Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Internet \ Internetudbydere

Fiber udstyr - hjælp

Af Gigabruger JackPost | 30-05-2024 20:10 | 517 visninger | 8 svar, hop til seneste
Kan nogle fortælle mig præcis hvilken boks dette er, og hvilket udstyr man burde få fra internetudbyderen, for at få det til at virke ? https://imgur.com[...] Jeg havde bestilt fiber fra Ewii for et stykke tid siden, og fik en Genexis Fibertwist tilsendt, som jeg på ingen måder kunne få til at passe. Og Ewii havde desværre 3 timers ventetid på telefon, og 3 uger på email, så jeg blev nødt til at opgive. Nu vil jeg så meget gerne vide om det var mig den var gal med, eller om jeg fik noget forkert udstyr. På forhånd tak.
--
#1
LaZyMann
Elite Supporter
30-05-2024 20:20

Rapporter til Admin
Det er dig den er gal med, Fibertwist skal sættes op ved siden af og skal forbindes med et lille fiber patch kabel. herefter skal du kable dit udstyr i den port som du fortæller dig. Jeg har det samme setup.
--
#2
SteffE
Semi Nørd
30-05-2024 20:22

Rapporter til Admin
Du mangler sikkert en Router :) Den er uden router. Det vil sige, at den udsender ikke et trådløst signal. For at få Wi-Fi/trådløs internet skal du anskaffe en trådløs router. Burde dog egentlig nok virke med kabel.
--
#3
jbred
Elite Supporter
30-05-2024 20:23

Rapporter til Admin
du har nok ikke fået dit udstyr endnu, på deres hjemmeside står der ved fiber. Så tjek din status på deres hjemmeside. Det plejer at være skåret ud i pap, så de slipper for opkald. "Standard wifi - til de mindre boliger På de lavere hastigheder får du Icotera i4850 routeren med. Den sikrer dig et stabilt wifi-signal og har en fin rækkevidde i mindre boliger. Har du behov for større rækkevidde, kan du opgradere til Premium Wifi for 39,- pr. måned. Premium Wifi 6 - til mange m2 eller boliger i flere etager På de højere hastigheder får du Icotera i4882 routeren med. Den leverer et stærkt og stabilt trådløst signal - også selvom du har mange m2 eller bor i nybyg med meget isolerede vægge."
--
#4
minoo
Nørd Aspirant
30-05-2024 20:25

Rapporter til Admin
Du skal have dem ud og tage den boks ned og sætte din fiber twist op, i teorien kan du sagtens selv gøre det uden de store problemer, du skal bare identificere stik typen der kan sættes i den boks der hænger der og din fibertwist vil med 95% sikkerhed kunne sige det er et kabel som dette https://www.avxperten.dk[...] Har du fået det hele til den fibertwist eller kun den del der skal twistes på?
--
#5
JackPost
Gigabruger
30-05-2024 20:46

Rapporter til Admin
Kan se jeg hellere må uddybe det. Det er et par måneder siden, så kundeforholdet er afsluttet og venter ikke på noget udstyr. Jeg er klar over der også skal en router til. Problemet var, jeg fik en Fibertwist jeg ikke på nogen måde kunne få til at passe med den boks jeg havde siddende på væggen. Alle online instruktioner siger, som navnet antyder, den skal twistes på, men hvis den skal ligge ved siden af, og man skal ud og købe kabler, så foretrækker jeg nok coax. Jeg havde dog håbet det var en fejl.
--
#6
jbred
Elite Supporter
30-05-2024 20:50

Rapporter til Admin
#5 så må du tage tlf køen. Gandalf og Raistlin har fri.
--
#7
mindfreak
Nørd Aspirant
31-05-2024 02:32

Rapporter til Admin
#5 Du skal have besøg af en tekniker. Selve modulet, som man sætter twisteren på mangler, så vidt jeg kan se. Den der er billede af ligner en gammel converter.
--
#8
Dragonheart
Guru
31-05-2024 07:06

Rapporter til Admin
Det du har taget billede af er et Fiber-KAP fra TDC (Fiber kundeafslutningspunkt). Det brugt TDC brugte før de beyndte opsatte Fibertwist tilbage i 2020 Da du allerede har det skal du have fibertwisten op ved siden af og et kabel som nedenstående mellem fibertwisten og Fiber-KAP på væggen. https://www.avxperten.dk[...] Kablet får du af din internetudbyder. Du kan dog være ude for at Ewii ikke er opmærksom på at den Fibertwist du skal have skal være lavet til at tilslutte eksisterende Fiber-KAP og ikke til ny installation med kabel udefra direkte i Fibertwist (som man gør i dag) Herefter skal du så tilslutte en router til Fibertwisten. Skal du i fremtiden en dag have 10 gigabit så får du en ny top-del til fibertwisten hvor du kan twiste den gamle af en en ny på.
--
Sidst redigeret 31-05-2024 07:10

Opret svar til indlægget: Fiber udstyr - hjælp

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning