Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Spil
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Wolfenstein: Youngblood (2019)

Af Guru gasolin | 23-10-2020 22:19 | 597 visninger | 8 svar, hop til seneste
Tilfældigt ser jeg at at der er kommet et nyt wolfenstein spil i 2019, jeg har ikke gennemført wolfenstein the new colossus fra 2017 da jeg er gået i stå og har været for doven til at finde en walkthrough og finde der hvor jeg er nået til. Wolfenstein: Youngblood Hvad synes i om spillet, er det være at købe til samlingen ? Har foruden the new colossus, the new order og the old blood som jeg har gennemført og kan godt li spillene, blev dog skuffet over project cars 3 så det ikke alt nyt der er godt. Blev anbefalet doom eternal da jeg spurgte til spillet og trods det jeg er gået i stå et sted hvor jeg prøver og prøver at kommer videre, så lykkedes det mig ærgerligt nok ikke at komme videre, for jeg synes også det er et ret fedt spil som fænger mig lige som resident evil 3 (spiller det pt) også gør. Og det er dejligt når jeg finder et nyt spil som fænger, for det synes jeg ikke jeg finder nogen af så tit.
--
#1
Dragonheart
Guru
23-10-2020 22:36

Rapporter til Admin
Detr er mere "tju bang" actiopræcet end de andre synes jeg. men god forløber for det sidste i rækken som vidst kommer næste år. Synes selv de er meget "lette" altså ikke re lkrævende at gennemføre. så har ikke selv brugt walkthroughs.
--
Sidst redigeret 23-10-2020 22:37
#2
afrom1
Ultrabruger
23-10-2020 22:58

Rapporter til Admin
det er et fint spill hvis du kan lide de andre men det er lavet til coop så hvis du spiller alene skal du slæve rundt på en AI der laver kan lave rod i det i tide og utide
--
#3
FlyingHippo
Maxi Supporter
23-10-2020 23:08

Rapporter til Admin
Jeg spillede de andre og var meget glad for dem. Men Youngblood er poop. Spillet er super ensformigt, gennemførte det kun sammen med min bror fordi vi havde kastet penge efter det. HAvde det været gratis havde jeg ikke gidet gennemføre det
--
$('.t47-svar-top').find('b:contains("fuerzzz1")').parent().parent().parent().hide() You're welcome!
#4
Sofacykel
Maxi Supporter
24-10-2020 03:17

Rapporter til Admin
"jeg har ikke gennemført wolfenstein the new colossus fra 2017 da jeg er gået i stå og har været for doven til at finde en walkthrough og finde der hvor jeg er nået til." ??????????? Spiller du ikke spillet for selv at komme igennem banerne?
--
Desktop: R7 3700X, RTX 2060 Super, 16GB, Xonar Essence STX Laptop: i7 3610QM, GTX 675M, 8GB, Xonar U3 Fine systemer, haps!
#5
gasolin
Guru
24-10-2020 12:27

Rapporter til Admin
#4 Jo men er gået i stå i spillet da jeg ikke hvad hvordan jeg skal komme videre F.eks hvis skal jeg finde noget for at komme videre,kan det godt være svært at finde det, andre gang som borderlands the pre-sequel hvor skal jeg på tid skal aflevere noget forskellige steder, der jeg bare ikke hurtig nok og så går jeg i stå med spillet. Har dog som nævnt gennemført the new order og the old blood uden problemer, jeg gik ikke i stå. Kommer man tilbage til et spil efter et stykke tid, så kan det være man lige kommer forbi det sted hvor man gik i stå og det er bare så befriende at kunne komme videre, spille spillet igen.
--
#6
Brianhenneberg
Semi Supporter
24-10-2020 12:55

Rapporter til Admin
Jeg synes det spil er crap. Ud over at det er ligegyldig generic action så er der også det her: "Wolfenstein: Youngblood you don't have an option to create your own manual or quick saves. Even if you pause the game and go to the options menu, you won't find a command to create a save in the list. Campaign progress is automatically saved when the mission is completed. If both sisters die, you will return to the beginning of this stage. Then, you are forced to play it again. This is not a mistake, but a deliberate penalty for your failure." Det sidste har betydet at jeg aldrig er kommet ret langt i spillet. Til gengæld har jeg spillet starten 7 gange inden jeg gav op og afinstallerede. Heldigvis fik jeg det gratis med et grafikkortkøb.
--
#7
ToFFo
Guru
24-10-2020 15:29

Rapporter til Admin
Jeg er super skuffet over Youngblood. Det var slet ikke som de andre spil i Wolfenstein serien, hvor hver eneste af dem har været en absolut fornøjelse at spille. Fed historie, fed action. Det hele var fedt! Jeg elsker en god singleplayer oplevelse, og det har de spil i den grad leveret. Men så kommer Youngblood, og laver om på alt det der fungerede bedst efter min mening. Nu skal man pludselig have en partner. Det kan være fint nok, men hvis man bare gerne vil spille selv, er AI'en simpelthen bare så uduelig at man mister lysten. Det kan selvfølgelig være blevet bedre siden det udkom. Det er det nok. Men jeg magter ikke at give det en chance til.
--
- Indsæt signatur -
--
Sidst redigeret 24-10-2020 15:29
#8
DeeKay
Elite Nørd
24-10-2020 15:44

Rapporter til Admin
Tæv dig igennem The New Colossus (TNC) først sgu da! ;p (Der er så vidt jeg husker ikke nogle tidsbestemmende missioner i spillet?) Fans af de gamle såvel som nye Wolfenstein spil er meget enige i at Youngblood er "meh" i bedste fald, så når du har tævet dig igennem TNC, så kan du overveje om hvorvidt Youngblood skal afprøves, men gå så vidt muligt efter at få fingrende i det så billigt som muligt. En ny "feature" ved Youngblood er at fjenderne fungerer MEGET mere som "bulletsponges" i forhold til de andre Wolfenstein spil, og det er VIRKELIG kedeligt at skulle tømme det ene magasin efter det andet i "grunts"/almene fjender, for herefter at rende ind i en "miniboss" der er RIGTIG tørstig efter ens ammunition...
--
Wise men talk, because they have something to say. Fools talk, because they have to say something.

Opret svar til indlægget: Wolfenstein: Youngblood (2019)

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning