Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Grafikkort

Core X eGPU + Radeon 5700XT + Hades Canyon NUC = H...

Af Maxi Supporter [TUS]Jackhammer | 19-02-2020 13:49 | 549 visninger | 5 svar, hop til seneste
Hej alle, Jeg har netop fået mig en eGPU (Razer Core X) med et Radeon 5700 XT (MSI Mech) som jeg har prøvet at sætte til min Intel Hades Canyon's thunderbolt 3 port. Jeg oplever dog et problem, som jeg kan læse mig frem til på nettet er rent udbredt for 5700 XT, med at lyden fra HDMI (direkte i eGPU) 'hakker' eller 'falder ud' vilkårligt, hvorfor jeg bliver nødt til at koble et jackstik direkte fra NUC til TV. Det lyder til på Reddit at det er et driver problem med AMD's drivere. Jeg har prøvet følgende ting allerede: - Installeret Windows 10's generiske HD Audio Driver efter komplet uninstall af AMD's lyddriver - Skiftet HDMI kabler ud, såvel som Thunderbolt kabel - Disablet Realtek lydkort i NUC'en, såvel som det interne grafikkort Jeg kan læse mig frem til at nogen har lykkedes med at få det til at køre ved i bios indstillingerne på deres maskiner at ændre fra PCIe x4 til x3. Så første første spørgsmål er: Kan man på nogen måde ændre disse indstillinger i en eGPU som et forsøg? Andet spørgsmål: Kan man på nogen må sætte NUC'en til tv'et via dets interne grafikkorts HDMI port, men 'tvinge' Windows til stadig at bruge det eksterne grafikkort til at køre spil osv. over? Jeg kan ikke umiddelbart finde en måde i AMD's Xconnect eller Adrenalin software Og trejde spørgsmål: Har I andre ideer der kan prøves?
--
#1
exzos
Supporter Aspirant
19-02-2020 13:54

Rapporter til Admin
Er det når du spiller?
--
8600k @ 5Ghz - RX5700XT Red Devil - 16GB Ram - NZXT S340E - Corsair H115i Pro RGB Gigabyte AD27QD
#2
Azakiel
Skribent
19-02-2020 13:54

Rapporter til Admin
Først spørgsmål: Mig bekendt er det kun nogle af AMD's bundbræt (x570 serien) der kører PCI-e version 4.0, så det burde ikke være aktuelt for dit kort. Til dit andet spørgsmål: Umiddelbart nej, uden muxer chip som vi ser det på en bærbar vil det ikke kunne lade sig gøre mig bekendt. Til tredje spørgsmål: Kør en DDU, og kør drivers ind uden at have nogle indstillinger slået til, som i helt clean indstillinger. Har læst mig til at det løser nogle problemer for folk med 5700 kort
--
Veni, Vidi, Vici. dimidium facti qui coepit habet faber est quisque fortunae suae
#3
[TUS]Jackhammer
Maxi Supporter
19-02-2020 15:03

Rapporter til Admin
#1 Det er både inde i Windows og i spil - bedste både at 'teste' det har været at spamme løs på lydikonet i Windows, hvorefter den er efter par 'ding' lyde forsvinder i fem sekunder og pludseligt starter igen midt i en lyd. Men i spil er det naturligvis meget tydeligt 'stutter'. #2 Ahhh roger ift. bundkortene. Jeg har desværre prøvet en DDU med efterfølgende manuel install uden held. Frygter lidt at eneste løsning er at vente til AMD får styr på deres drivere (og køre den kluntede ikke HDMI-ARC venlige jackstik løsning indtil dag)?
--
#4
[TUS]Jackhammer
Maxi Supporter
20-02-2020 08:52

Rapporter til Admin
Fik ikke sagt. Har også prøvet med et Geforce 1070 i maskinen - hvor der ingen HDMI problemer var. Så alt tyder på det er det kendte problem med Radeon 5700 XT'eren. Kan også se at de der har haft succes med at lave en DDU uninstall sjældent helt har fået løst problemet, bare fået gjort perioden mellem lydudfaldende væsentligt længere.
--
#5
Azakiel
Skribent
20-02-2020 09:04

Rapporter til Admin
#4 Bedste mulighed er desværre nok at vente på drivers bliver fikset, eller reklamere over kortets mangler og se om du kan købet ophævet hvis du ikke vil vente.
--
Veni, Vidi, Vici. dimidium facti qui coepit habet faber est quisque fortunae suae

Opret svar til indlægget: Core X eGPU + Radeon 5700XT + Hades Canyon NUC = H...

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning