Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Grafikkort

Nyt 5700XT problem

Af Ny på siden MartinGarne | 25-11-2020 16:13 | 497 visninger | 19 svar, hop til seneste
Hej. Håber nogle folk med mere teknisk snilde end mig kan hjælpe, jeg har lige fået sat et helt nyt 5700XT i min pc, og det erstattede en Vega 56, men mit problem er nu fryser min skærm inden for 5 min, min PSU er corsair TX750M, og den virkede fint lige indtil jeg satte den nye GPU i, nogen forslag ? Mvh Martin
--
#1
SUPERBOY
Giga Nørd
25-11-2020 16:15

Rapporter til Admin
#0 har du fjernet de gamle drivere og installeret nye? evt. via programmet DDU
--
Tag altid BACKUP!!
#2
MartinGarne
Ny på siden
25-11-2020 16:17

Rapporter til Admin
Det tror jeg ikke jeg har tid til inden den fryser, er det muligt at fjerne driver fra bios eller ska jeg sætte det gamle kort i for at gøre dette?
--
#3
MartinGarne
Ny på siden
25-11-2020 16:29

Rapporter til Admin
#1 ok fik den genstartet i safemode, og fik det installeret, nu må vi se om det virker, men mange tak for hjælpen :)
--
#4
MartinGarne
Ny på siden
25-11-2020 16:40

Rapporter til Admin
#1 ok, det ser ikke ud til at problemet forsvandt, i stedet for at skærmen fryser, genstarter pcen bare, og det sker stadig inden for 5 min :(
--
Sidst redigeret 25-11-2020 16:40
#5
Thomas8
Monster Supporter
25-11-2020 16:43

Rapporter til Admin
4# bruger du to samme 8 pin fra samme kabel ? Prøv brug "to" ledninger. Det er hvad der er anbefalet at gøre. Prøv det ved ikke om det vil hjælpe.
--
Hvorfor klør kvinder sig i øjnene, når de vågner om morgenen? Fordi de ingen nosser har :O
--
Sidst redigeret 25-11-2020 16:44
#6
Porphyra
Elitebruger
25-11-2020 16:45

Rapporter til Admin
Prøv lige at hive kortet ud og i igen, måske et reseat vil hjælpe, og tjek at PCI-e kabler sidder ordentligt. Prøv også at smide det gamle kort i igen. Hvis det ikke giver problemer så er det 5700 nok et defekt kort, men afprøv lige i en anden maskine inden reklamation for en sikkerheds skyld.
--
#7
MartinGarne
Ny på siden
25-11-2020 16:48

Rapporter til Admin
#5 og 6, jeg prøver begge jeres forslag tak :)
--
#8
ice_hiboy
Junior Supporter
25-11-2020 16:51

Rapporter til Admin
Du skriver i #3 at du har installeret driveren. Huskede du at køre DDU i safemode og afinstallere den op gamle driver? Når du ellers er i safemode, køre maskinen så uden at crashe? Hvis den virker fint i safemode må det næsten være noget driver fis der driller.
--
i7- 9700K | Asus Z390 Prime | EVGA RTX 2080 | 16gb corsair lpx ram | 500gb Samsung 960 EVO | 1 TB Kingston NVME | Corsair RM750X | Lian Li Lancool 2.
#9
MartinGarne
Ny på siden
25-11-2020 17:01

Rapporter til Admin
#5 og 6, ingen af jeres forslag virkede desværre, den crasher stadig, og #8 jeg kørte programmet og afinstallerede driveren, kunne se at opløsningen blev mega lav efter den var færdig, og sku downloade den nye driver igen. men den crasher stadig
--
#10
TankBrutalis
Super Supporter
25-11-2020 17:03

Rapporter til Admin
Hvad er resten af specs på PC'en ?
--
#11
Comicsdk
Super Supporter
25-11-2020 17:03

Rapporter til Admin
Jeg tror godt du kan regne med at dit bundkorts BIOS skal opdateres. Men dine systemoplysninger er lidt mangelfulde.
--
Anmeld mine kommentarer såfremt du finder dem anstødelige, moderationen her på siden er yderst kompetent.
#12
MartinGarne
Ny på siden
25-11-2020 17:06

Rapporter til Admin
Min pc er 8600k cpu, TX750M psu, z370-f gaming mobo, 3200mhz corshair 2*8gb ram, 860 ssd 1TB samsung :)
--
#13
Comicsdk
Super Supporter
25-11-2020 17:09

Rapporter til Admin
12 Det er fint. Ryk den GPU ud af maskinen og gå med onboard, så kan du tjekke din BIOS-version.
--
Anmeld mine kommentarer såfremt du finder dem anstødelige, moderationen her på siden er yderst kompetent.
#14
MartinGarne
Bruger Aspirant
25-11-2020 17:11

Rapporter til Admin
#13 min bios version er " american megatrends inc 0606, 12-12-2017
--
#15
Comicsdk
Super Supporter
25-11-2020 17:13

Rapporter til Admin
14 Ja, det er nok der hunden ligger myrdet. Der er kommet talrige updates siden. Her: https://rog.asus.com[...]
--
Anmeld mine kommentarer såfremt du finder dem anstødelige, moderationen her på siden er yderst kompetent.
--
Sidst redigeret 25-11-2020 17:17
#16
MartinGarne
Bruger Aspirant
25-11-2020 17:17

Rapporter til Admin
#15 ok takker, må lige hoppe i føtex efter et usb stik så :)
--
#17
gasolin
Guru
25-11-2020 17:28

Rapporter til Admin
#16 Du behøver ikke en usb stik du kan gøre det i biosen (om det virker skal jeg ikke kunne sige da jeg ikke altid har haft held til det, MEN der er mulighed for at gøre det UDEN en usb stik) https://tech4gamers.com[...]
--
#18
MartinGarne
Bruger Aspirant
25-11-2020 18:06

Rapporter til Admin
#17 ahh ok, ja det så jeg da jeg var inde i bios, desværre for sent hehe, men kostede ikke så meget anyway, men tak for hjælpen drenge, BIOS driveren var synderen ser det ud til :)
--
#19
Ekun
Ny på siden
25-11-2020 18:39

Rapporter til Admin
Hurra! :)
--

Opret svar til indlægget: Nyt 5700XT problem

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning