Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Internet \ Internetudbydere
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Fibia/Wall smart wifi = NAT : Strikt

Af Ny på siden Bødkeren | 07-08-2019 16:31 | 2963 visninger | 9 svar, hop til seneste
Hej alle! Jeg har nu haft Fibia med smart Wifi i et års tid, og løber periodisk ind i spil jeg ikke kan spille, da min NAT type er strikt. Jeg har haft været i dialog med Fibia et par gange, og første gang ændrede de min IP fra at være en dynamisk privat IP, til at være en dynamisk offentligt IP, men dette gjorde ingen forskel. Så kontaktede jeg dem igen, og fik denne gang forklaringen på at det var fordi jeg brugte deres smart wifi enheder. De sagde at der var en fejl ved brug af Mesh routere (Airties), som resultere i at jeg oplevede denne NAT type. De sagde de arbejde på at få det løst, men havde ingen deadline, i mellemtiden anbefalede de at jeg satte en switch imellem modem, og smart-wifi enheden, så jeg på denne måde kunne køre kablet. Dette er bare ikke en mulighed for mig, og jeg ønsker et hurtigt og stabilt wifi der dækker hele huset 145 m2. så inde jeg kaster mig ud i en investering af router udstyr, har i andre oplevet det samme med Waoo/fibia smart-wifi, og har i fået løst denne udfordring? Eller har i også droppet deres udstyr og investeret i jeres eger? mvh. Kasper
--
#1
JimmyPind
Semibruger
07-08-2019 16:36

Rapporter til Admin
Det er pga af de kører Dobbelt NAT. Det stopper så snart de kan tilbyde Ipv6 adresser til private. Indtil da kan du bruge programmet Hamachi
--
Den rødhårede mand tog min tegnebog. Nu hviler han i jyske muld.
#2
GreenGuy
Bruger
07-08-2019 20:41

Rapporter til Admin
#1 Har du læst at han fik offentlig ip efter kontakt ved Fibia? #0 Det er løst nu, kører ikke personligt med Smart WiFi, men kender en der gør det uden problemer med Nat.
--
#3
Bødkeren
Ny på siden
07-08-2019 21:09

Rapporter til Admin
#2 Ved du om han har været i kontakt med Fibia/Waoo for at få dem til at lave ændringer? På min Xbox One har jeg NAT status Strikt og Upnp står også som utilgængeligt. Anbefaler i at man selv investerer i en wifi-router udstyr, således man har mere kontrol, eller at jeg skal presse på for at få det løst hos Fibia?
--
#4
LaZyMann
Elite Supporter
07-08-2019 21:20

Rapporter til Admin
#3 Fibia kan aktivere UPNP for dig og bed du bare om off dyn ip så er du ude over problemet
--
#5
anox
Gæst
07-08-2019 21:36

Rapporter til Admin
#3, jeg ville personligt købe mit eget udstyr og sætte det på. Det lader ikke til det er ordentligt det du har fået. Har aldrig hørt om spil der krævede at porte skulle åbnes indgående til det private netværk. Hvilke spil har du problemer med? #4 UPnP brude være bandlyst. Du åbner en ladeport for hacker.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#6
LaZyMann
Elite Supporter
08-08-2019 09:00

Rapporter til Admin
#5 nu det jo ikke mig der laver fibias skrald jeg fortalte bare de kunne aktivere det. For at løse hans problem.
--
#7
anox
Gæst
08-08-2019 13:06

Rapporter til Admin
#6, det er desværre selve protokol'en der er usikker, men fibias er sikkert en skrabet router alligevel. Hvilket er fair nok da størstedelen af kunder ikke skal bruge mere. Kunne du eller andre løfte sløret for, hvilke spil der kræver UPnP? Det virker helt galmatias.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#8
Bødkeren
Ny på siden
08-08-2019 18:45

Rapporter til Admin
Pt. Spiller jeg lidt COD: Modern Warfare 3, og der har den svært ved at finde spil, grundet min NAT tilstand, og nogen spil på Nintendo Switch er det helt umuligt at finde andre spillere (Splatoon 2 f.eks.). Når jeg køre en netværks diagnostik på min Xbox One, fortæller den at mit netværk er strikt og upnp er slået fra, men ved ikke helt hvilke spil / funktioner som bliver begrænset af dette, og Xbox support gør ikke en meget klogere. https://support.xbox.com[...] Det wifi mesh system som Fibia bruger er Airties 4920, men de er totalt lukket ned for bruger input.
--
#9
zxStai
Gæst
11-12-2019 11:19

Rapporter til Admin
Det er en handikap ting der er på mesh enhederne. Den første smart wifi (swf) som er kablet har mulighed for kunne bruge uPnP, dog når den skal sende det trådløse signal så for at forhindre mitm attacks så kan den ikke overføre uPnP / portforwarding trådløst desværre og derfor får du fortsat en strikt nat type
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til indlægget: Fibia/Wall smart wifi = NAT : Strikt

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning