Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Spil

Det skader vel ik min Mac at spille CSS vel?

Af Ultrabruger Ricogamer | 30-11-2020 15:12 | 393 visninger | 2 svar, hop til seneste
Hey hol først og fremmest vil jeg gerne lige nævne, at jeg ikke spiller spil på computer. Jeg har ingen stationær computer og har derfor kun en MacBook Pro, som jeg bruger til skolen. Jeg plejer at game på min PS4 og PS5. Nu er det sådan, at jeg elsker Counter-Strike Source og der er nu gået en del tid siden, at jeg har spillet det. Jeg vil derfor gerne downloade det til min MacBook Pro via Steam. Gaming on MacBook (Don't judge me please) Jeg har en MacBook Pro Touch Bar 2016: Processor: 2,9 GHz Dual-Core Intel Core i5 Hukommelse: 8 GB 2133 MHz LPDDR3 Grafik: Intel Iris Graphics 550 1536 MB SSD: 256 GB Nu er jeg ret sikker på, at disse specs er rigeligt til at spille CSS. Men det jeg undrede mig over var om det kunne påvirke min MacBook ved at spille CSS på den? Jeg er ikke den vildeste tec nørd, så har helt seriøst intet viden indenfor dette.
--
#1
Mr. WoLF
Guru
30-11-2020 15:16

Rapporter til Admin
Sker der intet ved. Tænker du på varme så er alt der sker hvis den bliver for varm at CPU går ned i clock eller værste der sker, at den lukker ufrivilligt ned
--
#2
Ricogamer
Ultrabruger
30-11-2020 15:28

Rapporter til Admin
#1 Det nemlig varmen jeg især tænker på. Min MacBook kan blive varm nogle gange når den skal køre lidt tunge ting. Men der sker vel intet af CSS (andet end varmen self).
--

Opret svar til indlægget: Det skader vel ik min Mac at spille CSS vel?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning