, for at se om karakterer i et video spil, er japanske-anime baseret stilart, når vi fx taler MOBAs eller MMOs. Denne opdatering af textures ligner slet ikke Blizzard artists, og hvis det er lavet in-house, så vil stilarten ikke ændres sig så drastisk, da det er de samme medarbejdere der arbejder i California. Som artist har man jo sin måde at tegne, designe og create hvorfor jeg har stærke mistanker om at det er outsourced project. De skrev også nye animations, så alt efter hvor meget der er nyt, mechanics, movement, terrain-design, om det overhovedet er WC3 engine de benytter eller om det er helt nyt spil gendannet fra scratch på ny engine. Blizzard har typisk brugt deres egne in-house engines til deres spil, WC3->WoW, SC2->HotS osv, så når vi får det i hænderne kan vi få en følelse af om det er WC3 med reskins eller fresh-from ground op. Hvis det er sidstnævnte, så vil det også give mere mening hvorfor prisen er det højere, i det mere arbejde er lagt i det. Eller de kunne bare have outsource texture-arbejdet, lavet animationerne selv, visual spells ser ikke ud til at være updated. Music, VO beholdt. Ændre UI, menus, settings, bnet integration.. least of things. Nu ved jeg godt du skrev positiv, så jeg vil afslutte her, med at man får goodies i de andre spil ved at købe 40 euro versionen, Meat Wagon mount i WoW, #worth! Den skal jeg have, +1 til mount collection.
--
#6
JonasM
Monsterbruger
03-11-2018 08:36

Rapporter til Admin
#5 Sender gerne mine penge til Blizzards cashgrab, hvis det er Diablo 1 eller 2 remake... Selvom jeg nok ikke kommer til at spille Warcraft 3 reforged mere end gennem singleplayer, så køber jeg det nok alligevel i håbet om flere classic games ;)
--
Sidst redigeret 03-11-2018 08:36
#7
Fuller 8900
Mega Supporter
03-11-2018 11:14

Rapporter til Admin
Skal også have wc reforged! :) spillede for et lille stykke tid siden nogle timer i wc 3, og elsker sku det spil :) især stemmerne og missionerne er ret sjove :) håber stemmerne er lige så gode i det nye! Må gerne være tro kopi af det gamle.
--
#8
Compware
Monsterbruger
03-11-2018 12:36

Rapporter til Admin
#8 Jeg skal så meget have det spil, shit jeg har brugt mange timer i det. I Dota, TD og Wars. Jeg er så glad for de vil remake det fremfor D2. Tag mine penge..
--
Jeg driver til dagligt hardware prissammenlignings hjemmesiden Compware. https://compware.dk[...]
#9
Fuller 8900
Mega Supporter
03-11-2018 12:58

Rapporter til Admin
Vil 10x hellere også have wc3 rema kr end d2 :) begge er gode, men kan stadig bedre lide wc end diablo serien :) plus diablo mest af alt bare er hack and slash.. Bliver lidt kedeligt i længden :)
--
#10
Compware
Monsterbruger
03-11-2018 13:05

Rapporter til Admin
#9 nemlig! Problemet med D2 og D3, er det bliver kedeligt på et tidspunkt når du har det meste gear, og bare fisker efter upgrades. Det tager dog længere tid i D2. WC3 er virkelig altid et hit til LAN.
--
Jeg driver til dagligt hardware prissammenlignings hjemmesiden Compware. https://compware.dk[...]
#11
JonasM
Monsterbruger
03-11-2018 13:22

Rapporter til Admin
#10 Indtil man med patch 1.13 ikke kunne reset slkill tree i Diablo 2 var der nærmest uendelig underholdning i Diablo 2, hvis man kunne lide at level character op. WC3 reforged er fint, men håber en af de første to diablo titler er næste projekt for Blizzards classic games afdeling.
--
#12
Anomynous
Monster Supporter
03-11-2018 13:31

Rapporter til Admin
De gør det muligt at crossplay mellem den nye reforged version og den gamle originale, det er meget fedt, så community bliver okay stort tror og håber jeg på. Hvad vigtigere er, de fjerner portforwarding! Så nu behøver man ikke rode i sin routers indstilling eller andet, for at kunne oprette lobbies osv. Det har været det mest invaliderende ved det originale wc3.
--
Back in my days the video games were more about the game than the video
#13
VojenZ
Nørd Aspirant
03-11-2018 15:05

Rapporter til Admin
Eneste gode info der kom ud af blizzcon var nyheden om wc3 reforged. Men community skriger efter d4 eller wc4 - de gider bare ikke bruge pengene på det når de kan tjene samme penge på samme vin på nye flasker.
--
4770K @ 4.5 ghz | 16 gb 1866 mhz | Asus Strix 1070 TI | Gigabyte Z87 | Noctua U12-S | Corsair 400Q | 3 x 250 GB SSD | 650W Antec |
#14
DeeKay
Ultra Nørd
03-11-2018 15:41

Rapporter til Admin
#5 Prisen på 30 euro for Reforged er jeg enig med dig i er at liiige malke den lidt rigeligt (og korrekt at SC remastered stod til og fortsat står til 15 euro). Dette med at genudgive spil med "opløftet" (eller i al fald bedre optimeret til nyere OS/maskiner) er også noget vi har set være til stede et par år efterhånden (eller, flere år faktisk). Jeg har da også selv gen-købt et par titler der er blevet gen-udgivet, heriblandt Baldur's Gate 1 & 2 (samt Icewind Dale og Planescape Torment, fordi disse spil...er bare pisse feee'!) og Metro 2033 + Last Light har man da også købt på ny, da disse blev gen-udgivet i deres redux-versioner. Som du selv skriver så er der nogle ting der er genbrugt fra WC3 (Vanilla), heriblandt ild og magieffekter (som du også selv nævner). Det med hvordan karaktererne ser ud, hvis det fortsat er samme engine spillet kører på, er det vel også begrænset hvor meget bedre det kan gøres (med karakterernes udseende), om end jeg også syntes der gives en ville "vibe" af at det ikke helt er Blizzard's eget team der har stået for det. Om det er Blizzard's eget team der har stået for det, må vi se om de melder ud med noget omkring - Men med makværket til Diablo Immortal (som jo blot er et reskin af et asiatisk produceret spil), kunne man da godt tænke om ikke de blot har hyret et mindre firma til at stå for reskin af WC3 ligeså. Ja se, det med "goodies" til deres andre titler (hovedsageligt WoW), er jo så ikke noget jeg finder særlig spændende, da jeg ikke spiller eller har den mindste lyst til at begynde at spille WoW - Så det er lidt et miss for mit vedkommende, at prisen er dét højere pga. disse "goodies" smides med i ;p
--
Wise men talk, because they have something to say. Fools talk, because they have to say something.
#15
kb-
Semi Nørd
03-11-2018 17:23

Rapporter til Admin
30 euros...Jeg har købt sandwich for mere i dag. Jeg synes personligt prisen for spil er underordnet til en grænse, så længe de holder i mere end 20 timer.
--
.
#16
ToFFo
Guru
03-11-2018 17:35

Rapporter til Admin
#15 - Har det på samme måde. Prisen er ikke altafgørende, det er indholdet. Jeg købte Heroes of Might and Magic 3 da det udkom, det kostede 400kr, og jeg har ingen anelse om hvor mange timer jeg har brugt i det. Men det er mere end 1000 timer. Det er en fair timeløn! Og Diablo 2 har jeg spillet endnu længere tid. Det kostede ca. det samme. Absolut fair! Et Diablo 2 remaster ville jeg ligeledes bruge mange timer på, og jeg tror også jeg vil bruge mange timer i Warcraft 3 Reforged. Men et spil som Destiny 2 er lige omvendt. Det er dyrere end gennemsnittet og hvis man ikke køber DLC, så mister man dele af det oprindelige spil. No shit. Da den første DLC udkom, kun 2 måneder efter spillets release, blev visse områder af det orignale spil låst/fjernet for folk som ikke købte den første DLC pakke. Tror DLC pakken kostede omkring 250kr. Spilindustrien er på vej ad helvedes til.
--
- Indsæt signatur -
#17
Fuller 8900
Mega Supporter
03-11-2018 17:46

Rapporter til Admin
Tror generelt det er mobil markedet som ødelægger det ved at et spil koster 1 beløb og så er det det. Mobilspil er gratis, men så koster det noget ved alt man så gør deri. Der er helt klart flere penge til producenterne på den måde desværre :( vil 10x hellere købe et spil til 500 kr og så er Det det..
--
#18
2Ristede
Supporter Aspirant
03-11-2018 18:28

Rapporter til Admin
Tror ikke blizzard overlever på sigt hvis ikke snart de kommer med noget nyskabelse... det er efterhånden mange år siden de var pioneers med warcraft og starcraft. Det er som om de slet ikke tar chancer mere og kun går efter rene cashgrabs. thank god for firmaer som CPR og diverse indie spiludviklere der skyder op rundt omkring. Uden dem så det sort ud for os der elsker gaming. Rockstar er selvf heller ikke værst.
--
Sidst redigeret 03-11-2018 18:30
#19
DeeKay
Ultra Nørd
03-11-2018 19:51

Rapporter til Admin
#15 Holder din sandwich så også i +20 timer når du er gået i gang med den? Ellers er sammenligningen da godt nok et selvmål uden lige.. #16 Har skam også i sinde at købe spillet, syntes blot at i kontrast til StarCraft Remastered kom på banen til 15€, at dobbelt op i pris er at gå i den forkerte retning med remastered titler. #18 De lever fortsat i bedste velgående på World of Warcraft, og bliver med stor sandsynlighed ved med det sålænge expansions hertil sælger godt (og playerbase forbliver i samme omfang). Dertil er der StarCraft 2 og dets mikrotransactions osv. der er listet ind der, samt populariteten via. Esport (i al fald i den østlige del af verdenen). Er dog enig i at de efterhånden nok skal se på at komme på banen med noget nyt - Samtidigt måtte de dog godt gen-udgive deres ældre titler i nye game-engines, så de rigtigt får et løft på alle leder og kanter, og ikke blot retouch her og der.
--
Wise men talk, because they have something to say. Fools talk, because they have to say something.
#20
ToFFo
Guru
03-11-2018 20:16

Rapporter til Admin
#19 - Anede ikke at prisforskellen var så stor. Well, hvis SC remaster solgte rigtig godt, så ved de jo at de kan tjene endnu mere boksen på WC remaster. Hvis det kun sælger halvt så godt som SC, så tjener de stadig det samme, og hvis det sælger ligeså godt, eller bedre, tjener de bare det mere. Blizzard er blevet det nye Apple. De tænker at folk køber deres produkt, uanset hvor godt eller skidt det er.
--
- Indsæt signatur -
#21
kb-
Semi Nørd
03-11-2018 23:42

Rapporter til Admin
#19 Jeg ved ikke lige hvor lang tid der går før den er ude igen, men er det ikke ca 18 timer for en sund tarm? Jeg mente selvfølgelig at 30 euro ikke er ret mange penge, det kunne du vel godt læse ud af sammenhængen hvis du nu anstrengte dig?
--
.
#22
DeeKay
Ultra Nørd
04-11-2018 00:03

Rapporter til Admin
#20 Ved ikke lige hvor meget det har solgt, men kan da godt tænkes at det ikke var helt så godt igen, eftersom at de har smidt en anden pris på WarCraf3 Reforged. Jeg håber dog lidt at vi fremtidigt ser deres andre ældre titler komme på ny igen, ikke kun for os gamle røvhuller der sidder og brokker os til højre og venstre, men også for at visse genrer (RTS!) forhåbentlig kan få pustet nyt liv i sig igen. #21 Så den holder altså ikke i +20 timer? Okay, godt at vi fik det på plads, så har du heller ikke flere sure opstød, vel? Måske en tur forbi lægen vil føre dig på rette (bedre/en mere positiv) vej.
--
Wise men talk, because they have something to say. Fools talk, because they have to say something.
#23
kb-
Semi Nørd
04-11-2018 00:17

Rapporter til Admin
#22 Jeg ved ikke lige hvad du prøver på at få ud af sammenhængen, men jeg har selvfølgelig forskellige forventninger til forskellige ting. I øvrigt var der tale om 5 sandwiches med tun fra Lagkagehuset til 50 kr stykket, og de skal nok samlet holde mig mæt i mindst 20 timer. Et spil må gerne koste 1000 kr for min skyld, det er bare afgørende om det er sjovt eller ej. Et af de mest underholdende spil jeg har spillet i nyere tid var gratis (Path of Exile), det havde jeg gladeligt betalt 1000 kr for, da det mindst er/var det værd, i forhold til den tid jeg har været underholdt af det.
--
.
#24
Pengekær
Bruger
04-11-2018 03:17

Rapporter til Admin
Det vigtigste spørgsmål følger: Bliver det med TFT X-pac indbygget fra start? :O
--
#25
thomsen48
Supporter
04-11-2018 08:58

Rapporter til Admin
Har også allerede købt det, det handlede bare om at købe et par WoW tokens så er spillet jo nærmest gratis :D
--
i7-8700k @ 5Ghz, H115i | ASUS 1080ti Strix | Corsair 32GB 3200MHz | Samsung 960 Pro + 2 x 850 Pro | Asus 27" G-Sync PG278Q
#26
DeeKay
Ultra Nørd
04-11-2018 12:59

Rapporter til Admin
#24 Det går jeg kraftigt ud fra at vi gør, i og med at Arthas vises stående med Frosmourne som det sidste i alle 3 videoer! ... Og ligeså hvis man hopper ind i noget Warcraft 3 relateret i battle.net appen (*spoiler alert?*) ;p
--
Wise men talk, because they have something to say. Fools talk, because they have to say something.
#27
Akasut
Giga Nørd
04-11-2018 13:09

Rapporter til Admin
#24 Et spørgsmål der ikke behøves at stilles da svaret allerede står sort på hvidt: https://playwarcraft3.com[...] "Relive the events of Warcraft III: Reign of Chaos and The Frozen Throne." og "62 missions across Kalimdor, Lordaeron, Northrend, and beyond"
--
#28
DeeKay
Elite Nørd
03-02-2020 16:58

Rapporter til Admin
Istedet for at lave en ny tråd, så tillader jeg mig at bumpe min gamle her. Jeg så ellers frem til spillets gen-udgivelse, men fy for fanden for en mavepuster at rende ind i da... Warcraft 3: Refunded/Deforged? Har ikke selv købt spillet, som jeg ellers skrev at jeg ville, pga. den modvind det har modtaget. Hvad fanden har Blizzard egentlig gang i??? Banner folk der gerne vil refund spillet (fordi det er lort), banner folk der prøver at give andre fifs om hvilke krumspring man skal foretage sig for at kunne refund. Skider højt og flot på spillets fanbase og smider et broken-ass spil på markedet? (why, just...WHY?!...). Uanset hvem der laver custom maps i spillets map-maker nu, så ejer Blizzard det - No shits given!... Man kan nu kun spille det originale WC3 hvis man har spillet i fysisk eksemplar (CD/DVD) (dog ikke online...), hvad fuck har de gang i?!?!?! .... Whatculture snakker lidt om spillet her: https://youtu.be[...] Metacritic's score på "svimlende" 0.5: https://www.metacritic.com[...] Er Blizzard bare gået i gang med at grave deres egen grav alt imens at de skider på deres fanbase? Eller er der kommet "lidt for mange" "suits" ind i firmaet og det er disse der sørger for alt dette ubrugelige lort bare vælter ud af firmaet?... Nå, nok opkastning... for nu.
--
Wise men talk, because they have something to say. Fools talk, because they have to say something.
#29
GhostHuntr
Junior Nørd
03-02-2020 17:40

Rapporter til Admin
#28 Jeg blev også megaskuffet over det, men havde ingen problemer med at få refunded det
--
Puls er en bonus!
#30
Ilwaz
Guru
03-02-2020 18:03

Rapporter til Admin
#28 Det blev smidt ud på gaden, fordi det er billigere at risikerer den dårlige PR. End det er at lave spillet færdigt, specialt nu hvor de har fyret 700 medarbejdere. Blizzard graver ikke deres egen grav, de satser bare på mobile gaming i Asien. Fordi det har langt større profit margins. Et mobile spil tar ikke 3 år at lave eller kræver et team på 300 personer..
--
Grafikkort oraklet! Oh, and don't mind the vase.
#31
TankBrutalis
Supporter Aspirant
03-02-2020 18:29

Rapporter til Admin
#28 jeg er helt med dig her, dette er det værste og mest skuffende move af Blizzard. En gang tænkte de på gamere , og Blizzard ville hellere cancel eller postpone et spil dagen før release end at skuffe deres spillere.. Det var det sidste shit move jeg magtede fra Blizzard, har været aktiv storspiller af alle deres titler siden Diablo 1 til nu, men de sidste 3 år har været rent Chaos fra Blizzard, Blizzard er forsvundet og man kan mærke det er investorerne der taler nu og good ild Blizzard er gone. Jeg købte reforged og aldrig har jeg været så skuffet, så meget lag, stutter og generalt køre det bare røv elendigt på alle punkter, blev et refund (ingen problemer der, fik mine penge instant) men har nu cancelled subscribe på wow classic og ja taget refund på reforged. Som man også kan se de få gms der er tilbage i classic er folk der ikke ved hvad spillet er og der er ingen support eller en GM man kunne få en god snak med længere ved et issue, Blizzard er nu blevet et af de mest griske og mindst supportiv spiludbyder på markedet (desværre). Selv EA ser mindre griske ud og er mere til at tale til.
--
#32
Lng
Maxibruger
03-02-2020 19:18

Rapporter til Admin
Jeg spekulerer mere på, om det ikke bare er Activision og ikke Blizzard, der laver de der shitty valg i profittens tegn... :/ Der er vel nærmest ingen gamle Blizz folk tilbage, hvis overhovedet noget? Jeg har også ondt over det. Det er en hel generations favorit spilcrreator, der er købt og opslugt af den mørke side... :(
--
#33
ToFFo
Guru
03-02-2020 19:50

Rapporter til Admin
#28 - Skider højt og flot på spillets fanbase og smider et broken-ass spil på markedet? (why, just...WHY?!...). Det kender du helt sikkert svaret på :D
--
- Indsæt signatur -
#34
DeeKay
Elite Nørd
03-02-2020 21:45

Rapporter til Admin
#29 Det er vist det eneste positive, ikke at have være rendt med panden mod muren mht. refundering :> Der er dog (desværre) mange eksempler for det modsatte på diverse forums. #30 Arhmen så skid da hul i det asiatiske marked og deres "don't you have phones"-afhængighed! :/ :D Jeg ventede sgu gerne et par år mere på spillet, hvis det betød en ægte remake af spillet, som i at hele spillet fik med "spartelmassen". #31 Virkelig møg-ærgerlig vending de har vendt skuden mod -> penge over kunder, øv!... #32 Tror heller ikke at der er meget (hvis overhovedet noget) tilbage af den gamle grupper mennesker, der glædeligt smed bare lidt kærlighed i deres produktioner, da det nu bare ser ud som om at det hele er konverteret til en pengemaskine - Om det er Activision der står bag denne ændring, kan der gættes løs på, men det er (IMHO) kun gået ned af bakke efter de blev "lukket ind" hos Blizzard. #33 Det er vel normen nu om dage for (stort set) alle spilproducenter, spyt spillene ud selvom de ikke er færdige! :D Håber sgu Blizzard snart vågner op og stopper deres liderlighed efter penge og finder gnisten frem igen (one can only hope!), men samtidigt med alle de fyringer der har stået på og "suits" der er trådt til, er det rimelig usandsynligt at de får vendt skuden på skibet (eller gider gøre forsøget).
--
Wise men talk, because they have something to say. Fools talk, because they have to say something.
#35
Azakiel
Skribent
03-02-2020 21:54

Rapporter til Admin
#34 Fyringerne var et eller andet sted ligegyldige positioner for Blizzard. Administrative og ikke udvikler relaterede jobs som ikke har haft den store direkte betydning for udvikling af spil, men oftere community managers, support og andet. Og blizzard, EA, Ubisoft, med flere, lærer ikke pointen når folk konsekvent stadig lægger penge hos dem. Det er ganske lukrativt for dem at spytte halvfærdige titler ud en gang om året, når tosser stadig køber dem, og endnu oftere, forudbestiller dem.
--
Veni, Vidi, Vici. dimidium facti qui coepit habet faber est quisque fortunae suae
#36
Ilwaz
Guru
03-02-2020 22:07

Rapporter til Admin
#31 Intet af det du beskriver er det mindste korrekt. Blizzard har altid været nogen der satte profit over alt, og at påstå andet er ganske enkelt forkert. Folk skal bare til at lærer at firma'er som laver et produkt, ikke er jeres venner, eller giver en fuck for jer, når det kommer til stykket. #34 Tencent ejer 10% af Blizzard, så det kan de ikke. #35 Det var slet ikke ligegyldige positioner, det var praktisk talt hele deres QC(Quality Control team) der fik sparket. Noget som allerede har haft en kæmpe effekt på WOW teammet, osv.
--
Grafikkort oraklet! Oh, and don't mind the vase.
#37
TankBrutalis
Supporter Aspirant
04-02-2020 09:07

Rapporter til Admin
#36 arh passer nu ikke helt, tilbage i tiden hvor der intet andet firma der kunne brillere med sådan en stort support team og som var nede på kundens niveau, og de forsøgte altid at finde en løsning og guide der hvis der var det mindste problem, deres gms i fx wow var folk der selv spillede så de kunne relatere til problem stillingerne. Blizzard lyttede til fan basen og kunne aldrig finde på at levere et halv færdig spil eller et der bare ikke fungerde, fx derfor Diablo 3 blev cencelled 2-3 gange, projekt titan nåede vi aldrig at høre hvad var osv, Pga de vil aldrig levere noget der ikke virkede 100 % derfor har alle Blizzards spil haft succes og de har haft en mega fanbase der elskede dem. Og nej jeg ved sku da godt de ikke er ens venner lol... Men det var stadig firmaet som var kendt som det aller mest medmenneskelig firma.
--
#38
Gunslinger
Junior Supporter
04-02-2020 10:12

Rapporter til Admin
#37 Det gik galt da Activision og Blizzard gik sammen.
--
#39
McNewmann
Ultra Supporter
04-02-2020 10:33

Rapporter til Admin
Enig med #37 Blizzard har altid været en virksomhed som havde kunders interesse for spillet som første prioritet. Det er bl.a. derfor Blizzard altid har haft stor succes med alle deres titler.
--
Hallo
#40
sebson
Ultrabruger
04-02-2020 10:45

Rapporter til Admin
Tydeligvis en upopulær holdning, men jeg er fint tilfreds med W3reforged... Man skal bare tage det for hvad det er. Det kører fint på min PC og det er bare et HD remake eller hvad man kalder det. Men for mig er det stadig det samme spil, så kan ikke helt set problemet... er det fordi man ikke har fået de 4 timers cinematics? I really dont care... sku fint med mig at det er de "gamle" cinematics, bare i bedre grafik... Eneste problem jeg har er at jeg ikke kan spille 100% single custom games med cheats... Og det med de ejer hvad du laver i map editoren? ja og hvad så? Jeg kan sku godt forstå dem efter DOTA/ LOL er eksploderet på den måde... og i det mindste er der stadig en map editor..
--
i7 4770K, Asus ROG 1080 SC
#41
Azakiel
Skribent
04-02-2020 10:53

Rapporter til Admin
#40 De leverede mindre end de lovede, og sådan set stadig lover i deres presse materiale. Det er en direkte løgn. Udgivelsen af spillet har lukket godt og grundigt ned for den originale titel oven i hatten, så nu er folk tvunget over på et objektivt ringere produkt, kontra et der rent faktisk virkede og havde færdige custom maps. Ændringen til ToS ænder nok med at blive spillets død, ingen gider sidde og generere profit for Blizzard, hvis de ikke selv har rettighederne til det.
--
Veni, Vidi, Vici. dimidium facti qui coepit habet faber est quisque fortunae suae
#42
sebson
Ultrabruger
04-02-2020 11:14

Rapporter til Admin
Men det i snakker om her er et "review" af Blizzard og W3 original, men ikke reforged.... Reforged i sig selv er et glimrende spil... ja det er da nedern at Battlenet er lukket for W3 men det er også et utroligt gammelt spil, det er jo meget normalt man lukker serverne for gamle spil.... Og bare fordi spillet ikke har alt hvad de har lovet originalt, er det stadig et glimrende spil... review det ærligt ud fra hvad man har, i stedet for at være sur over hvad i troede der kom....
--
i7 4770K, Asus ROG 1080 SC
#43
Azakiel
Skribent
04-02-2020 11:20

Rapporter til Admin
#42 Så vi skal simpelthen give fripas på at Blizzard lyver over indholdet i spillet? Det er jo ikke hvad vi troede der kom, men hvad der blev fortalt, og stadig bliver fortalt, der kom.
--
Veni, Vidi, Vici. dimidium facti qui coepit habet faber est quisque fortunae suae
#44
7430
Super Nørd
04-02-2020 11:47

Rapporter til Admin
gætter på jeg ik skal have reforged:p
--
jep jep
#45
sebson
Ultrabruger
04-02-2020 11:51

Rapporter til Admin
#43 Nej jeg siger ikke de skal have fripas, jeg er bare træt af at folk giver spillet i sig selv sindsygt dårlige anmeldelser på baggrund af noget de lovede for to år siden... Giv nu spillet en objektiv vurdering i stedet for. Som jeg skriver jeg syntes reelt det er et glimrende RTS spil, idet W3 var skide godt da det kom ud, og det her mere eller mindre er det samme bare bedre grafik er det jo også i sig selv skide godt! og den map editor... man bliver også nød til at acceptere at ting ændrer sig over næsten 18 år og jeg syntes reelt det giver god mening at ting du laver i deres map editor er deres... Hvis ikke det skal være det så må man sku gå ud og lave sit eget spil...
--
i7 4770K, Asus ROG 1080 SC
#46
Gunslinger
Junior Supporter
04-02-2020 13:21

Rapporter til Admin
#44 Spillet er i sig selv udmærket. Jeg spiller dog primært kun custom games.
--
#47
JunkDeLuxeful
Elitebruger
04-02-2020 18:15

Rapporter til Admin
Hvad med Tower defense? Er der custom maps som i FT?
--
#48
stillersen
Elitebruger
04-02-2020 20:42

Rapporter til Admin
yes, tower defense som nøjagtig som i det gamle wc3. der er blevet spillet en masse custom herfra, kun td ;)
--
#49
Reforged
Gæst
13-02-2020 07:14

Rapporter til Admin
Hvor kan man købe spillet?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#50
vaff
Elitebruger
13-02-2020 09:03

Rapporter til Admin
Battlenet klienten.
--
#51
Agurke
Elitebruger
13-02-2020 09:40

Rapporter til Admin
Overvejer lidt om jeg skal prøve det. Har aldrig spilket warcraft 3. Spillede 1 og 2 i tidernes morgen. Jeg forstår at folk er utilfredse med nogle ting som er blevet sagt, men er det alt det til side et godt ig og underholdende spil?
--
Ryzen 3700X, Rog Strix 2070 Super, Rog Strix B450-f gaming, 16gb TridentZ 3200C16, Corsair RM750X Gold.
#52
Reforged
Gæst
14-02-2020 14:50

Rapporter til Admin
#50 Altså direkte fra Blizzard.com ? - https://eu.shop.battle.net[...] Hvad er forskellen på standard edition og spoils of war edition?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#53
S_Phoenix
Junior Supporter
16-02-2020 21:05

Rapporter til Admin
#52 Kun lidt ekstra til alle deres andre spil .. mount/cardbacks/andre små cosmetics.
--
#54
S_Phoenix
Junior Supporter
16-02-2020 21:06

Rapporter til Admin
#51 Selvfølgelig er folk utilfredse ? De sælger WC3 igen uden videre ændringer - ren pengemaskine. Det svarer lidt til at logge ind i WC3:TFT men du skal lige betale 250kr før at du må spille.
--
#55
Reforged
Gæst
18-02-2020 13:26

Rapporter til Admin
#54 Er det ikke det som hele tiden har været formålet? At lave et remake af spillet, bare med bedre grafik og lidt småting. Diablo 3 var jo en stor mistake. WC3 ROC og WC3 FT var et hit, og det blev WOW utroligt nok også. Diablo 2 og Diablo 2 LOD var også et kæmpe hit, men så kom Diablo 3, som de har lavet om til et WOW lign. gameplay. Men blev det et hit, ligesom WOW gjorde? Nah... Jeg ved at jeg ikke er den eneste WC3 og Diablo fan, som savner det gamle gode gamle gameplay og især trading / pvp delen i Diablo 2 LOD. Hvor blev det af i Diablo 3?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#56
Azakiel
Skribent
18-02-2020 13:34

Rapporter til Admin
#55 Ikke rigtigt, de lovede jo en del ændringer som ikke blev implementeret. Kombineret med at der på launch var en røvfuld bugs (traditionen tro, ved ikke om det er bedre nu), samt ændringer til EULA'en, så var folk godt trætte af at spillet virkede som en dødssejler.
--
Veni, Vidi, Vici. dimidium facti qui coepit habet faber est quisque fortunae suae

Opret svar til indlægget: Warcraft 3 (Reforged)

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning