Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Spil

BF1942 - nostalgisk Funwar

Af Ny på siden Mouritsen | 26-11-2020 16:00 | 1313 visninger | 16 svar, hop til seneste
Hej Hardware Online og alle nok fra før 1990 ;-) Jeg skriver herinde, fordi nu hvor aftenerne er blevet lange og coronaen stadig begrænser os, leger jeg lidt med tanken om at arrangere nogle funwars med andre danskere, i det gode gamle Battlefield 1942 spil. Ja, du hørte rigtigt! I det første Battlefield spil helt tilbage fra 2002. Men selvom spillet efterhånden er tudse gammelt, lever det stadig videre, og det kunne jo være, at der sad nogle herinde som kender spillet, måske helt tilbage fra gamle dage hvor #Basserne og GN-Crew/Cloud9 sad på den danske trone, og som havde lyst til at bruge en aften engang i mellem til at lufte de gamle "skills" i en organiseret hyggelig kamp på Tobruk, Gazala, Bocage, Kharkov, El Alamein, Aberdeen eller et af de mange andre baner :-). Det handler ikke om, at man skal støve sit gamle ego af, men mest af alt bare om at hygge sig, og det faktum, at jeg bare længe har syntes, det kunne være fedt at spille sammen med et 100% dansktalende hold. Og nu hvor spillet er så hurtigt og nemt at downloade og installere, tænkte jeg, at der måske var nogle herinde, som kunne være interesseret i en organiseret og lidt taktisk Battlefield kamp - I skal i hvert fald have buddet :-). Jeg har selv spillet aktivt tilbage i den spæde start, men tog så spillet op igen i 2009-2011, hvor jeg spillede på et par forskellige hold i den aktive EU liga (www.bf-league.eu[...] ), og fordi tiden står stille i BF42 verdenen, kender jeg stadig mange af de aktive klan-spillere og klaner (der er nu kun 6-7 aktive), og kan relativt nemt få sat en passende modstander op og stillet en server til rådighed. Så der er faktisk styr på det meste for, at en kamp(e) kan blive en realitet, men jeg/vi mangler lige de sidste spillere før, at vi kan stable et 100% dansk hold på benene i en 8vs8+ kamp. Så hvis du er til ren nostalgi, dårlig hit-registration og 2002 grafik så tøv ikke med at give lyd :D. Spillet kan downloades her med RtR, FH, en simpel guide og mulighed for moderne opløsninger inkluderet: https://drive.google.com[...] Der bliver ikke"tjekket" cd-keys længere, så der kan man skrive hvad man har lyst til, så længe det passer med antallet af tal/bogstaver. Så find på noget og "add" og "set" - og håb på der ikke er andre på serveren, der har fundet på den samme key ;).
--
Sidst redigeret 26-11-2020 16:02
#1
polo
Semi Supporter
26-11-2020 18:57

Rapporter til Admin
Det lyder jo fantastisk! Jeg er med! Skal vi fået lavet en tilmeldingsliste og hvilke dage folk kan?
--
Designer gaming webshoppen https://klan.dk[...] Og shoppen https://shoppetur.dk[...]
#2
jenz
Gæst
26-11-2020 19:24

Rapporter til Admin
Jeg er også klar. Spillede sindnnnddssygt meget BF1942 på BoomTowns servere og kan tydeligt huske Basserne :D
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#3
jenz
Gæst
26-11-2020 19:26

Rapporter til Admin
Smid link til en discord evt? :)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#4
Mouritsen
Ny på siden
26-11-2020 19:57

Rapporter til Admin
Jeg har lige hurtigt oprettet en discord server til formålet. Så kan kommunikationen foregå derover :). https://discord.gg[...] Ja Boomtowns servere var fantastiske - især deres Africa serveren var jeg vild med :D Jeg er faktisk allerede blevet spurgt, om vi har lyst til at spille allerede nu her på søndag d. 29/11, så nu må vi se om vi kan nå at samle nok, eller vi må udskyde det lidt :). Det er mod et hold, som jeg er ret sikker på ligger i den "lavere ende", men alle hold har jo spillere som spiller regelmæssigt og har gjort det i mange mange år, så vi får nok vores kamp for :D - det bliver fedt!
--
#5
mr.hein
Elite Supporter
26-11-2020 21:02

Rapporter til Admin
hvis i godt kan lide sådan nogle spil, så syntes jeg næsten i skal chekke hell let loose ud på steam
--
Signed by me
#6
sct_nicolaus
Monster Supporter
26-11-2020 21:05

Rapporter til Admin
Herligt! Jeg spillede også i en mindre, men dog veletableret, klan [FLM]. (Officielt Frag Lovin' Men, internt og bedre pasende - Fed Ladne Mænd). Vi vandt ikke det store, men spillede en del kampe via Clanbase(?) og var ganske aktive på bfgeeks.dk. De andre danske klans kunne vist godt li' at spille træningskampe mod os, når de skulle teste nye strategier osv, så jeg har ikke tal på hvor mange gange Basserne har tæsket os i jorden. Ah, det var tider! Jeg kunne nok godt lokkes til sådan et event, og tager gerne en plads som tanker i min gode, gamle PanzerIV ! ;)
--
Desktop: i5 8400 | 16GB RAM | z370 | 512GB M.2 SSD | geForce RTX 2060 6GB | Corsair TX550M | SHP9500 headphones | SoundblasterX G6 | XM8500 XLR Mic
#7
inckie
Guru
26-11-2020 21:27

Rapporter til Admin
AMAGOD ! Jeg er stadigvæk aktiv BF1942 gamer - troede ikke der var andre. Jeg var i SaD - tror nok vi fik en 4 plads i DC i et-eller-andet BFGeeks event som det største, men kan sgu ikke helt huske det mere ? Der er sket lidt siden da, ikke alt er som det plejer Maps er ofte server-side modded (flere vehicles etc) og binaries er blevet patched Der er patched binaries og punkbuster installer her: http://team-simple.org[...] (både servere og klient). I de patched server binaries er max players faktisk sat op til 128 og cd key validering er disabled ;-) Gamespy er lukket, så der er ny master server: http://master.bf1942.sk[...] (hvis man trykker på "internet" i server browseren, så fryser spillet, fordi den oprindelig master server ikke længere svare, så følg vejledningen, for skifte master server) Den eneste aktive DC server er: http://bf.maxnet.ua[...] resten er BF1942 også en enkelt eller to Forgotton Hope. Kom glad !
--
https://twitter.com[...] https://linuxmint.com[...] - Få dit privatliv tilbage. https://cinnamon-spices.linuxmint.com[...]
--
Sidst redigeret 26-11-2020 21:31
#8
sario
Ny på siden
26-11-2020 22:59

Rapporter til Admin
Haha fedt. Det er absolut været den fedeste teenage-periode. Nye bekendtskaber, fælleskab, lan og arrangementer. Jeg var også en del af [FLM] - Frag Lovin Men med alias, Sario i sin tid. https://www.dailymotion.com[...] Efterfølgende fandt jeg sammen med nogle drenge kendt som, Hugo og utr. Jeg spillede med dem på gns, gsn? holdet til danmarksmesterskabet, som vi vandt på Aberdeen. Derefter kom jeg på et xGx hold https://www.youtube.com[...] Jeg spillede også senere hen i EU-Liga og infantri cup med nogle af de daværende spillere, som vi vandt http://www.actu-lan.com[...] Hvordan og hvorledes med installering af spillet?
--
#9
Mouritsen
Ny på siden
27-11-2020 00:01

Rapporter til Admin
#6 FLM dem kan jeg godt huske :D. Mener I havde en spiller som hed Simple, som jeg spillede lidt med vidst nok. Jeg husker jer også mest med navnet "Fed Ladne Mænd" ;). Du får selvfølgelig en plads i en tank - jeg tænker vi bare rokerer lidt rundt efter behov, jeg er i hvert fald ikke kræsen :-). Sammen med nogle folkeskolevenner var jeg selv grundlægger af DnG som senere blev til GSnet (dog uden mig), og skiftede kortvarigt til nDanes sammen med min bror og en kammerat (Mangan og FroggY) inden vi tog på efterskole. - Bfgeeks.dk det var sku tider! :D #7 Hvis du bare downloader og installerer igennem det link jeg har smidt op øverst i tråden, så er der ingen problemer. "Fearofthedark" har fikset det, så du kan bruge ingame server browseren. Hvilket nickname spiller du med, når du spiller på Simple eller aX? #8 Nice! Jeg var selv med til at grundlægge DnG som senere blev til Gsnet, og jeg er gode venner med Beer, som du har spillet med i Gsnet. Han snakker også stadig lidt med Hugo og deltager også i det her. Har faktisk lige kørt lidt medaljeræs med ham her til aften :-). Up-north.org ligaen det var sku tider. Det sidste link du linker til fra actu-lan, har også flere spillere med som har spillet i den nuværende bf-league. Til installering skal du bare hente det igennem det link, som er øverst i tråden, og så gør den egentlig bare resten selv. Der er en fyr "fearofthedark", som har fikset det til mht. gamespy og nuværende styresystemer. Det eneste som kan bøvle lidt er punkbuster, men det tager vi lige og tester på en privatserver, som er de eneste der kører med pb aktiveret.
--
#10
Mouritsen
Ny på siden
27-11-2020 00:08

Rapporter til Admin
Hvis jeg lige skal give en kort update på BF42 i 2020: Spillet leverstadig, ikke i bedste velgående selvfølgelig, men der kører stadig flere aktive servere, hvor især 2 er meget populære (aX og Simple), og det ikke er unormalt, at der er over 60 spillere på hver af dem. Begge servere har modded de forskellige vanilla maps, så de efter deres mening, passer bedre til de mange spillere. Der er en del admins online på Simple serveren, så pas på med at teamkille eller trolle for meget der inde, hvis du henter spillet :-).Der kører også stadig en aktiv EU liga med 6-7 aktive hold, som afholder forskellige ligaer, cups, events, o. lign.. - det gjorde den i hvert fald, jeg er ikke helt ajour med hvad der rører sig her i 2020 udover den klassiske liga. Jeg har selv spillet omkring 6-7 sæsoner i den. Når/hvis I henter spillet (fra det link jeg øverst har linket til), så virker in game browseren - bare tryk på update/refresh. Og så husk at skifte navn ellers joiner i som "fearofthedark" ;). Vi ses på discorden og forhåbentlig på søndag eller public.
--
#11
inckie
Guru
27-11-2020 10:25

Rapporter til Admin
#10 Man installer naturligvis BF1942 fra CDROM og ikke piratkopier fra nettet - man er ikke BF1942 fan før man har mindst 2-3 orginale kopier liggende. Spøg til side, det var mest så folk ved hvorfor BF1942 rent faktisk virker endnu og ved hvor de patched binaries stammer fra ;-)
--
https://twitter.com[...] https://linuxmint.com[...] - Få dit privatliv tilbage. https://cinnamon-spices.linuxmint.com[...]
--
Sidst redigeret 27-11-2020 10:26
#12
Mouritsen
Ny på siden
27-11-2020 17:23

Rapporter til Admin
#11 Hehe - det er desværre nogle år siden at min cd-rom gik tabt :D. Men tror nu godt jeg kan kalde mig selv fan efter alle de timer ingame og et par nedslidte joysticks ;)
--
#13
wazer^
Semi Nørd
27-11-2020 17:27

Rapporter til Admin
RFTN ( Rangers From the North , en af stifterne her) Ja det var fedt også med bfgeeks det var lækker tider :)
--
if ( $life( $me ) == $null ) { getLife( $me ) | halt }
#14
Nax
Ultra Supporter
27-11-2020 22:28

Rapporter til Admin
Dejligt der stadig er nogle der spiller det :) Var med i Basserne næsten fra start til slut #Basserne||Nax :) Kunne være være man skulle se om der er noget der hænger ved efter alle de år. BFGeeks.dk https://ibb.co[...] Basserne.dk https://i.ibb.co[...]
--
© Copyright på stavefejl ©
#15
Martin.v.r
Elite Nørd
28-11-2020 02:22

Rapporter til Admin
tror jeg lige har kaste alle mine CD skiver ud i sidste uge :/
--
Vandkølet I7 [email protected]+GHZ asus p67 maximus iv extreme 4x4GB ROG STRIX-GTX1070-O8G-GAMING
#16
Mouritsen
Ny på siden
28-11-2020 21:09

Rapporter til Admin
#14 Det synes jeg bestemt du skal! Som sagt kunne det være fedt, hvis vi kan samle nok til nogle kampe her henover vinteren. Jeg har faktisk allerede sagt til et hold, UF, at vi kan stille hold allerede her fra i morgen 20:15ish. Så det kunne være fedt at se jer på discord. Så må vi se hvor mange vi kan skrabe sammen :-) Så download spillet og så tager vi resten over discord.
--

Opret svar til indlægget: BF1942 - nostalgisk Funwar

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning