Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Internet \ Internetudbydere

Boxer Coax åben??

Af Elitebruger Mattti | 14-02-2021 21:54 | 1370 visninger | 17 svar, hop til seneste
Hej derude :) Jeg har fået ny internet udbyder, og valget blev boxer via coax.. Jeg har sat routeren i bridge mode og sat min egen til. Jeg har brugt samme konfiguration som med min gamle udbyder via fiber.. Nu kan jeg se at jeg ikke kan åbne porte? nogen der kender til dette?? på forhånd tak!
--
#1
mindfreak
Monster Supporter
15-02-2021 02:50

Rapporter til Admin
Jeg kender ikke til Boxer, men det kan være de benytter CGNAT. Hvis det er tilfældet, er det fordi du deler IP-adresse med andre folk, og du kan derfor ikke lave portwarding og/eller DMZ. Ring til Boxer og hør om du kan få en fast offentlig IP-adresse evt. mod merbetaling.
--
#2
Mattti
Elitebruger
16-02-2021 10:50

Rapporter til Admin
Hej igen De siger at jeg har en dynamisk ip.. men ellers ved de ikke hvad jeg snakker om?? Nogen der kender til det??
--
Sidst redigeret 16-02-2021 10:52
#3
Bio
Gæst
16-02-2021 11:02

Rapporter til Admin
#2 Gør som #1 siger, han har fat i det rigtige.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#4
Mattti
Elitebruger
16-02-2021 11:08

Rapporter til Admin
Det er ikke muligt med fast ip og de er bag cgnat?? noget at gøre med hensyn til min server?? tak
--
#5
MadsAG
Supporter Aspirant
16-02-2021 11:09

Rapporter til Admin
#2 Dynamisk eller ej har ikke noget at sige. Du skal have en dedikeret IP og ikke en CGNAT IP. Ofte er måden at gå fra CGNAT til dedikeret at købe en fast ip, hvis de ikke vil flytte dig uden omkostning.
--
#6
Mattti
Elitebruger
16-02-2021 11:16

Rapporter til Admin
Takker for svar. Jeg kan ikke købe fastip, desværre.. Jeg har en plex-server.. Så hvordan får jeg hul igennem uden?
--
#7
thechillum
Mega Supporter
16-02-2021 11:24

Rapporter til Admin
#6 - Du kan ikke købe af Boxer? Det er dig som køber en service og du kan stille dine krav. Kan de ikke leve op til dem, så må de jo bare miste dig som kunde, så tager du bare et af de mange andre selskaber som godt kan give dig en fast IP. De skal lige huske hvem der betaler for deres løn - så jeg ville bestemt påpege det skal kunne ordnes, ellers må du være tvunget til at skifte udbyder.
--
#8
Mattti
Elitebruger
16-02-2021 11:28

Rapporter til Admin
Jeg snakker med dem nu.. Og de kan ikke bryde opsigelsen.. Jeg blev lovet at jeg kunne køre server, men det kan åbenbart ikke lade sig gøre?? What to do??
--
#9
MadsAG
Junior Supporter
16-02-2021 11:34

Rapporter til Admin
#6 Jeg bruger selv VPN til en PFsense server på en hetzner cloud server, til alle de enheder jeg har på 4G der derfor ikke behøver dedikeret IP.
--
#10
hej
Gæst
16-02-2021 12:10

Rapporter til Admin
du er ikke stadig inden for dine 14 dages fortrydelsesret ? men bliv ved med at tage fat i dem, hvis de har lovet din server skal virke, så skal lortet virke
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#11
Peter.
Ultrabruger
16-02-2021 13:56

Rapporter til Admin
Lyder til andre har problemer med det samme ved boxer: https://webcache.googleusercontent.com[...] (Dailyrush findes jo ikke længere, så google cache af siden) Jeg ville nok søge mod en anden udbyder asap, hvis du er inden for de 14 dage, så sig du fortryder, og vælg en anden, uanset om de har bindings periode eller ej, hvis det er senere end 14, så er du lidt på den.
--
#12
CyberOpz
Giga Supporter
16-02-2021 16:49

Rapporter til Admin
Boxer kan ikke anvende til at hoste server, medmindre man laver workarround som i #9. De tilbyder udelukkende CGNAT. Hvis du er blevet lovet, at du kan hoste en server og har det på skrift, så vil jeg sige du har en chance for at slippe ud af binding, men ellers så må du leve med den workarround fra #9 til binding udløber.
--
#13
thechillum
Mega Supporter
16-02-2021 17:21

Rapporter til Admin
Jeg ville bestemt sige at du ikke har fået hvad du er blevet aftalt. Aflevere dit udstyr tilbage. Stop med at bruge forbindelsen. Nægt at betal regningerne, da du ikke bruger forbindelsen og du vil ikke overholde din bindings-periode, da de ikke har givet dig mulighed for at hoste din server som de har sagt er muligt. De skal simpelthen ikke have lov til at binde dig på arme og hænder hvis de har sagt det er muligt, det er dem som er de professionelle og det forpligter når man fortæller kunder hvad de kan og ikke kan.
--
#14
CyberOpz
Giga Supporter
16-02-2021 17:32

Rapporter til Admin
#13 - Det er et dårligt råd. OP kan ikke bestille en ny forbindelse på hans coax, så længe der er et misligholdt kundeforhold, ligesom det vil lede til overdragelse til inkasso med øgede omkostninger til følge. Kan man stille en server op på forbindelsen? Ja. Det kan man godt. Kan man etablere forbindelser udefra til serveren? Nej. Det kan man ikke. Boxer lover ingen steder på deres hjemmeside, at det er muligt at hoste services på privatforbindelser, men man kan godt sætte en server op, der har en rolle i et VPN netværk, som #9 også forslår. Jeg tænker at der er noget kommunikation der er gået skævt her.
--
#15
Pico
Super Nørd
16-02-2021 17:54

Rapporter til Admin
#13 Det du forslår kommer der aldrig noget godt ud af. #0 Hvis i ikke kan komme til enighed, så opsiger du dit produkt og leder efter en anden udbyder. At miste en kunde på den måde er aldrig godt for en virksomhed, da det vil give dårlig omtale.
--
i7 4790K|Noctua NH-D15|ASUS Z97-WS|16GB Kingston 1866mhz|1080 ASUS STRIX|160GB Intel SSD|240GB Corsair SSD|500GB EVO SSD|3TB Seagate|750W CM
#16
thechillum
Mega Supporter
16-02-2021 19:04

Rapporter til Admin
#14 - Overdragelse til Inkasso er jo ikke noget som der sker noget ved, man nægter simpelthen at være enige i at man skylder dem penge. De skal hive ham direkte i retten for at få pengene og hvis man har afleveret udstyret, ikke brugt forbindelsen grundet den ikke lever op til aftalen (som hverken de kan bevise eller afvise) så vil forbrugeren i dette tilfælde stå med den bedste sag. Forbrugeren var jo interesseret i forbindelsen og da de ikke kunne levere hvad der var tale om, så må man jo stoppe samarbejdet. Jeg er bare ikke typen der vil tillade at store virksomheder lyver for deres kunder og bagefter bundfanger dem til at betale et større beløb for noget de ikke får fuld valuta for. Det er simpelthen bare ikke iorden at accepterer at blive behandlet på den måde. Derfor ville jeg selv gå den vej og jeg ville hive min kammerat/jurist med på råd til at lige få sendt de korrekte svar på mails om hvorfor man stopper betalingerne m.m.. Imens de stadig holder linjen åbent/binding, der ville jeg bare bruge et andet alternativ! Om det er besværet værd, det må #OP jo selv finde ud af - Jeg ville personligt bare ikke accepterer det.
--
#17
CyberOpz
Giga Supporter
16-02-2021 20:08

Rapporter til Admin
#16 - Nu antager jeg at Boxer, som alle andre ISP'ere, har styr på dokumentation for aftale indgåelse. Her er aftalens vilkår udleveret til kunden, ligesom kunden har 14. dages fortrydelse. I aftalevilkårene vil der fremgå, hvad forbindelsen kan benyttes til, samt hvilke services der følger med, samt dem man kan tilkøbe. Når sagen kommer til inkasso, så vil vi følge dit forslag og der vil kommer indtil tre-fire rykkere. I det tilfælde at kunden ikke vil acceptere kravet, så vil inkasso selskabet stadig sende regningen til inddrivelse ved fogedretten, da man har dokumentation for aftalen og dens indgåelse. I fogedretten vil aftalevilkåret slet ikke komme op som et spørgsmål, da men her kun interessere sig for at inddrive gælden. Det skal nævnes at kunden naturligvis betaler for rykkerskrivelser, samt fremmøde af advokat i fogedretten. Det er ikke nok at indtage den holdning, at man ikke længere vil betale et produkt i en aftalt periode, fordi man mener at det ikke lever op til den forventning man har til produktet. Hvis OP mener han er blev vildlet af leverandørens repræsentant, så skal han naturligvis bevise dette i en retsag, som han anlægger ved dansk ret. Også derfor jeg spurgte om han havde noget på skrift. Og hvorfor løser ISP'en så ikke bare kunden af binding? ISP'en har ret beset nogle omkostninger ved onboarde en kunde. På YouSee coax, skal Boxer f.eks. både betale for etablering af aftalen, ligesom de skal aftage en router fra TDC. Jeg mener at Kviknet på et tidspunkt offentliggjorde, at de brugte 8-900,- på dette og de først havde breakeven på kunden efter 15-18 mdr. Så skriver du at du i aftaleperioden ville anvende en anden internetadgang. Det betyder jo så bare at du har dobbelt udgift til internetadgangen, samt leverance på et andet medie f.eks. mobilt bredbånd. Jeg anderkender at man ikke skal finde sig i hvad som helst og i nogle tilfælde, så skal man selvfølgelig udfordre bigcorp. Jeg mener bare ikke dette er et af tidspunkterne. Forbrugeren er ikke uden ansvar, når en aftale indgås. Jeg siger ikke OP ikke er blevet lovet det som han siger han er, men spørgsmålet er om han kan bevise det i en retssag.
--

Opret svar til indlægget: Boxer Coax åben??

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning