Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Internet \ Internetudbydere

Waoo/Eniig udfordringer

Af Maxi Supporter Kian | 08-06-2020 12:18 | 838 visninger | 6 svar, hop til seneste
Hej Hol Eksperter Jeg har fiber internet og TV igennem Waoo/Eniig og deres Icontera i4850 router og Airties 7410X Set-top boks og er i det store hele ret godt tilfreds. Jeg oplever dog 3-4 gange i løbet af en aften, at tv signalet flimrer i et halvt sekund og vender så tilbage til normalen, men så er infobjælken synlig og går ikke væk af sig selv. Erkender at det er et first world problem, men vil alligevel gerne se om det kan rettes. Nogle ideer?
--
What we do in life, echoes in eternity
#1
Renetarderet
Semi Nørd
08-06-2020 13:55

Rapporter til Admin
Ohøj. Jeg har selv Eniig lige nu, men har ikke nogen TV-Pakke. dog har jeg arbejdet hos en anden ISP tidligere. Ved du om du køre dit tv signal via IPTV eller Coax/Antennekabel ? Er din STB på nettet kablet eller via wifi?
--
#2
far til 3
Ultrabruger
08-06-2020 17:10

Rapporter til Admin
Vi køre med 6 stk TV her i huset, det har krævet en forstærker. Efter den er kommet på køre alt som en drøm.
--
#3
Langi
Nørd
08-06-2020 18:05

Rapporter til Admin
Har du flere TV bokse på adressen eller kun en enkelt? Generelt kunne det lyde som et problem med netværkskablet imellem TV boksen og fiberboksen. (Det kan dog i nogle tilfælde også være enten HDMI kablet eller en ustabil PSU)
--
~Man skal ikke kaste med tændstikker når man selv bor i et gashus~
#4
Kian
Maxi Supporter
08-06-2020 19:04

Rapporter til Admin
Hej. Der er tale om en enkelt STB der er kablet og leverer IP TV. Har prøvet + at skifte til et high end HDMI kabel. + Nulstille boksen ved at holde den blå knap på STB inde i 15sek + Flyttet kablet der går fra Nokia Fiberboksen til routeren fra Port 4 til Port 3. + Eniig har også gjort et eller andet. Ingen af disse ting har hjulpet. #2 Forstærker....kan man få den af Eniig eller skal man selv købe den og hvilken skal man købe.
--
What we do in life, echoes in eternity
#5
JoeDario
Gæst
09-06-2020 12:13

Rapporter til Admin
#4 Jeg vil tro at #2 kører TV over antennekabel hvor det var (er) meget normalt med en antenneforstærker.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#6
zxStai
Bruger Aspirant
29-06-2020 22:49

Rapporter til Admin
#4 Har du også udelukket om det skulle være HDMI porten i TV'et? prøvet en ARC port hvis du har det? Eventuelt med et andet TV i værste tilfælde, så kan du hurtigt udelukke det, hvis det er udelukket STB'en og problemet følger med boksen, så enten få den byttet eller få eniig til at oprette en sag til Waoo, så går der inden for 2 uger så det løst, næsten alle 7410x'erne bliver genbrugt i hele Waoo koncern, med mindre man køber en til 1299,- så er man sikret det er enhelt nyt STB. Har nemlig set eniig's STB'er dukke op hos Fibia kunder
--

Opret svar til indlægget: Waoo/Eniig udfordringer

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning