Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Programmering og webdesign \ Hjemmeside design

Feedback på min blog

Af Gæst MarkGuldbrandsen | 21-02-2020 19:52 | 1712 visninger | 11 svar, hop til seneste
Hej allesammen, Jeg er netop ved at lave en ny blog. Og kan godt lide inden jeg går live med en ny hjemmeside lige at teste den ved at indhente feedback fra andre. Jeg ville derfor gerne høre om I ville give en smule feedback på min blog: https://blivprojektleder.dk[...] Rigtig gerne i forhold til design og brugervenlighed. Tanken med bloggen er blot at skrive omkring projektledelse, men på et mere praktisk niveau. Det vil sige skrevet til folk der ikke har en projektleder uddannelse, men som gerne vil have hjælp i en given situation, eksempelvis hvis de skal til at estimere et projekt, og ikke aner hvordan de skal gøre. På forhånd mange tak, og glæder mig til at høre fra jer. Mvh Mark
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
JTP
Megabruger
21-02-2020 20:21

Rapporter til Admin
Umiddelbart synes jeg den virker nem og overskuelig. Klikkede lige kort ind på nogle af indlæggene der var på forsiden og synes jeg kan lide det. Overskueligt med klikbar overskrifter. Ydermere kan jeg godt lide tilføjelsen af nyhedsbrev, hvis der skulle dukke noget op. Om det så er hele tiden, hvis der sker noget nyt man får eller kun hver halve år ved jeg intet om. Men skal jeg kun forholde mig til hvordan mit indtryk er af siden, så synes jeg den er god.
--
#2
MarkGuldbrandsen
Gæst
21-02-2020 20:48

Rapporter til Admin
#1 Mange tak for din feedback! Er der noget du godt kunne tænke dig anderledes? Jeg tager meget gerne imod ideer til forbedringer! :)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#3
JTP
Megabruger
21-02-2020 20:57

Rapporter til Admin
#2 Kan så kun svare udfra de få timer jeg har haft ved diverse 10klasse/hf fag, med minimalt IT. Synes ikke direkte jeg mangler noget. Havde ikke engang regnet med, der var en nyhedsbrev funktion. Oveni kan jeg godt lide det simple, klare overlook den har. Oveni søgefunktionen og som nævnt, klikbare overskrifter. Uden at have erfaring i projekter overhovedet eller IT, så synes jeg i hvert fald den er ligetil og fin. Men har dog en ide. Hvad med at folk kan skrive til en arbejdsemail af din, om forslag om nye emner og/eller bare forslag generelt? Hvis nu der var noget der kunne tilføjes du ikke havde tænkt på, lidt som det du søger om herinde.
--
#4
KristianSlot
Mega Nørd
21-02-2020 21:04

Rapporter til Admin
Jeg synes faktisk at siden er utrolig overskuelig og nem at navigere i. Behagelig at se på og det er en naturlig måde blog-indlæggene kommer på. Dog er grammatik og manglende kommatering nok til at jeg holder mig væk. Jeg har ikke umiddelbart lyst til at tage imod råd om projektledelse fra en person, der ikke sætter nutids-r og mangler mange kommaer. Det er ikke ondt ment, men i et eller andet omfang mister siden sin professionalisme hvis de små ting ikke er i orden.
--
Sidst redigeret 21-02-2020 21:05
#5
MarkGuldbrandsen
Gæst
21-02-2020 21:49

Rapporter til Admin
#4 Jeps, det er også min største udfordring. Jeg er ikke skide dygtig til grammatik. Så jeg er lige nu ved at få en til at gå alle indlæg igennem grammatisk. Jeg er bedre til matematik & programmering end jeg er sproglig. Men tak fordi du siger det. Det skal jeg nok få kigget igennem inden jeg går live med siden.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#6
MarkGuldbrandsen
Gæst
21-02-2020 22:39

Rapporter til Admin
#3 Super ide, det vil jeg helt sikkert kigge på. Det vil jeg tilføje til min backlog. Tak for det.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#7
[UAV]Hunter
Mega Nørd
22-02-2020 10:44

Rapporter til Admin
Jeg syntes lidt der mangler et "om" afsnit. Med din baggrund og erfaringer der ligger til grund for din blog. Jeg kan se du har det efter hver "emne". Men istedet for at gentage det igen og igen, hav det i et afsnit for sig selv. Så "sælger" du også varen lidt bedre, da jeg ville mene nogen kunne tænkte "hvorfor skulle jeg læse hvad denne gut skriver??" Det var ihvertfald min første tanke: Hvem er den gut der vil lære mig om projektledelse..
--
"Failure is simply the opportunity to begin again, this time more intelligently." *Henry Ford*
--
Sidst redigeret 22-02-2020 10:47
#8
MarkGuldbrandsen
Gæst
22-02-2020 18:11

Rapporter til Admin
#7 Tak for feedback, ja jeg mangler helt sikkert en "Om side" jeg har denne https://blivprojektleder.dk[...] for nu. Men skal helt sikkert have gjort mere ved siden. Jeg tror jeg vil have lavet en intro video.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#9
GodLess
Ny på siden
06-04-2020 17:52

Rapporter til Admin
En ide til videreudbygning, kan godt se med et hurtigt kig at det er wordpress, men den nye måde at lave kurser online på er blevet super populær, og foretrækkes endda også mere og mere i verden for mange. Det kunne være fedt, at kunne logge ind, hvor du kunne sammensætte, ikke kun kurser, men også eksempelvis spørgeskemaer og lignende til at kunne lære det fra punkt 1 til punkt n. En blog er også god, men når den omhandler viden og især 'faktuel' viden omkring et fag eller håndværk, er der selvfølgelig også en bestemt måde at kunne 'tilegne' sig viden på, mener ikke at der er en fast skabelon, men nærmere, at der er noget viden man burde tilegne sig før anden. Umiddelbart er siden fin, der er lidt med nogen store marginer i bunden af mange af elementerne, men den er pæn og velstående, super godt arbejde.
--
Sidst redigeret 06-04-2020 17:53
#10
VegarSL
Ny på siden
07-04-2020 12:07

Rapporter til Admin
Jeg synes det ser bra ut! Liker at du har benyttet hovedbilder som ser ut til å være i samme serie! Det gir en jevn tematikk. Det samme med bruk av farger i overskrifter og logo. Veldig bra! En ting som kunne forbedret inntrykket for min del, var flere bilder inne i selve blogg-posten. Når man får en vegg med tekst, kan det være beroligende med litt illustrasjoner å hvile øynene på. Dette er samtidig noe du må vurdere selv, rundt hvordan du selv ønsker å presentere dine tekster!
--
#11
MarkGuldbrandsen
Ny på siden
08-04-2020 06:40

Rapporter til Admin
#9 Mange tak for feedback. Det er netop også min tanke i fremtiden at lave noget mere "kursus" orienteret indhold. Vil nok enten lave en bog, eller et video kursus som jeg kan dele med folk. Det er netop grunden til at jeg har lavet denne side: https://blivprojektleder.dk[...] Den skal være min skabelon for et eventuelt kursus senere. #10 Mange tak for det, det er en rigtig god pointe, det vil jeg helt sikkert tage til mig. Jeg har tænkt at gå alle posts igennem igen inden så længe, sådan at de netop bliver lidt mere spændende at læse, rent grafisk. Jeg tror bestemt flere billeder og illustrationer kunne hjælpe på det.
--
Link til min blog: https://blivprojektleder.dk[...]

Opret svar til indlægget: Feedback på min blog

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning