Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Grafikkort
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Graffikkort i stykker?

Af Monsterbruger GeForceHAF | 08-12-2019 16:55 | 485 visninger | 3 svar, hop til seneste
Hej Hardwareonline, Sidste uge prøvede jeg at starter Rainbow Six Siege på min stationær, men da jeg gjorde det. Gik skærmen pludselig i sort, uden at computeren slukkede. Derfor slukkede jeg den manuelt. Men når jeg tænder den nu, har skærmen en masse vandrette blå og hvide linjer over billedet der dog ikke bryder teksten eller ikonerne. Computeren vil heller ikke boote, men skriver i stedet windows recovery error. Jeg har dog fundet ud af at jeg kan boote fint i safe mode, og hvis jeg afinstallere min GPU og driveren dertil, så kan jeg boote computeren fint igen, dog stadigt med vandrette blå og hvide linjer igennem billedet de første 5 sekunder pc'en er tændt. Hvorimod de er permanente hvis GPU'en er installeret. Kan jeg nu konstatere at det er GPU'en der er problemet, og er der nogle måder jeg evt. kunne fikse problemet? Der er tale om et GTX 980, og jeg ville virkeligt ærge mig, hvis jeg skulle bruge penge på en ny GPU, for så at finde ud af at dette ikke var problemet. På forhånd tak!
--
#1
Mr. WoLF
Guru
08-12-2019 17:01

Rapporter til Admin
Hvilken CPU/igpu? Test med andet gfx. Fejl beskrivelse lyder som defekt gfx. Hvad bruger du system til?
--
#2
GeForceHAF
Monsterbruger
08-12-2019 17:07

Rapporter til Admin
#1 Jeg må indrømme at det er så lang tid siden at jeg byggede pc'en, at jeg ikke kan huske den specifikke specs, men jeg vil prøve at tjekke det i morgen, når jeg er ved computeren. Det er i hvert fald ved at være en gammel sag 4 år+, GPU'en er den nyeste del. Jeg bruger systemet til gaming men også musik produktion. Jeg synes umiddelbart også det lyder som mit gfx, men ville gerne have et bud, fra nogle der har mere forstand på det end mig.
--
#3
Evil Mushroom
Supporter Aspirant
08-12-2019 17:14

Rapporter til Admin
Har din CPU integreret grafik? Så prøv at fjerne dit grafikkort og boote fra den integrerede grafikchip (husk evt at enable IGP i BIOS hvis den er disabled). Hvis billedet er fint, og der ikke er nogen fejl, er der en stor chance for det er grafikkortet. Det kan også være porten på bundkortet, men det skal så testes med et andet grafikkort (kan du låne et af en kammi til test?)
--
/Evil Mushroom. Core2Duo E4700, 4Gb DDR2-667MHz, Palit Geforce 8600GS 512Mb. Plextor 250 Gb SSD. WinXP SP3 32bit...
--
Sidst redigeret 08-12-2019 17:14

Opret svar til indlægget: Graffikkort i stykker?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning