Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Spil
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Total War: Warhammer 2 Complete Edition

Af Monsterbruger elalso | 01-06-2020 16:26 | 2097 visninger | 15 svar, hop til seneste
Hej gamers (og andet godtfolk), Kan det godt passe, at der ikke findes en samlet pakke med spil og alle dlc? Jeg synes det virker lidt dyrt, hvis man skal købe alt?
--
Mvh. elalso
#1
Optaget Brugernavn
Bruger Aspirant
01-06-2020 17:20

Rapporter til Admin
Jeg var lige ved at blive indigneret, da jeg læste titlen på dit opslag. Jeg har nemlig brugt en ordentlig masse penge på DLC på det seneste. Men jeg synes egentlig, der er ret meget fornøjelse i spillet i en mere nedskåret udgave. Jeg vil anbefale, at du finder ud af, hvilken race, du vil spille og så købe sådan en pakke med (nok i hvert fald) RoR og evt de bonus lords, du vil spille. Jeg har efterhånden ret mange af pakkerne, men de seneste 70 spilletimer har kun været med Teclis...
--
https://meta.wikimedia.org[...]
#2
elalso
Monsterbruger
01-06-2020 18:37

Rapporter til Admin
Hej OB, Jeg har faktisk lige tænkt "nah, F it... Jeg køber det", så det har jeg bare gjort. Med alle DLC'er. Så må vil håbe, at der ikke snart kommer en complete :-D Glæder mig til at tage hul på det igen. Jeg har spillet sammenlagt tyve timer, så der er meget underholdning fremadrettet.
--
Mvh. elalso
#3
Optaget Brugernavn
Bruger Aspirant
01-06-2020 18:53

Rapporter til Admin
Ja, fingers crossed :) De gør nu nok dèt, der er flest penge i - hvis det skal betyde en complete edition for at hive folk på hegnet med ind, så bliver det nok dèt. Men de har heller ikke gjort det for 1'eren endnu, vel? Desuagtet - god wind(s of magic)!
--
https://meta.wikimedia.org[...]
#4
elalso
Monsterbruger
01-06-2020 19:35

Rapporter til Admin
Hehe, tak i lige måde :-D
--
Mvh. elalso
#5
2Ristede
Supporter Aspirant
02-06-2020 05:39

Rapporter til Admin
tvivler på der kommer en complete edition. Gjorde der ikke til warhammer 1. Du kan måske finde nogle bundle dlcer, men mit råd vil være at købe dem hen af vejen efter interesse. alle de dlcer du køber bliver overført til warhammer 3 når det kommer næste år. Ligesom fra WH1 til WH2 Tænker først der kommer en complete edition når warhammer 3 udkommer og de er helt færdig med dlcer. Eftersom Warhammer fantasy er så stort og ekspansivt tror jeg der går længe inden de er helt færdige. essentielt er Warhammer 1, 2 og 3 tiltænkt som et stort spil men delt op i 3 dele pga den massive skala Warhammer fantasy har.
--
#6
elalso
Monsterbruger
02-06-2020 09:26

Rapporter til Admin
#5 - Tak for den flotte uddybning. Jeg er slet ikke nok inde i historien og Warhammer canon til at forstå, hvor dybt det egentlig går (jeg ved dog godt, at det er meget bredt). Men jeg er mega fan af spillet og må bare sige, at det er noget af det fedeste strategi, jeg har prøvet. Jeg synes, at det (ligesom andre TW spil) er virkelig godt lavet ift. blandingen af RTS i kampene og global dominans. Jeg er dog lidt hæmmet af at starte med Teclis hver gang jeg spiller - Af en eller anden grund, så er det bare mest til højrebenet. Nu er jeg 32 runder inde i et nyt save efter opdatering af PC, men tænker faktisk at jeg skal prøve det igen senere med en anden race. Har du et godt råd til, hvad der er sjove faktioner?
--
Mvh. elalso
#7
2Ristede
Supporter Aspirant
02-06-2020 21:50

Rapporter til Admin
#6 Ja helt enig. Det fantastisk ;) Hm er ret vild med at spille skaven især ikit claw campaign. Ellers også britonnia og empire er nogle favoritter. Det kommer meget an på humør. Det svært at anbefale. Der er meget variation, styrker og svagheder imellem de forskellige factions. En del af sjovskaben for mig er at lære og finde ud af hvordan man spiller dem. Der stadigt flere factions jeg endnu ikke har prøvet.... prøver så vidt muligt at gennemføre campaigns på VH/VH. Syntes det sjovest men det tar en del tid for mig nogle gange xD. Tænker min næste campaign skal være vampire coast. Zombier med guns lyder som en plan :D. Der er kun en faction jeg ikke rigtigt kunne lide so far og det var Tomb Kings :p
--
#8
elalso
Monsterbruger
03-06-2020 11:37

Rapporter til Admin
Jeg kom til at skrive Teclis, det var Tyrion, jeg mente... Sry. Jeg er enig i at det er svært at finde en sjov faction. Jeg tror jeg har ledt lidt efter, hvad jeg synes er sjovt og har sporet mig ind på at nogle med gode archers er tiltalende. Måske det er derfor, jeg er så hooked på elverne. Men når det er sagt, så synes jeg at dværge er vildt fede i alt fiktion, så de skal helt sikkert have et forsøg. Da jeg som dreng spillede Warcraft havde jeg en forkærlighed for orker, så måske de også bør afprøves.... Ak ja, der er mange svære valg her i livet, haha... Vampire coast med skarpladte zombies. Hvis man ikke havde prøvet spillet, ville man straks tænke "fuck det er latterligt, det der", men for os der kender det lidt, er det jo genialt, haha... Selv skal jeg bruge eftermiddagen og aftenen på at bounce lidt tilbage efter jeg mistede en af mine helte i går. Jeg har fået en ny, som næsten udelukkende har Sisters of Avalorn i sin hær, hvorfor der skal eksperimenteres lidt på Ulthuan, før denne hær får lov til at erobre land andetsteds...
--
Mvh. elalso
#9
elalso
Elitebruger
16-02-2021 10:01

Rapporter til Admin
Kislev.
--
Mvh. elalso
#10
elalso
Elitebruger
20-03-2021 09:34

Rapporter til Admin
Gammel tråd, men prøver lige noget: Nogen der har prøvet et coop spil? Jeg har ikke og kunne måske godt tænke mig det.
--
Mvh. elalso
#11
jediknightdk
Semi Supporter
20-03-2021 11:10

Rapporter til Admin
Coop er vildt fedt i warhammer, men tager lang tid :)
--
#12
jediknightdk
Semi Supporter
20-03-2021 11:11

Rapporter til Admin
Man får meget ud af og være to til at styre en hær mod en computer (gift units)
--
#13
MartinGarne
Juniorbruger
20-03-2021 11:32

Rapporter til Admin
#0 Køb dine spil inde på g2a.com du sparer flere hundrede kroner fremfor at købe det hele på steam
--
#14
Gorm
Semibruger
20-03-2021 12:29

Rapporter til Admin
Eller bare betal så udvikleren får penge for deres arbejde? https://www.fortressofdoors.com[...] Mange udviklere vil gerne have du bare bruger en piratkopi istedet for g2a.
--
Sidst redigeret 20-03-2021 12:30
#15
elalso
Elitebruger
22-03-2021 10:38

Rapporter til Admin
#13 jeg køber da nogle spil derinde og nogle på livekort, men det her (samt DLC) har jeg nu faktisk købt på Steam.
--
Mvh. elalso

Opret svar til indlægget: Total War: Warhammer 2 Complete Edition

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning