Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Spil
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Doom Eternal, Hvor?

Af Super Supporter triedset | 13-09-2019 13:18 | 736 visninger | 3 svar, hop til seneste
Hej HOL. Vidste ikke lige hvor jeg skulle lægge den, så har lagt den i hyggekrogen :) Sagen er den, at jeg er interesseret i Det nye Doom, da jeg har været Doom fan i mange år. Derfor vil jeg forkæle mig selv med en collectors edition. Problemet er bare at jeg ikke kan finde nogle danske steder man kan forudbestille den, så ville hører om der er nogle af jer der kender et sted? Eller om jeg er nødt til at kigge efter den i udlandet. Helt specifikt er det Doom Eternal Collectors edition til PC som jeg er interesseret i. På forhånd, mange tak :)
--
#1
azeone
Supporter Aspirant
13-09-2019 13:21

Rapporter til Admin
#2
Maruchin
Elitebruger
14-09-2019 00:05

Rapporter til Admin
Off topic, men hvis du er stor fan af Doom, så kan jeg virkelig anbefale at købe/låne bogen, "Masters of Doom". Jeg kan også stærkt anbefale at se følgende dokumentar: https://www.youtube.com[...] https://www.youtube.com[...] https://www.youtube.com[...] https://www.youtube.com[...] https://www.youtube.com[...] https://www.youtube.com[...] https://www.youtube.com[...]
--
#3
DeeKay
Monster Nørd
14-09-2019 00:44

Rapporter til Admin
Sidder selv en gang imellem og lurer efter om der er noget nyt angående en Collectors Edition til PC i danske shops. Hidtil ser det ikke ud til at der er noget, men jeg venter gerne i al fald til engang næste måned før jeg begynder at overveje bestilling fra udlandske shops. De sælgere der sælger dem på Ebay, sælger dem til "lidt" mere end det dobbelte af hvad den er/har været til salg for ved eksempelvis bethesda's store.
--
Wise men talk, because they have something to say. Fools talk, because they have to say something.

Opret svar til indlægget: Doom Eternal, Hvor?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning