Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Grafikkort
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Oversigt over FPS med forskellige GPU'er

Af Ultrabruger Max8000 | 11-07-2019 20:06 | 806 visninger | 5 svar, hop til seneste
Hvor finder jeg en god oversigt, som viser hvor mange FPS forskellige GPU'er får i diverse spil med forskellige opløsninger?
--
#1
Ð Xargo
Giga Supporter
11-07-2019 20:58

Rapporter til Admin
Kommer an på spillet og hvilken processer også. CS får du ikke specielt meget ekstra fps ved highend vs midend. Sotr gør gpu en stor forskel. elgiganten har noget test med det og ellers kan du bare søge på specifikke modeller og hvilket spil samt hvilken opløsning, 100% der findes en youtube video eller cpubenchmark
--
Ncase M1, 16gb DDR4 3200Mhz, 1060 6 gb strix, delided i7-6700k @ 4,5Ghz, SF600.
#2
BabaMac
Ultra Nørd
11-07-2019 21:00

Rapporter til Admin
https://www.anandtech.com[...] Der kan du vælge grafikkort og evt spil i dropdown menuerne...
--
Retter gerne pins - Har du spørgsmål om reklamationsret eller andet relateret til forhandler/producent?
#3
Ilwaz
Guru
11-07-2019 21:31

Rapporter til Admin
#0 Der er ikke nogen defacto liste, da drivers hele tiden udgives fra AMD og Nvidia. Så performence er ikke konstant. Det bedste du kommer er #2, men selv den tar kun udgangspunkt i driveren som blev brugt til review. Før i tiden var Hardware unboxed nok den bedste youtuber, men i den senere tid har droppet de helt store benchmarks og bare kørt med de sædvanlige 12.
--
Grafikkort oraklet! Oh, and don't mind the vase.
#4
Akasut
Guru
11-07-2019 22:47

Rapporter til Admin
#3 ja, jeg sidder også og venter på de 30+ mega benchmarks. I deres Ryzen dækning har de heller ikke haft 9400f med i opløbet hvilket er mærkelig. Håber ikke at de er hoppet til den lade side, da disse half-dozen eller dozen of games tested ikke giver helt korrekt billede. Jeg tror det var for Navi review, kunne man se at enkelt heavily AMD titel Forza var outliner og ville rykke performance med 3% procentpoint. Det er netop derfor jeg undgår benchmarks hvor de tester de samme 3-6 spil (for at spare arbejdstid), da det ikke er repræsentativt for bred use-case. Det var også der hvor HUB skilte sig ud fra flokken med deres Vega review i tidernes morgen, da alle de andre reviewers testede de Vega-favorable games AMD gerne så de testede og dermed fik slutresultater som viste sig at Vega64 var bedre end GTX 1080 selvom det ikke var. Det fik de flak for, men som tiden viste var det HUB som havde mest ret. #0 det finder du ikke, alt for mange variabler. Du må finde et par reviews som har de tal du leder efter og tage et gennemsnit bud på det. Alternativt hvis du ikke er interesseret i per-titel eller per-resolution, kan du gå efter cirka performance niveauer relativ til hinanden hvilket er en mere bred måde at sammenligne forskellige tier kort på. Fx ældre AMD kort med GCN arkitektur siges at ældes bedre, så en video forleden hvor det blev omtalt som "fine wine" hvilket der er noget sandhed omkring. Det er måden arkitekturen er lavet på så når årene går, opretholder de bedre performance og kan snige sig ahead mod konkurrentens produkt ved release. Eller i højere opløsninger følge bedre med. 7970 og Vega er eksempler herpå. Jeg tænker selv, det er grundet de beefy raw specs de typisk har haft som ved release er flaskehalset på en måde, men når de bliver ældre kan de bedre følge med. Med Navi skulle det ikke være sagen med RDNA arkitektur, nu er det mere optimeret til gaming og specs mere on par med NVIDIA (på lavere proces node). Så ja, hvis der var en ultimativ liste over alt, så ville vi nok have anvendt det allerede. Kend dine forskellige review outlets og gå til dem først.
--
#5
ramos
Giga Supporter
12-07-2019 09:52

Rapporter til Admin
Notebookcheck, er da lidt derhenne ad: https://www.notebookcheck.net[...] Du vælger bare GPU'en i listen til højre.
--

Opret svar til indlægget: Oversigt over FPS med forskellige GPU'er

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning