Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Drivere
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

"Intel Rapid Storage kører ikke"

Af Juniorbruger koefoeden | 22-01-2019 19:55 | 3600 visninger | 3 svar, hop til seneste
Hej! Jeg har netop købt en ny bærbar fra MSI, nærmere bestemt GS65 Stealth Thin 8RE. Nede i processlinjen får jeg en besked om, at Intel Rapid Storage ikke kører. Når jeg derudover prøver at launche programmet gennem processlinjen får jeg fejlmeddelsen "(0xA0010050): Der opstod en fejl, mens en handling var i gang. Handlingen kunne ikke fuldføres." Jeg kan også se, at der er en ny opdatering til driveren gennem Intel's automatiske driver-opdateringsværktøj, men den kan ikke installeres, da jeg får beskeden at "Denne platform understøttes ikke." Det samme gælder hvis jeg prøver at installere den gennem andre veje. Er der nogen af jer der er stødt på det før? Jeg har googlet helt vildt, men kan ikke rigtig komme frem til en løsning. Skal man have en speciel SSD for at man kan bruge Intel Rapid Storage - eller i en speciel konfiguration? Og gør det overhovedet noget, at servicen ikke kører? Jeg vil jo helst bare ikke gå glip af noget ekstra hastighed på disken! Jeg havde nogen problemer med at starte computeren op da jeg fik den og blev nødt til at ændre noget inde i registry som beskrevet her: "https://www.thewindowsclub.com[...] - jeg ved dog ikke om det er relateret til hinanden. CPU: Intel Core i7-8750H Motherboard: MSI MS-16Q2 Chipset: Intel HM370 (Cannon Lake-H) ?Drive: SAMSUNG MZVLW256HEHP-00000 Mange tak på forhånd!
--
#1
Akasut
Monster Nørd
23-01-2019 02:26

Rapporter til Admin
Du kan prøve at lave en måling og se om du får resultater tilsvarende det man bør få for dit drev, hvilket ligner til at være en OEM variant af PM961. Intel RST benyttes til RAID eller multi-storage løsninger som fx anvende SSD som cache til et HDD drev der også er installeret. Hvis du kun har den ene SSD i maskinen og den virker som den skal, går du ikke glip af noget. Er skam ingen ekspert på RST, har aldrig benyttet det, men sådan forstår jeg teknologien. Fejl'en du får kan muligvis skyldes at PCen ikke kan detect sekundær drev. Dit chipset understøtter RST så det er ikke årsag, men om MSI mainboard lukker af for funktionalitet skal jeg ikke kunne sige.
--
#2
koefoeden
Juniorbruger
24-01-2019 10:26

Rapporter til Admin
Tak for svaret! Jeg kørte en benchmark på disken, og fik helt acceptable resultater så der var ikke noget problem der! Til gengæld var der brok med en hel række programmer som jeg installerede senere, så endte med at gå ned og bytte om til en ny - som heldigvis rent faktisk kunne starte da jeg tændte den - godt tegn! ;) Og den her pc har interessant nok slet ikke Intel RST driveren installeret - meget mærkeligt - så tænker bare jeg kører uden! Og indtil videre er alt fint her på den nye PC - det må bare have været en beskadiget model på en eller anden måde. Så alt er godt her nu - tak for hjælpen :)
--
#3
Madschr
Monsterbruger
24-01-2019 13:17

Rapporter til Admin
Har haft samme problem efter det havde kørt fint i et stykke tid. Afinstallerede driveren/programmet. Intels egen driver tool ville ikke installere det igen, men det gjorde et program til mit bundkort efter et stykke tid.
--

Opret svar til indlægget: "Intel Rapid Storage kører ikke"

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning