Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Internet \ Internetudbydere
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Nogen som har erfaring med novomatrix?

Af Megabruger Karlog | 05-08-2014 20:43 | 8422 visninger | 13 svar, hop til seneste
Hej Vi har genneral forsamling i vores boligforening imorgen, og jeg vil ennormt gerne have at vi går over til fibernet istedet for yousee. Jeg kan se at novomatrix har nogle skide gode priser (100/100 for 129kr i måneden med nedgravning af kabler) Men er der nogen som ved noget om de har styr på deres drift? og om der er nogle hemmelige gebyre ? :-)
--
RAM =16 GB - Processer = i7 3770k - Board = Intel DZ77RE-75k - GFX = XFX 280x & XFX 290 - SSD = 120 GB - Screen=3 x ASUS VE248
#1
MartinHH
Megabruger
05-08-2014 20:45

Rapporter til Admin
Ring til dem og hør angående priser og få evt. et tilbud med alt inkl. imorgen? Det er nok din bedste chance for et præcist svar.
--
#2
Karlog
Megabruger
05-08-2014 20:51

Rapporter til Admin
tja, jeg har været hele deres hjemmeside igennem osv, men burde nok også ringe til dem. Men det kunne jo være at nogen havde dem som udbyder, det er jo ikke alle internet firmaer som har 100% styr på deres oppetid, så ville også være træt af hvis de er nede 20% af tiden :-) .. og sådan noget vil en sælger jo nok ikke fortælle mig i telefonen :-)
--
RAM =16 GB - Processer = i7 3770k - Board = Intel DZ77RE-75k - GFX = XFX 280x & XFX 290 - SSD = 120 GB - Screen=3 x ASUS VE248
#3
HunterKiller
Ultra Nørd
05-08-2014 20:56

Rapporter til Admin
Til forskel fra elselskabernes løsning (har du undersøgt hvad det lokale selskab laver i området) så ser det ud somom at de kun trækker fiber hen til f.eks en kælder, hvor der herfra skal være ethernetudstyr, dhcp server osv osv som alt sammen kan breake (og at man skal enten selv vedligeholde det, eller de skal komme ud og fixe det) Hvor elselskaberne terminerer fiberen helt oppe i boligen Så det skal man også lige tage i mente mht deres lave pris
--
Linux, både privat og professionelt Det er aldrig umuligt at trække et kabel, so stop whining
#4
Horise
Gæst
05-08-2014 20:57

Rapporter til Admin
Jeg tror du misforstår deres priser. De 129 dækker ikke etablerings omkostninger. Du skal bare ikke betale yderligere for at koble på fibernettet. Det vil svare til at du købte et mobil abon og fik afvide at du kobler gratis på deres sende master. Din boligforening skal lige betale for at få switch udstyr og kablingen på plads først. Tag hellere fat i nogle af de garvede virksomheder. Comx, Danskkabeltv, eller Waoo. De har væsentligt bedre mulighed for at æde noget af etablerings omkostningerne for at få kunder på netværket.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#5
Horise
Gæst
05-08-2014 21:00

Rapporter til Admin
#3 El selskaberne kører også kun fiberen ind i krydsfelter hvis der er tale om Boligforeninger. Der skal kun være Etherudstyr. DHCP server, shaper osv, kan sagtens stå hos virksomheden og være delt mellem alle deres kunder. På den måde er Fiber ikke forskellig fra kobber.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#6
Karlog
Megabruger
05-08-2014 21:08

Rapporter til Admin
sådan som jeg læser det så kan man enten købe et netværk som det kommer og sætter op i alle lejlighederne for xx kr, ellers er muligheden at de tager 50kr i måneden extra, men så står de for alt administartion og så efter 6-7 år så ejer boligforening alt netværks udstyr. og med etablering/ indgraving af fibernet, så står der at det er gratis for foreninger med 50+ lejligheder hvis forningen binder sig for 3 år. 3# elselvskaberne graver ikke fibnernet ned i denne del af jylland, har prøvet at kontakte dem. (men hvis du kan finde nogen som afligevel gør i struer området vil jeg meget meget gerne vide hvem :-) )
--
RAM =16 GB - Processer = i7 3770k - Board = Intel DZ77RE-75k - GFX = XFX 280x & XFX 290 - SSD = 120 GB - Screen=3 x ASUS VE248
#7
Novomatrix
Gæst
13-01-2015 23:56

Rapporter til Admin
Hej Tak for interessen :-) Novomatrix leverer bredbånd via boligforeningens eget datanetværk. Har foreningen ikke et netværk, så bygger vi det til kostpris eller via en finansieringsaftale, hvis foreningen ønsker at afdrage (typisk kr. 50,- i 5 år). Vores teknikere står for alt monitorering, service og support. Vi bruger kat.6 kabler, som under 90meter giver samme hastighed og kvalitet, som en fiber. Er der ønske om et rent fibernetværk, så stiger prisen pr. lejlighed med ca. kr. 2.000,- uden at nogen får noget ud af det. Derfor tilråder vi kun datanetværk baseret på pds. Men vil I have fiber, så får I fiber. Nationalt falder vores listepris snart til kr. 99,- for et 100Mbit link for en komplet løsning med 100Mbit til alle inkl. service og support. Indgravning af fiber er gratis, hvis foreningen binder sig 3 år. Der er krav om minimum 50 lejligheder, hvis vi ikke har fiber i umiddelbart nærhed. Vi har til dato ikke mistet en eneste boligforening(!), men har vokser støt og roligt i antal. Vi leverer i hele landet, selvom at vi har flest foreninger i den østlige del af Sjælland fra Køge over Storkøbenhavn til Hillerød. OBS: Vi levere også til grundejerforeninger via antenneanlæg ved brug af CMTS og kabelmodems. Her er der andre priser og andre hastigheder. Med venlig hilsen Dorthe, Novomatrix kundeservice
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#8
Chucara
Nørd Aspirant
14-01-2015 00:26

Rapporter til Admin
#7: Kommer i ikke snart til Nørresundby ;)
--
MB: ASUS Z77 Sabertooth | CPU: i7 2600K | GPU: GTX 970 | RAM: 16GB 1866MHz | CASE: Silencio 550 | SSD: Samsung 840
#9
Børge Olsen
Gæst
22-03-2015 07:03

Rapporter til Admin
Ja. i høj grad, når man får en forhøjelse af prisen på grundpakken = 125 kr. stigning 141 kr. til = 270 kr. pr. md. ==3240 kr. pr år. Og man påstå STAVNSBINDING de næste 10 år (garanteret med yderligere stigninger) I dag skal man jo kun have en telefonledning/internet, for at se fjernsyn fra hele verden, og kun det "Man SER" Det vil jo være i orden når man kan købe de enkeltkanaler man "SER" og ikke "20/30 stk" man aldrig ser? Det værste er næsten, det er BYGHERREN som har bestemt DETTE?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#10
Novomatrix
Gæst
23-03-2015 10:31

Rapporter til Admin
Kære Børge Du bor i en Lejerbo-afdeling, som får en kombineret internet og TV-grundpakke med 24 TV-kanaler til et samlet abonnement på 129,- pr. måned. Du betaler hverken mere eller mindre for dit abonnement! Din pris er aldrig blevet sat op. Der er ikke 10 års binding. Læs mere på http://tvit.dk.[...] (Novomatrix leverer bredbånd, service og fiberinfrastruktur til TVIT. TVIT står selv for TV-pakkerne) Hvad du end betaler derudover er et spørgsmål om etablering af egne kabler samt tid man ønsker at tilbagebetale over. Det er 100% op til din boligforeninger og jeres beboerdemokrati at afgøre og har intet med TVIT (eller derunder Novomatrix) at gøre. Jeg høre dig klage over din boligforenings afdragspolitik. Jeg håber, at alle læsere af tråden kan forstå, at klagen ikke omhandler signalet fra Novomatrix. Vi i Novomatrix, som sidder med supporten, er i øvrigt helt klar over, at der er udbredt tilfredshed med selve grundpakkens indhold og pris fra dine medbeboere. TVIT til hele landet Novomatrix kan levere TVIT's løsning i hele landet, hvis jeres boligforeninger er store nok. Er I ikke så store, så ring eller skriv og vi hjælper med en alternativ løsning. Tilbud til hele Danmark - også Nørresundby :-) Vi er også begyndt at levere bredbånd på egne kabler til de foreninger, der ikke har eget netværk. Vi mangler et godt navn, så indtil nu kalder vi det "Leje-net". Leje af leje netværk ud til foreninger med minimum 100 lejligheder (er I færre, så kontakt og vi finder ud af det) Pris: kr. 129,- for 100Mbit link pr. lejlighed inkl. nyt datanetværk til alle lejligheder, nedgravning af fiber ud til foreningen. Foreningen betaler intet for at komme i gang med løsningen. Feedback på løsningen (god pris, dårlig pris, spørgsmål til løsning) modtages meget gerne på [email protected] eller på vores nye facebookside, facebook.com/novomatrix Med venlig hilsen Dorthe, Novomatrix kundeservice
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#11
Sandra
Gæst
07-04-2016 17:11

Rapporter til Admin
Mit råd ville være; hold jer væk fra novomatrix. Jeg har kun haft problemer med dem. Meget uprofessionelt.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#12
bram.fri
Ny på siden
06-09-2019 09:49

Rapporter til Admin
Hej Hej kan godt se, at tråden er gammel, men alligevel.. Vier et sommerhusområde, som forsøger at få fibernet til området. Novomatrix har kontaktet med et forslag, som ikke ligner de andre udbydere. Er der nogen herinde som har erfaringer med dem?
--
#13
h3mp
Junior Nørd
06-09-2019 09:58

Rapporter til Admin
#12 Jeg er kunde hos Novomatrix gennem vores forening i knap 2 år. Jeg har kun gode ting at sige om dem. Fantastiske hastigheder (500/500 mbit) til en virkelig konkurrencedygtig pris. Jeg har ikke oplevet udfald i de to år jeg har været kunde. De andre i foreningen jeg har snakket med, er ligeledes også glade for dem. De gange jeg har skulle snakke med dem, har de været høflige og servicemindet.
--

Opret svar til indlægget: Nogen som har erfaring med novomatrix?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning