Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Programmering og webdesign \ Hjemmeside design
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Hvordan tjener jeg penge som "ny" webdesigner?

Af Superbruger interstellar | 07-03-2016 22:34 | 1843 visninger | 8 svar, hop til seneste
Hej Hol, Jeg har beskæftiget mig en del med CSS, HTML, php og Wordpress . Jeg har bygget 2 gratis hjemmesider til folk: 1) En med HTML/CSS (lidt for sjov) www.saunahat.dk[...] 2) og en lidt mere seriøs i Wordpress til en restaurant: www.bamboogarden.dk[...] (Det er mig der er Christian ja) Hvordan kan en nybegynder som jeg begynde at tjene penge på det jeg laver? Og hvad er kvalifikationerne/kravene for at man kan kalde sig webdesigner? Hvordan arbejder webdesignerer normalt? Er det i et Team hvor man får timeløn eller er det Freelance? Sidder i og koder alt HTML fra bunden eller bruger i templates? Lige et par newb spørgsmål jeg har tænkt lidt over :)
--
Sidst redigeret 07-03-2016 22:35
#1
mrKayne
Elite Supporter
07-03-2016 22:40

Rapporter til Admin
Det kommer an på om man er ansat som fast programmør i en virksomhed, eller om du bliver hyret ind som freelancer... sjovt nok.. Du kan tilbyde dine kvalifikationer på sider som http://www.amino.dk[...] Om du bruger templates eller ej, kommer vel an på hvad du aftaler med kunden.
--
#2
CFE
Junior Nørd
07-03-2016 22:50

Rapporter til Admin
Om du satser på freelance eller søger job er jo lidt op til dig selv, selvfølgelig er et fast job den mest sikre indtægt. Hvad du arbejder med kommer helt an på den specifikke opgave eller job vil jeg sige. Du kan prøve at søge efter ledige stillinger for frontend designere.
--
i teorien er teori og praksis det samme... i praksis fungerer det bare ikke.
#3
interstellar
Superbruger
07-03-2016 23:01

Rapporter til Admin
#1#2 Tak skal i have :) Hvordan forgår det egentligt i et Team: Der kan vel ikke være mere end én person der laver et CSS/HTML layout? Kunne forestille mig at der er et par stykker der tager sig af PHP, MySQL og Javascript?
--
#4
Nies
Bruger Aspirant
07-03-2016 23:06

Rapporter til Admin
#3 Ret mig hvis jeg tager fejl. Men falder Javascript ikke normalt under frontend programmør. Og derfor vil det vel være godt, at kunne noget javascript først.
--
#5
CFE
Junior Nørd
07-03-2016 23:06

Rapporter til Admin
#3 Der kan sagtens være mange der laver frontend, kommer helt an på projektets omfang.
--
i teorien er teori og praksis det samme... i praksis fungerer det bare ikke.
#6
Azakiel
Skribent
08-03-2016 08:41

Rapporter til Admin
Vil anbefale dig at lære noget jQuery oven i dit HTML/CSS, det går typisk ret godt hånd i hånd. Hvordan en webdesigner arbejder kommer an på personen selv, nogen foretrækker freelance arbejde, andre foretrækker at være tilknyttet et enkelt webbureau af gangen. Som udgangspunkt skal du dog nok arbejde lidt mere med enten at blive bedre til front-end arbejdet, eller wordpress selv. Markedet bliver pt. fyldt ret godt ud af folk med multimediedesigner uddannelsen bag sig, så jeg ved ikke om der er nogen større efterspørgsel på folk der blot kan HTML/CSS. Hvad angår dit spørgsmål i #3, så er det skam ganske muligt med et version control software ala subversion, mercury eller git.
--
Veni, Vidi, Vici. dimidium facti qui coepit habet faber est quisque fortunae suae
#7
fransfrakker
Elitebruger
08-03-2016 08:56

Rapporter til Admin
Vi har front end ressourcer på mit nuværende projekt. Det er klart forventet af en front ender at han har styr på alt front end technologi der bliver brugt i projektet. Html / css kommer man ikke langt med desværre. Hvis man vil være designer, som vi også havde en af i starten, så er det altså vigtigt man har styr på sin UX, det er dog ikke nødvendigt at man kan HTML. Det laver front end gutterne. Vil du være designer, så giv los med design og user experience. Hvis du vil være front end udvikler, så se dig selv som en udvikler. Det vil sige, at have styr på alt inden for ens felt, og generelt have forståelse for hvordan HTTP protokollen virker, og gerne REST services. De der "kan lidt af de hele gutter", er der desværre ikke så meget arbejde til i danmark.
--
Sidst redigeret 08-03-2016 08:57
#8
Asbjørn den 2.
Ny på siden
08-03-2016 14:23

Rapporter til Admin
Du kan med fordel også gå ind på https://www.freelancer.com[...] hvor du kan tilbyde dig på specifikke opgaver. Det er dejlig løst, da du kan tage de optager, som du finder interessante og så lade resten tage de andre. Vælger du at gå konsulent vejen, skal du have mindst 350 kr. i timen. Det lyder af meget men som konsulent skal du have en høj timeløn, da du formodentlig ikke altid har arbejde. Lønnen skal således også dække perioder, hvor du laver opsøgende arbejde. Derudover skal lønnen også dække sygdom, ferie, pension osv., hvorfor du for alt i verden ikke må underbyde dig selv.
--

Opret svar til indlægget: Hvordan tjener jeg penge som "ny" webdesigner?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning