Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Grafikkort

Underlig boot fejl

Af Elitebruger Thygekm | 29-09-2022 21:13 | 277 visninger | 2 svar, hop til seneste
Jeg oplever det mærkeligste. Jeg tog et RX 6800XT ud af en PC, og satte et gammelt Quadro K620 i i stedet. Efter en hel del bøvl og famlen i blinde, hvor jeg har reset CMOS i utal af gange, og prøvet forskellige PCI-E porte flere gange, har jeg fundet ud af at: Når jeg prøver at boote går PCen i stå med lys i VGA LED (debug-led på et X570 Tomahawk), skærmen går bare i standby, og det sker ikke mere. Når jeg taget DP kablet ud af grafikkortet inden jeg starter PCen, booter den igen frem til der er lys i VGA LEDen, hvor den holder nogle sek. pause, mens den siger 3 lange beep, og booter så videre. Hvis jeg så lader den boote ind i WIN10 logon billede, og sætte DP kablet i grafikkortet, så kommer der billede på, og jeg har bruge PCen normalt! "snot-forvirret-emoji" Jeg har afinstalleret alle gamle drivere, (godt nok uden DDU), installeret nyeste driver fra Nvidia. Men den bliver ved med at opføre sig sådan. Er der nogen af jer der har et godt bud på hvad hulen det er der sker? PS. Jeg kan tilsyneladende ikke få billede på i BIOS (UEFI eller hvad hulen det nu hedder). Har både prøvet med DEL-tasten under opstart, og SHIFT + genstart i WIN10.
--
#1
Jesper
Gæst
29-09-2022 21:17

Rapporter til Admin
Prøv at smide HDMI kabel i, evt til tv. Jeg har før oplevet at output kommer der indtil man når windows login.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#2
Thygekm
Elitebruger
29-09-2022 21:26

Rapporter til Admin
#1 Tak, men kortet har kun DP og DVI, og jeg har ikke noget der tager DVI kabel.
--

Opret svar til indlægget: Underlig boot fejl

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE