Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Grafikkort
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

2070 Super til Black Friday

Af Gæst Tom | 15-11-2019 12:48 | 1719 visninger | 10 svar, hop til seneste
Hej HO, Jeg vil erhverve mig et RTX 2070 Super til Black Friday, forhåbentligt bliver der nogle at vælge imellem. Har du gode eller dårlige erfaringer med et bestemt mærke? Jeg synes det er blandet hvad man får ud af forskellige reviews på Google.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Ilwaz
Guru
15-11-2019 12:52

Rapporter til Admin
#0 Tjek tråden https://www.hardwareonline.dk[...] Der står det hele, samt flere nævneværdige modeller.
--
Grafikkort oraklet! Oh, and don't mind the vase.
#2
exzos
Elitebruger
15-11-2019 12:53

Rapporter til Admin
Har et msi geforce rtx 2070 super gaming x trio og det er jeg rigtig glad for. Meget lydløst og super køler
--
8600k @ 5Ghz - RTX 2070S - 16GB Ram - NZXT S340E - Corsair H115i Pro RGB Gigabyte AD27QD
#3
bphhm
Junior Supporter
15-11-2019 13:47

Rapporter til Admin
#0 Har et EVGA RTX2070 som jo egentlig kører fint. Men dets blæsere har en irriterende lyd når de starter og ved idle eller lav load vil de stå og starte/stoppe lidt hele tiden. Et fænomen der findes mange tråde om på nettet. Derfor bliver man nødt til at lave en custom styring af blæserne så de altid kører. Ikke det store problem, blot skal man være opmærksom på det.
--
Ghost S1, Asrock X470 itx, R7 2700, Corsair H100i m 2 x NF-A12x25, Corsair 16 GB DDR4-3200, EVGA RTX2070, Corsair SF600, Samsung EVO 970 1TB NVMe
#4
the688
Guru
15-11-2019 14:56

Rapporter til Admin
Jeg købte for nylig dette : Gigabyte GeForce RTX 2070 Super Windforce OC 3X 8G Og jeg er vildt imponeret over hvor lidt blæserne larmer under gaming. Jeg havde før et 1070ti (også Gigabyte) og før det et 970 Strix (Asus) - og det her kort er nærmest aldrig over 60% fan speed, og larmer *markant* mindre end de to foregående kort når der games. Jeg har ikke prøvet at OC'e det fordi.. I don't need to, og jeg vil hellere have mindre støj end lidt ekstra FPS, når jeg sidder og bruger hele min aften på at spille poker inde i Red Dead Redemption 2 :) (no, really, jeg kom til at sidde på en saloon og spille poker en hel aften ... fuck det er dumt :)
--
"ORK SATME!"
#5
jacobbh
Ny på siden
15-11-2019 15:13

Rapporter til Admin
Kan også anbefale #4 Har det samme kort og har de samme oplevelser med mit kort.
--
#6
waskustobaskus
Junior Nørd
15-11-2019 17:17

Rapporter til Admin
#4 Det er ikke dumt. Jeg stod i drak mig stiv i baren, samtidig med at jeg dunkede bajere RL:-)
--
#7
Trapper
Gæst
16-11-2019 00:14

Rapporter til Admin
Køb det du føler for. At nogle kort udgivere skulle have flere DoA eller fejlrate må ligge i promille størrelsen/lav % i forskel er min personlige tanke. Da du altid vil kunne google specifikke kort og circlejeck-kids der sidder og puster noget stort og kæmpe konspiration op på ikke substanstiealle grundlag. Mange herinde lader det til på mig leder altid efter det billigste, hvis prisen har den deciderede faktor for hele købet. Så kan det være du kommer til at udelukke kortene med de forbedrede køleløsninger. Ved heller ikke helt med dit spørgsmål om det er baseret på om du skulle være nervøs for at kortet lige pludselig skulle stå af? Der tænker jeg bare du må slå koldt vand i blodet og acceptere ting sker. Sandsynligheden for det sker er omend vil jeg mene næsten mikroskopisk lille. Samt hvis det skulle ske at man får et dårligt kort, så får man jo et andet. Da vi er dækket ind med garanti periode og reklamationsret i Danmark. Personligt betaler jeg gladeligt merprisen for Strix kortene hos Asus, ligesom jeg gladeligt køber VW/Audi hver gang jeg køber bil selvom jeg kunne få en bil for et langt mindre beløb ved at vælge et mærke fra østen. Sådan er vi forskellige og handler på forskellige kår. Både med beslutningsgrundlag og kår. Fordi herinde vil du altid få en masse circlejerk og masse ligegyldig sludder fordi en del herinde kun formår et perspektiv. Jeg tænker du får mest ud at skrive ned hvad der har prioritet ved dit fremtidige køb, for om man køber EVGA's bedste kort Gigabyte eller Asus så er det jo marginal der skiller dem af i form ydelse. Jeg kan sagtens give flere plusser til Strix kortene i RTX serien, ligesom så mange andre kan give plusser på EVGA, MSI, Gigabyte osv. Så om det økonomi, ydelse, lydniveau, æstetik, garanti, fysisk størrelse, osv er det jo hvad man personligt tildeler mest vægt på skalaen der afgør det for en. Synes personligt ikke man skal skille fra i partnerene grundet bruger anmeldelser på internettet, hvor man ikke har nogen ide om hændelse forløbet i sagerne grundet den ekstremt ringe dokumentation og afstumpethed som de fleste anmeldser i min optik besidder. Hold dig til Anerkendte sider som tester kort og dan dit eget indtryk fra dem. Meget andet er bare ligegyldig chatter for internettet's misfits, wizards, autister som bruger deres liv på ligegyldig og intetsigende debatter på et eksistens grundlag de ikke selv forstår.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#8
Ilwaz
Guru
16-11-2019 04:28

Rapporter til Admin
#7 Men betaler du glædeligt merprisen, når produktet er det samme i sidste ende? Du nævner jo selv Audi, som er ejet af VW og benytter de samme dele. Ja, udvendigt er de anderledes. Men alt indeni er jo præcis det samme, samme platform, samme gearkasse, så hvorfor betale mere? Andet end for at kunne sige jeg kører Audi? Og det er jo det samme med grafikkort. Gpu'en er produceret af enten AMD eller Nvidia. Hukommelsen er typisk Micron eller Samsung, måske endda Hynix. Og det jo ikke statisk, Asus benytter jo chips fra begge fabrikanter til deres Strix kort. Hvilket de jo ikke fortæller forbrugeren. Det samme sker for VRM osv. Den eneste umildbare forskel der imellem producenterne, ligger i pcb design og køleren. Førstnævnte som ikke rigtig spiller nogen videre for non hardcore overclocks. Og sidstnævnte der typisk ligger indenfor margin of error territorium. (EVGA,MSI,osv har jo alle sammen køler designs der uden problemer kan håndtære den mængde varme som de nyeste gpu serier putter ud).
--
Grafikkort oraklet! Oh, and don't mind the vase.
#9
VojenZ
Nørd Aspirant
16-11-2019 12:16

Rapporter til Admin
Min vurdering vil være at der kommer flere none super kort til salg - da de skal have dem ud af lageret. De sælger ikke mange af dem pt. efter super versionerne er kommet. Men nu må vi se.
--
4770K @ 4.5 ghz | 16 gb DDR3 1866 mhz | Asus Strix 1070 TI | Gigabyte Z87 | Noctua U12-S | Corsair 400Q | 3 x Samsung 500 GB SSD | 650W Antec |
#10
Ilwaz
Guru
16-11-2019 14:55

Rapporter til Admin
#9 De fleste stoppede med at bestille flere 2070, så snart 2070S blev udgivet. Nvidia stoppede så produktionen, og er så startet igen her fornylig.
--
Grafikkort oraklet! Oh, and don't mind the vase.

Opret svar til indlægget: 2070 Super til Black Friday

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning