Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Spil
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Gratis Civ 6 hos Epic

Af Semi Nørd Renetarderet | 23-05-2020 09:25 | 2709 visninger | 35 svar, hop til seneste
Jeg har ikke kunne finde gratis spiltråden så den lander her. https://www.epicgames.com[...] God weekend!
--
#2
Langi
Nørd
23-05-2020 09:40

Rapporter til Admin
Jeg må indrømme jeg ville ønske de ville holde op med at rent faktisk give gode spil væk. Af princip nægter jeg at oprette en konto ved dem grundet deres forretningsmetoder, men nogle af de seneste spil er sgu godt nok fristende. Principper er noget pis, men indtil videre holder jeg mig til dem.
--
~Man skal ikke kaste med tændstikker når man selv bor i et gashus~
#3
Thomas G
Monsterbruger
23-05-2020 09:40

Rapporter til Admin
Mange tak for at gøre opmærksom på det
--
#4
Pico
Super Nørd
23-05-2020 10:22

Rapporter til Admin
#2 Du kan jo bare lade være med et lægge penge i biksen. Jeg har fået 106 gratis titler ved dem so far.
--
i7 4790K|Noctua NH-D15|ASUS Z97-WS|16GB Kingston 1866mhz|1080 ASUS STRIX|160GB Intel SSD|240GB Corsair SSD|500GB EVO SSD|3TB Seagate|750W CM
#5
RX
Mega Supporter
23-05-2020 11:38

Rapporter til Admin
Måske stor der noget med småt et sted og så bliver vi alle pålagt en udgift for alle de spil vi har fået... Who knows....
--
#6
Akasut
Guru
23-05-2020 11:45

Rapporter til Admin
#2 enig, har heller ikke oprettet konto der, kraftedme så mange platforme efterhånden som hijacker upcoming titles som exclusives for at lokke folk på deres økosystemer. Føj.
--
#8
Wildmann
Supporter
23-05-2020 12:48

Rapporter til Admin
Nu har jeg ikke lige læst op på det, men hvorfor kan vi ikke lide epic games?
--
#10
inckie
Guru
23-05-2020 14:46

Rapporter til Admin
#8 Jeg er faktisk ikke 100% sikker, men tror mange grundlæggende mange er utilfredese med Epic Games Store, eksklusivitet og den slags. Men jeg har personligt egentlig et okay positivt syn på Epic Games, da de umiddelbart er positive omrking Valves Wine/Proton projekt https://www.gamingonlinux.com[...] Jeg spiller rent faktisk Squad (som bruger EAC) med Proton i Linux takket være Epic Games arbejde med at understøtte Wine/Proton i EAC - det jo ikke gratis at have udviklere til at sidde og arbejde på det. ps: det er ikke alle spil, som bruger EAC virker med Proton, det er meget få som har success (jeg er åbenbart en af de heldige med Squad) !
--
https://twitter.com[...] https://linuxmint.com[...] - Få dit privatliv tilbage. https://cinnamon-spices.linuxmint.com[...]
--
Sidst redigeret 23-05-2020 14:49
#11
Azakiel
Skribent
23-05-2020 14:59

Rapporter til Admin
#10 Primært ekslusivitet, sekundært at de slår sig på at være den nye "tunge" spiller på markedet med en halvfærdig butik som stadig ikke har en færdig indkøbskurv. Har aldrig set så mange søforklaringer komme fra en enkelt person som Tim Sweeney, omkring Epic store før. En ting der nok også vægter folk en del på, er deres involvering af Tencent, som trods alt ejer 40% af Epic (ikke kun EGS)
--
Veni, Vidi, Vici. dimidium facti qui coepit habet faber est quisque fortunae suae
#12
Langi
Nørd
23-05-2020 15:36

Rapporter til Admin
#8 det er (for mig) primært fordi de har tvunget deres vej ind på markedet ved at betale forskellige gamepublishers for at spil kun bliver tilgængelige på Epic game store (enten i en hvis mængde tid eller permanent). Personligt foretrækker jeg langt bare at kunne have alle mine spil på steam. Jeg ved godt andre publishers (EA, Blizzard og Ubisoft) godt kan finde på at holde spil til deres egne plantforme, men i det mindste er det så deres egen platform. Derudover er det så også bare det faktum hvor mange features deres platform manglede især i starten og nogle de stadig gør.
--
~Man skal ikke kaste med tændstikker når man selv bor i et gashus~
#13
FlendtDK
Elitebruger
23-05-2020 16:10

Rapporter til Admin
Hvad er der galt i at betale for eksklusivitet? PS og Xbox har gjort det i mange år med Halo, Spiderman, Last og us osv. Som jeg ser det, bliver Epic Games nødt til det, fordi Steam har haft monopol på markedet indtil nu Stadia kommer også til at have flere exclusives Er der noget jeg har overset, gør de det på en klam måde, eller?
--
ASUS GTX 1070 - MSI Gaming Pro Carbon - Intel i7-8700k - 16GB 2133Mhz - SSD EVO 840 240GB - SSD EVO 840 120 GB - HDD 3TB - Corsair 650D - ASUS PG279Q
#14
Azakiel
Skribent
25-05-2020 08:45

Rapporter til Admin
#13 At det sker på en platform, gør det ikke OK at det sker på andre platforme. Det er en klam måde at segmentere en relativt åben platform på, og når de ikke kan levere på andre punkter (ligegyldig og ikke-komplet butiksfront, manglende services/API'er) som konkurrenterne kan levere, så er det bare et ekstremt desparat forsøg på at hive folk over på deres platform. Der er også jævnt stor forskel på at have eksklusivitet, og have first-party rettigheder til en titel. Halo er ejet af Microsoft, Last of Us er udgivet af Sony, samt udviklet af Naughty Dog som er ejet af Sony, Spiderman (PS4) er udgivet af Insomniac, som igen er ejet af Sony. Det vil sige at titlerne alle er first-party titler, og det har vi som udgangspunkt ikke noget problem med, det er deres intellektuelle ejendom så de bestemmer selv hvad de vil med produktet. Du ser heller ingen bitche over at Fortnite er ekslusivt til EGS, eller at Battlefield er ekslusiv til Origin.
--
Veni, Vidi, Vici. dimidium facti qui coepit habet faber est quisque fortunae suae
#15
FreZno
Monsterbruger
25-05-2020 09:44

Rapporter til Admin
Det er ren win når Epic giver gratis spil. Jeg har alligevel i forvejen Uplay, Bnet, Origin og Steam, så én mere ændrer ingenting. Det ville være fedt at alt kunne være i en launcher, men så er det heller ikke et større problem at starte en app. Jeg har personligt aldrig brugt Steam til andet end at starte spil, så achivements, reviews og alt det andet er bare unødvendig støj for mig. Mht. køb af ekslusive titler, så har Epic ingen anden chance for at komme ind på markedet. Steam er så stor, at hvis man, som Steam, vil sælge spil fra flere udgivere, må man give noget den anden ikke har. Opfinder de en ny software-feature, så kopierer Steam den kort efter - og så er der kun eksklusive spil tilbage. Kan folk huske det rama-skrig der kom da Steam startede i sin tid? "Hvorfor skal jeg starte mit CS fra et andet program?" "Addd, nu kan man også bruge PENGE inde i Steam-appen. Fy for satan!"
--
#16
Peter.
Megabruger
25-05-2020 10:47

Rapporter til Admin
Dertil kommer også, at Epic rent faktisk er billigere for udgivere af spil end steam, specielt hvis de allerede bruger unreal engine. (ret stor forskel faktisk vs steam). Har personligt ikke så meget imod EGS, den mangler en masse features bevares, men spiller primært satisfactory, det virker nu ganske fint i praksis, og selvom jeg allerede har GTA5/Civ VI, så kan man da ligeså godt bare tilføje det til ens library, når det koster gratis. Men der var jo også lidt rygter om deres store snusede lidt for meget i ens pc, men det skulle vist være ændret nu?
--
#17
Prospect
Monsterbruger
25-05-2020 11:45

Rapporter til Admin
Det er totalt latterligt den kærlighed folk har for Steam. De er så blinde for hvor mange penge Valve tjener, det er helt absurd. Epic kommer med en platform der tillader udviklerne at beholde en større andel af spil salget for dem selv (kun 12% til EPIC), eller de kan sætte prisen ned. Steam tager 30% af spil prisen for at formidle en platform og de tjente lige knap 30 millarder kroner i 2017, det er uden at indregne alle deres lootboxes og microtransactions. Kigger man på hele deres lootbox strategi er det absurd hvor mange penge der ryger igennem dér. Når EPIC tilbyder ekslusive aftaler, så glemmer mange af jer at det er spiludviklerne der acceptere dette for en stor pose penge. Alligevel er I sure på EPIC men ikke på udviklerne. Så snart spillet lander på Steam køber I det glædeligt... hurra. Jeg ville også gerne have alle mine spil samlet et sted men konkurrence er sundt for markedet og forbrugerne.
--
#18
Azakiel
Skribent
25-05-2020 13:04

Rapporter til Admin
#17 Tror du mistforstår mange Epic modstandere, det er ikke alle der er pro-steam, men bare pro-consumer. Epic er ikke pro-consumer, en platform som GoG er mere pro-consumer end både Steam og EGS, og er da absolut min favorit hvis det ikke var på grund af den til tidligere mindre portfolio af spil (dog afsat en del i Galaxy 2.0). Hvad udviklerne får af andel gør mig en hat i forskel, priserne er oftest den samme i sidste ende, og pengene ender som oftest blot i lommerne på investorer og andre hos udbyderne, og vi har endnu ikke set nogen fordel for udviklerne. Som jeg ser det er ikke det pro-developer, men pro-publisher vi ser hos Epic, så længe der står en tung publisher bag (Indies går oftest foruden). Jeg er ikke sur på udviklerne for at tage pengene, det kan absolut give mening for dem at tage en finansiel sikring over en usikkerhed, men dermed støtter jeg dem heller ikke foretagendet. Havde det været Valve der havde gjort det samme, havde et forholdt sig på samme måde for mit vedkommende. Vi havde også konkurrence før EGS, nu har vi så bare konkurrence og ekslusivitet. Hurra for det. Edit: Og så er Steam 30% op til, ikke definitivt.
--
Veni, Vidi, Vici. dimidium facti qui coepit habet faber est quisque fortunae suae
--
Sidst redigeret 25-05-2020 13:05
#19
Peter.
Megabruger
25-05-2020 13:52

Rapporter til Admin
#18 "og vi har endnu ikke set nogen fordel for udviklerne." Der er nu mange udviklere der er positive over EGS, f.eks coffeestain (dem bag satisfactory), der for nyligt har udtalt, at grunden til de kom til EGS først, var for at have en vis finansiel sikkerhed hvis deres spil skulle floppe, så deres udviklings team var dækket, at spillet så blev en success for dem, er jo bare fint, og de arbejder på steam release også nu, hvor de kan tage det ekstra hit steam tager fra dem.
--
#20
Brainmanager
Ny på siden
25-05-2020 14:06

Rapporter til Admin
#14 da GTA V kom ud var det jo også eksklusiv til PS4 det første år men mærkeligt nok så ser jeg ingen beklage sig over det d Sony jo så gjorde hvad Epic Games gør nu 8-)
--
Rogues and Noobs have one thing in common. They both pick locks.
#21
Azakiel
Skribent
25-05-2020 14:06

Rapporter til Admin
#19 Hvilket jeg også skrev lidt længere nede, hvis det kan give dem en finansiel sikkerhed er det da bare fint, men derfor lægger jeg ikke pengene hos dem af samme grund.
--
Veni, Vidi, Vici. dimidium facti qui coepit habet faber est quisque fortunae suae
#22
Azakiel
Skribent
25-05-2020 14:08

Rapporter til Admin
#20 GTA V udkom på PS3 og Xbox først, ikke PS4. Og jo, folk lavede også gevaldigt ramaskrig dengang om at konsollerne kom først igen, især fordi GTA IV's PC release stadig sad tungt i folks hukommelse, og man igen var sure over at konsollerne var første-prioritet.
--
Veni, Vidi, Vici. dimidium facti qui coepit habet faber est quisque fortunae suae
#23
Brainmanager
Ny på siden
25-05-2020 14:10

Rapporter til Admin
#22 så nu lægger du heller ikke dine penge ved Sony kan jeg regne ud? 8-)
--
Rogues and Noobs have one thing in common. They both pick locks.
#24
Azakiel
Skribent
25-05-2020 14:13

Rapporter til Admin
#23 Hvorfor lige Sony, og ikke Microsoft?
--
Veni, Vidi, Vici. dimidium facti qui coepit habet faber est quisque fortunae suae
#25
Brainmanager
Ny på siden
25-05-2020 14:13

Rapporter til Admin
#24 i dette tilfælde gælder det jo begge to daa de jo begge gjorde hvad Epic Games gør nu 8-)
--
Rogues and Noobs have one thing in common. They both pick locks.
--
Sidst redigeret 25-05-2020 14:14
#26
vest-aalb-dk
Mega Nørd
25-05-2020 14:39

Rapporter til Admin
Nok ævlen og bævlen. Epic giver fede titler gratis ud. jeg havde dog civ6 i forvejen via steam, men er der så nogen der har hentet spillet og er frisk på et game her engang?
--
!AMD HAS RYZEN
#27
Azakiel
Skribent
25-05-2020 14:46

Rapporter til Admin
#25 Umiddelbart nej, Rockstar (Eller Take2 afhængig af hvem der tager det valg) tog selv platform valget, hvorimod Epic betaler udviklerne for eksklusiviteten. Jeg kan ikke se nogen indikation af at MS/Sony har spyttet ekstra penge i hovedet af Rockstar for det valg, kontra Deep Silver som flyttede platformen som følge af de penge de fik stukket i hånden.
--
Veni, Vidi, Vici. dimidium facti qui coepit habet faber est quisque fortunae suae
#28
Brainmanager
Ny på siden
25-05-2020 14:52

Rapporter til Admin
Sony/Microsoft gjorde stadig det samme og det er ret ligegyldigt om det så hedder spillekonsoller eller pc. Sony/Microsoft betalte stadig penge for at få det til deres konsoller først hvilket er nøjagtig hvad Epic Games gør nu. som du selv skriver så betaler Epic for det og det gjorde Sony/microsoft også så derved er det samme princip. hvis folk ikke kan lide det så er det skam også fint nok da det jo er op til folk selv hvor de vil købe spillet. det er stadig de enkelte spiludvikler der træffer valget om de vil tage Epic's penge eller ej.
--
Rogues and Noobs have one thing in common. They both pick locks.
--
Sidst redigeret 25-05-2020 14:53
#29
dolle82
Monsterbruger
25-05-2020 15:38

Rapporter til Admin
#28 kan du ikke lige poste kilde på at Sony/MS betalte for det, har ikke kunne finde noget om det..
--
#30
Brainmanager
Ny på siden
25-05-2020 15:55

Rapporter til Admin
https://www.justpushstart.com[...]
--
Rogues and Noobs have one thing in common. They both pick locks.
#31
J0tak
Semibruger
25-05-2020 16:12

Rapporter til Admin
# 26 jeg er på, find mig på steam, med samme navn.
--
#32
dolle82
Monsterbruger
25-05-2020 16:58

Rapporter til Admin
#30 det er hvad de skriver "Gameranx reports that this could be a partnership between Sony and Rockstar. It’s possible Sony paid all the money for the advertising space in New York City." Så synes ikke det er en kilde på at de har modtaget en stor pose penge.. Edit vil lige nævne at jeg ellers er enig med dig at det stadig de enkelte spiludvikler der træffer valget om de vil tage Epic's penge eller ej. og jeg har ingen problemer selv med epic måde at drive foretning på..
--
Sidst redigeret 25-05-2020 17:00
#33
vest-aalb-dk
Mega Nørd
25-05-2020 17:15

Rapporter til Admin
#31 tilføjer dig når jeg kommer op fra mit værksted af, evt kan du tilføje mig først: pjotdk
--
!AMD HAS RYZEN
#34
utyske
Gæst
25-05-2020 17:42

Rapporter til Admin
Til diskussionen om eksklusive titler og sammenligne med konsoller, at på konsoller kræver det at man køber en konsol, på PC kræver det at man bruger under 1 GB plads på sin SSD/HD, samt opretter en konto. Så man kan selvfølgelig have alverdens grunde, for ikke at ville installere Epic på sin computer, hvor nogle grunde er mere fjollede end andre. Selv har jeg det helt fint med at få gratis spil. Hvis Epic en dag kræver at jeg gør et eller andet for at beholde de spil, er problemet ikke større, end at jeg lukker min konto igen.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#35
vest-aalb-dk
Mega Nørd
25-05-2020 18:29

Rapporter til Admin
#31 tilføjet; skal lige lægge den førstefødte i seng så er jeg klar derefter, skal siges jeg ikke har spillet online før. Hol har også en discord hvis du bruger den slags.
--
!AMD HAS RYZEN

Opret svar til indlægget: Gratis Civ 6 hos Epic

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login