Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Kan ikke se M.2 drev i BiOS

Af Mega Supporter Stilling | 07-06-2020 15:38 | 1383 visninger | 8 svar, hop til seneste
Hej. købte i dag en SX8200 og har fået installeret Win10 på den, det kan jeg se når pc’en er startet op. hvis jeg går i BIOS under startup kan jeg kun se min gamle SSD hvad kan årsagen være? Ps: jeg er 100p sikker på at win10 er på mit nye drev.
--
I5 9600k - Evo 212 - 1070 Gaming X - HyperX 16 GB 2400 mhz - UV400 240GB - CX550M - Thermaltake Core V21
#1
Stilling
Mega Supporter
07-06-2020 15:45

Rapporter til Admin
Jeg installeret win10 på m.2 disken og opdateret men nu er der kun den gamle ssd i bios? Fjerner jeg den starter den bare bios. Vælger jeg den kører den bare i ring
--
I5 9600k - Evo 212 - 1070 Gaming X - HyperX 16 GB 2400 mhz - UV400 240GB - CX550M - Thermaltake Core V21
#2
Stilling
Mega Supporter
07-06-2020 15:47

Rapporter til Admin
Smider jeg USB boot drev i kan jeg godt boote fra den og se m.2 disken. Hvad skal der ske?
--
I5 9600k - Evo 212 - 1070 Gaming X - HyperX 16 GB 2400 mhz - UV400 240GB - CX550M - Thermaltake Core V21
#3
Stilling
Mega Supporter
07-06-2020 16:21

Rapporter til Admin
Efter at have slået XMP profile fra. Kan jeg boote igen, men jeg kan stadig ikke se min m.2 disk og min normale SSD er tom. Hvad kan problemet være?
--
I5 9600k - Evo 212 - 1070 Gaming X - HyperX 16 GB 2400 mhz - UV400 240GB - CX550M - Thermaltake Core V21
#4
Stilling
Mega Supporter
07-06-2020 16:24

Rapporter til Admin
Jeg kan se jeg har valgt GPT i diskhåndtering og ikke MBR kan dette ændres eller skal jeg formaterer på ny?
--
I5 9600k - Evo 212 - 1070 Gaming X - HyperX 16 GB 2400 mhz - UV400 240GB - CX550M - Thermaltake Core V21
#5
Stilling
Mega Supporter
07-06-2020 16:59

Rapporter til Admin
Piller jeg min gamle SSD fra kan den ikke boote.... men disken er tom
--
I5 9600k - Evo 212 - 1070 Gaming X - HyperX 16 GB 2400 mhz - UV400 240GB - CX550M - Thermaltake Core V21
#6
Vagten29
Semi Supporter
07-06-2020 17:14

Rapporter til Admin
Hvis du lige smider lidt mere info om selve dit setup... og især dit bundkort.. så vil det være lidt nemmere at hjælpe
--
Sidst redigeret 07-06-2020 17:15
#7
Stilling
Mega Supporter
07-06-2020 17:16

Rapporter til Admin
Signatur. Jrg har nu slettet den gamle ssd og ikke oprettet en ny disk fra boot drive. Jeg har slettet m.2 fisken via boot drive, formateret den og er i gang med at installere win10 på ny på m.2 disken. ps installationen går fint og er pt på 70% installeret på m.2 disken. pss jeg har hele tiden kunne se disken under partitioner der har den stået som primær det samme har min gamle ssd
--
I5 9600k - Evo 212 - 1070 Gaming X - HyperX 16 GB 2400 mhz - UV400 240GB - CX550M - Thermaltake Core V21
--
Sidst redigeret 07-06-2020 17:21
#8
Stilling
Mega Supporter
07-06-2020 17:22

Rapporter til Admin
Kan pt se den nye disk i BIOS
--
I5 9600k - Evo 212 - 1070 Gaming X - HyperX 16 GB 2400 mhz - UV400 240GB - CX550M - Thermaltake Core V21

Opret svar til indlægget: Kan ikke se M.2 drev i BiOS

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning