Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Internet \ Internetudbydere

Hvilken Fiber udbyder? (Tørring 7160)

Af Ultrabruger ||PsyCho|| | 21-05-2024 11:20 | 441 visninger | 9 svar, hop til seneste
Hey Hol. Jeg står og skal flytte til Tørring 7160. Er der nogen som bor i området og kan anbefale hvilke leverandør man skal tage af fiber? Ser ud til at kunne vælge mellem: Altibox Hyper Ewii Waoo Norlys Fastspeeed Jetnet Telenor Jeg har hørt dårligt om Altibox i større byer pga deres bagvedliggende struktur vist er for ringe/underdimensioneret Vigtig for mig er stabilitet og så bare 200/200 eller hurtigere. Nogen som har anbefalinger fra området. Nogen som kan bidrage med god eller dårlig info om kundeservice ved de forskellige, når der er udfald. På forhånd tak =)
--
#1
puma99dk|
Mega Supporter
21-05-2024 11:33

Rapporter til Admin
Alle udbydere kan være dårlige til at levere flere steder i landet, når det er sagt kommer det os ang på hvem som er ejer af fiberkablet og centralen fordi nogle udbydere kan levere bedre end ejerne andre er det omvendt. Selv i samme område har man læst flere som har xx udbyder med problemer og andre ikke har osv. Er du ikke som de andre som skifter hver 6måneder for at få det billigste el. er der nogle krav til at man kun vælger en udbyder og bliver ved den? Personligt bruger jeg coax da Norlys' central ikke kan følge med og hastighederne er for ringe.
--
For Tech flow følgende brugere på X.com: @kopite7kimi @harukaze5719 @9550pro @OneRaichu @Kepler_L2
#2
CyberOpz
Elite Supporter
21-05-2024 12:53

Rapporter til Admin
Det er vel Norlys fibernet du er dækket af, så Norlys er oplagt.
--
#3
||PsyCho||
Ultrabruger
21-05-2024 13:50

Rapporter til Admin
#1 Jeg er klar over der er gode og dårlige oplevelser alle steder. Men fx din info om at køre på coax fem for fiber pga dårlig forbindelse er guld værd. #2 lyder som en god start :) Hellere have noget stabilt end og gå efter det billigste :)
--
#4
puma99dk|
Mega Supporter
21-05-2024 14:26

Rapporter til Admin
#3 Mange gange kan du få 1000/500mbit coax til gode intropriser og normal prisen er på 279-399kr hvilket er billigere end fiber. Selvfølge variere svartiderne mere end på fiber, men til normal streaming, yt, osv har jeg ingen problemer. Gamer så ikke så meget online mere da jeg hellere vil ha en god historie i et game end bare hovedløs online. Sidste gang jeg gamede Battlefield V på coax for nogle år siden kørte det var ingen lag osv :)
--
For Tech flow følgende brugere på X.com: @kopite7kimi @harukaze5719 @9550pro @OneRaichu @Kepler_L2
#5
||PsyCho||
Ultrabruger
21-05-2024 15:19

Rapporter til Admin
Mit gaming kører PT fint på gammeldags kobber, så Coax har vel ikke dårlige ping end det?
--
#6
TheCyberCb
Ultrabruger
21-05-2024 15:22

Rapporter til Admin
Kan kun snakke om Waoo/Fibia, vi har haft rigtig mange små udfald siden Fibia overtog fiberen fra Waoo (Energimidt/Eniig) for nogle år siden, men alså når det kører, så fungere det ret godt, med det men, at vi i starten, i forbindelse med overgangen fra det gamle Waoo/Eniig til Waoo/Fibia, kørte via CGNAT og det kørte overhovedet ikke. Det gamle Waoo/Eniig var 100% stabilt og der var så godt som aldrig problemer/udfald med internettet, der var dog engang i mellem problemer med TV delen fra Waoo. Dengang havde jeg både på hjemmeadressen og en anden adresse i byen stortset samme problem, ud over at der hjemme virkede nettet sådan 'ish: utroligt langsomt, virkelig ustabil forbindelse og hvis man bare overvejdede at trykke rundt på FB for hurtigt, ja så røg internettet. På den anden adresse var forbindelsen total ubrugelig, samme problem som ovenover, med det men er man bare skulle tænke på at bruge internettet, så røg forbindenselen til internettet helt. Problemet var der fra det sekund deres "teknikker" var på adresserne og flyttede os fra Eniig til Fibia's backbone. Fiberboks og andet udstyr var det samme som før, dog med en ekstra boks i mellem fiberboksen og vores eget udstyr (kan uofficielt droppes, hvis man ikke bruger deres TV bokse til TV). Total uduelig teknikker, han opgav at aflæse problemet efter at have ringet ind til en ligeså ubrugelig teknisk support. Fejlmeldning via deres support hjalp intet, fejlen så ud til at være på en af deres routere et par hop ude i netværket, som ved mange DNS opslag hurtigt efter hinanden (host: indlæs facebook et par gange), gjorde at den router gik ned i lidt tid. Fejlen kunne i løbet af få sekunder fremprovokeres kosekvens, så burde have været muligt at fejlsøge og fikse for dem.. Så vi havde i små 3 måneder ubrugeligt internet, indtil de kunne smide os over på vores faste offenlig IP adresser igen (som vi fik fortalt vi kunne få fra dag 1, hvilket så ikke passede), det løste da de fleste problemerne. Mine forælder bruger stadig Waoo fra Fibia i Tørring.
--
Threadripper 1920X, Asus Zenith Extreme, Corsair 2400Mhz 4x8GB, Asus RTX 3070 EKWB, XFX Pro Series 1000W, CM MasterBox CM694. Custom Vandkøling.
#7
Fuller 8900
Monster Supporter
21-05-2024 16:56

Rapporter til Admin
https://www.altibox.dk[...] Ville da til enhver tid tage det her tilbud, og så se det an. Vi har haft det i et par måneder nu, og ingen udfald endnu.. Tænker de levere samme stabilitet henover de forskellige leverandøre, jo samme udstyr og fiber de køre på? Eller er jeg forkert på den ?
--
#8
danelaw
Monsterbruger
21-05-2024 17:37

Rapporter til Admin
Tror slet ikke du skal være nervøs for at det er Tørring. Det ligger jo midt på informations-hovedvejen. Farfar var den første i Tørring, der fik telefon..... Det var så også dengang klør konge var knægt :)
--
#9
JCS
Bruger
21-05-2024 18:03

Rapporter til Admin
Jeg ville vælge Norlys og en fast IP så du undgår CGN :)
--

Opret svar til indlægget: Hvilken Fiber udbyder? (Tørring 7160)

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning