Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Internet \ Internetudbydere

Nyere internet udbydere

Af Monsterbruger Tomruk | 22-04-2022 01:04 | 1237 visninger | 3 svar, hop til seneste
Jeg havde internet og tv-pakke hos Waoo som jeg var godt tilfreds men nu skal jeg snart flytte og kan se at Waoo ikke er en mulighed i området jeg flytter til. Fibernettet der er vist nok ejet af Ewii som jeg også har brugt tidligere engang. Det var OK men jeg oplevede nogle korte udfald men det var mest sent om natten og i kortere tid. Typisk nogle få minutter. Jeg kan se at der er kommet en del nye mindre udbydere. Jeg går ud fra at det i dag fungerer ligesom med mobilnettet. Et firma der ejer infrastrukturen og så en del mindre firmaer der lejer sig ind på denne. Det er firmaer som Hiper, Kviknet, Fastspeed og Jetnet. Er de allesammen stort set ens eller er der nogen af dem, der skiller sig ud enten positivt eller negativt? Eller er det bare bedst at gå med Ewii der ejer fiberen det kører på og så betale lidt mere?
--
#1
kjelsoe
Juniorbruger
22-04-2022 07:18

Rapporter til Admin
Du har fuldstændig ret i forhold til hvordan det er bygget op, alle udbyder køber en forbindelse hos den pågældende fibernet ejer. De køber under ens vilkår og derfor ligner priserne også ofte hinanden. Eneste forskel kan være der købes en bedre service aftale med fibernet ejeren, men for nu ser det ud til alle kører med standard service. forskellen på udbydere er derfor deres egen kundeservice, evt wifi løsning de tilbyder og hvordan trafikken router og håndteres når fibernet ejeren aflevere den i udbyderens netværk. Jeg ser ingen værdi ved at vælge EWII blot fordi det er deres netværk. De resterende er i mine øjne mere eller mindre ens, så et bud kunne være at vælge efter hvem der har det bedste opstarts tilbud. Hvis du ikke skal bruge din egen wifi løsning, så ville det være et vigtig kriterie at se på hos de enkelte udbydere
--
#2
Jacob [5260 Od.S]
Semi Nørd
22-04-2022 08:15

Rapporter til Admin
Hvis du har mulighed for Wizer, så tilbyder de lidt billigere pris mod at du kommer med din egen router. Det kan være win-win for nogle.
--
Google først, spørg bagefter. Man skal ikke græde over spist bacon.
#3
RecycledBits
Bruger
22-04-2022 21:59

Rapporter til Admin
Kviknet har første 3 mdr. gratis ved oprettelse lige nu og ellers ca. samme priser som de andre - så vidt jeg lige kan se. Jeg har kun haft dem et par dage, så kan jeg ikke udtale mig om kvalitet m.m.
--

Opret svar til indlægget: Nyere internet udbydere

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE