Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Drivere
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Video lagger efter lyd

Af Ultrabruger Makthias | 31-05-2019 15:37 | 2409 visninger | 10 svar, hop til seneste
I alle de videoer jeg ser, lagger lyden ca. 5 ms efter videoen. Det gælder Firefox, Chrome, Edge, VLC, BitLord og Windows egen "TV og Film"-app. Jeg har et RX 570 med nyeste drivere -altså nyeste bortset fra "optional" drivere. Det har virket før, men jeg ved ikke hvornår det stoppede med at virke eller hvorfor. Nogen idéer?
--
Hvis nogen har penge, men ikke tid, så er jeg til rådighed. Jeg laver alle slags opgaver i Aarhus, så længe det ikke kræver kørekort.
#1
mr doc22
Bruger
31-05-2019 16:56

Rapporter til Admin
Hvis du har et Realtek lydkort: https://helgeklein.com[...]
--
ASUS prime x370-pro, 3200 MHz på Corsair 2x8GB CAS 18, AMD Ryzen 5 1600 3.2 Ghz, MSI RX 470 GAMING X 4 GB, Windows 10 Home 1809 64 bit
#2
Makthias
Ultrabruger
31-05-2019 17:46

Rapporter til Admin
Jeg har et Realtek lydkort. Men mit problem indenfor den sidste måned, og det er ikke det samme problem der bliver beskrevet. Hos mig er videoen er konsekvent fra starten bagud i forhold til lyden. Jeg har prøvet clean Windows, mange forskellige drivere (både grafikkortets og lydkortets drivere) Jeg har prøvet eksternt lydkort, har prøvet de fleste indstillinger der så relevante ud i BIOS. Har prøvet alt andet end at skifte grafikkortet eller et andet styresystem... Intet har nogen effekt.
--
Hvis nogen har penge, men ikke tid, så er jeg til rådighed. Jeg laver alle slags opgaver i Aarhus, så længe det ikke kræver kørekort.
#3
mr doc22
Bruger
31-05-2019 19:44

Rapporter til Admin
Hvad med musen, lagger den?
--
ASUS prime x370-pro, 3200 MHz på Corsair 2x8GB CAS 18, AMD Ryzen 5 1600 3.2 Ghz, MSI RX 470 GAMING X 4 GB, Windows 10 Home 1809 64 bit
#4
mr doc22
Bruger
31-05-2019 20:14

Rapporter til Admin
Har du "disablet" HDCP på grafikkortet?
--
ASUS prime x370-pro, 3200 MHz på Corsair 2x8GB CAS 18, AMD Ryzen 5 1600 3.2 Ghz, MSI RX 470 GAMING X 4 GB, Windows 10 Home 1809 64 bit
#5
Makthias
Ultrabruger
31-05-2019 21:50

Rapporter til Admin
Musen lagger ikke. Slår lige hdcp fra. Kunne sgu godt være. (Please please please)
--
Hvis nogen har penge, men ikke tid, så er jeg til rådighed. Jeg laver alle slags opgaver i Aarhus, så længe det ikke kræver kørekort.
#6
Makthias
Ultrabruger
31-05-2019 22:11

Rapporter til Admin
Har slået HDCP fra nu. No difference whatsoever. Æv. Flere gode forslag?
--
Hvis nogen har penge, men ikke tid, så er jeg til rådighed. Jeg laver alle slags opgaver i Aarhus, så længe det ikke kræver kørekort.
#7
Sven Bent
Nørd
01-06-2019 09:22

Rapporter til Admin
#2 Har prøvet alt andet end at skifte grafikkortet eller et andet styresystem... Hvis du har proevet ALT andet end de to ting. saa kan det jo kun vare de to ting tilbage at afproeve.
--
Sven Bent - Dr. Diagnostic www.TechCenter.[...] - Home of Project Mercury
#8
Makthias
Ultrabruger
02-06-2019 14:37

Rapporter til Admin
Ooookay. NU blier det underligt. Jeg har det samme problem på min bærbare. What? Uden at opdatere Windows eller noget, så har jeg lige pludselig det samme problem på min bærbare. Og min OnePlus 3t. What. Shit. Kan det mon være jeg skal til øjenlæge i stedet? Wtf.
--
Hvis nogen har penge, men ikke tid, så er jeg til rådighed. Jeg laver alle slags opgaver i Aarhus, så længe det ikke kræver kørekort.
#9
mr doc22
Bruger
02-06-2019 15:56

Rapporter til Admin
Sker det også hvis du afspiller filen lokalt fra harddisken? Ellers lyder det som internetforbindelsen ikke virker optimalt.
--
ASUS prime x370-pro, 3200 MHz på Corsair 2x8GB CAS 18, AMD Ryzen 5 1600 3.2 Ghz, MSI RX 470 GAMING X 4 GB, Windows 10 Home 1809 64 bit
#10
Makthias
Ultrabruger
03-06-2019 00:16

Rapporter til Admin
#9 Jep. MEN!! Nu virker videoer på min stationære!!! :D :) AMD drivere skulle lige installeres ordentligt, og derefter skulle jeg slå "vent på lodret opdatering" over på inaktiv. Det var godt nok noget af en omgang. Jeg fatter det bare ikke. Kan jeg virkelig være den eneste der har haft problemer med det? Wtf? Telefonen skulle bare genstartes. Easy "fix". Og så er der min bærbare tilbage. No idea. Det er jo Intel grafik. Ikke AMD. Det er helt vildt underligt, at det samme problem kom 3 steder på en gang. Jeg prøver at fikse det på bærbaren en anden dag :) Tusind tak for jer der prøvede at hjælpe! Nu virker det!!! WOOO!!! Og så på min fødselsdag! Juuhuuu!
--
Hvis nogen har penge, men ikke tid, så er jeg til rådighed. Jeg laver alle slags opgaver i Aarhus, så længe det ikke kræver kørekort.

Opret svar til indlægget: Video lagger efter lyd

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning