Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Internet \ Internetudbydere
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Waoo Google tilbud

Af Maxi Nørd xabo | 15-12-2019 11:59 | 1700 visninger | 5 svar, hop til seneste
Hej alle Er der nogen der ved, hvornår dette tilbud slutter og om jeg kan bruge min kode til bestillingen mere end en gang, så jeg kan vise, hvordan man gør for en anden person. (Ved godt man max må købe ennpr. Kunde) https://www.waoo.dk[...] På forhånd mange tak!
--
#1
Langi
Semi Nørd
15-12-2019 12:31

Rapporter til Admin
Det er kun en bestilling pr. engangskode. Kender du dog andre der er Waoo kunde, kan du som sådan altid få dem til at købe det og så købe det af dem.
--
~Man skal ikke kaste med tændstikker når man selv bor i et gashus~
#3
vest-aalb-dk
Maxi Nørd
15-12-2019 13:06

Rapporter til Admin
#0 vise hvordan man gør ligefrem, var det ikke bare at takke ja til tilbuddet da det kom. Jeg har dog ikke rigtigt brugt min egen nest, og den chromecast der fulgte med har jeg doneret til en fattig slovakisk studerende. Jeg fik leget lidt med nest'en men syntes ikke jeg kunne få det til at fungere ordenligt, tænker der skal nogle flere smartprodukter hjem.
--
!AMD HAS RYZEN
#4
xabo
Maxi Nørd
15-12-2019 17:02

Rapporter til Admin
Tak for svar, men må lige påpeje at personlige holdninger til produkterne, gerne må undlades, da det ikkr bidrager til det jeg efterspørger. (: Jeg prøver lige at omformulere det lange spørgsmål: Når man indtaster koden, bliver det så bestilt med det samme og kan man gå ud af det og så "logge" ind med koden igen og bestille på et andet tidspunkt?
--
#5
efilNET
Super Nørd
15-12-2019 19:18

Rapporter til Admin
#4 Har lige bestilt, umiddelbart så bekræfter den først at ens kode er godkendt, derefter indtaster man navn og mail forså at blive sendt videre hvor man kan indtaste ens adresse. Så tror godt du kan anullere undervejs, om du kan bestillere mere end en skal jeg ikke kunne sige, men tilbuddet lyder på én pr. hustand.
--
#6
ToFFo
Guru
15-12-2019 19:29

Rapporter til Admin
Det er sindssygt billigt. Havde bestilt hvis jeg ikke lige havde købt Google Home enheder på black friday. Og hvis jeg havde Waoo :P
--
- Indsæt signatur -

Opret svar til indlægget: Waoo Google tilbud

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning