Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Spil

Warzone connection problemer

Af Elitebruger Silkeborgenser93 | 14-09-2020 17:39 | 463 visninger | 3 svar, hop til seneste
Hey HOL, jeg er endelig kommet med på Warzone vognen, men jeg har ofte problemer med at få forbindelse til serveren ved opstart. Ingen fejlkode, blot en server disconnected besked. Jeg har forsøgt en række forskellige anbefalinger: Jeg har flushet DNS, prøvet med en anden DNS-server, tjekket integriteten af spilfilerne, ændret firewall regler og lukket samtlige Xbox-services i baggrunden. Det eneste der virker konsistent, er at forbinde via en VPN. Den sidste løsning gør det imidlertid uspilleligt. Jeg har været i stand til at forbinde to gange nu uden vpn, og det virker ikke til der har været nogen som helst sammenhæng mellem de løsninger jeg har afprøvet, og min evne til at få forbindelse. Lige pludselig virkede det bare, indtil det ikke virkede længere. Er der nogen der haft samme problem som har været i stand til at finde en løsning på problemet?
--
#1
Mr. WoLF
Guru
14-09-2020 20:10

Rapporter til Admin
Du har net når det sker? Hvordan ser det ud hvis laver Ping til Google? Har du en aktiv antivirus til?
--
#2
Defterdar
Junior Supporter
15-09-2020 08:32

Rapporter til Admin
imho er Warzone meget følsom overfor udfald på netværk. Jeg har flere gange oplevet at mine medspillere havde et mindre udfald på deres netværk, som f.eks ikke var nok til at kaste de ud af en samtale på Discord (ganske få sekunder hvor de ikke svarede, hvorefter de var tilbage igen), men nærmest instant kick fra warzone.
--
ASUS STRIX 1080TI | i7-8700K | 16GB 3200MHz | ASUS STRIX Z370-F | Samsung EVO 960 250GB | Corsair K70RGB | 2x ASUS VS248HR 1x ASUS PG279Q
#3
Silkeborgenser93
Elitebruger
15-09-2020 12:54

Rapporter til Admin
#1 Nettet fungerer helt fint til alle andre anvendelser. Latency når jeg pinger google.com er på 11ms, ingen pakketab. Jeg bruger Bitdefender og den er slået til, men det interessante er, at jeg ikke har problemer med at forbinde til serveren ved opstart hvis jeg forbinder til en VPN først. #2 De to gange spillet faktisk lykkedes med at starte uden brug af VPN, oplevede jeg ikke at blive disconnected under en match på grund af udfald, så jeg ville ikke umiddelbart tro det er det der er problemet ved opstart.
--

Opret svar til indlægget: Warzone connection problemer

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning