Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Fyring på lønkompentation.

Af Gæst Mr heinz | 28-02-2021 08:51 | 1970 visninger | 10 svar, hop til seneste
Kære orakler. Er der nogen der ved om man må trække en person ud af løn kompensation, for derefter at fyre person uden at det går ud over ordningen for de resterende 30 personer der forsat er hjemsendt på lønkompentation frygter lidt min chef har gang i et stunt. (fagforeningen åbner først i morgen, så i får æren af at være min hotline for ikke dag)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
mrKayne
Junior Nørd
28-02-2021 08:55

Rapporter til Admin
https://www.bdo.dk[...] "Der må ikke afskediges medarbejdere i perioden. Det betyder, at der ikke kan vælges en kombination, hvor nogle medarbejdere afskediges, mens andre hjemsendes med fuld løn." Det lyder som noget gris, det din chef har gang i :)
--
#2
jonasmv
Gæst
28-02-2021 09:01

Rapporter til Admin
#0 Det lyder som om du har haft en dum chef. Skynd dig væk og find dig et ordenligt sted at arbejde i stedet for.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#3
Heinz
Gæst
28-02-2021 09:04

Rapporter til Admin
Tak for hurtig svar, så slapper jeg lidt af igen. Og ja, det er glæden ved at arbejde inden for den private sektor i min branche, det eneste man er 100% sikker på, er at der altid står en klar til at tage røven på dig når du mindst venter det :) (restaurantionsbranchen)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#4
jonasmv
Gæst
28-02-2021 09:10

Rapporter til Admin
#3 Hvis restaurantionsbranchen er en sådam lorte branche så er det måske tid til at tænke om det næste job skal være i denne branche. Måske er det tid til at komme ind i en branche som ikke tøre din røv?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#5
Memo85
Megabruger
28-02-2021 10:29

Rapporter til Admin
På mit arbejde fik vi afvide at man ikke kan fyre folk hvis firmaet er på lønkompensation. Fredag kom der info at vi skulle på lønkompensation, men først fra Onsdag af. Mandag fyrer de 5 medarbejdere, som de godt måtte fordi vi var ikke startede på lønkompensation. Så hvis de vil fyre dig, så skal firmaet stoppe med at af lønkompensation til alle medarbejderne. Og man kan ikke bare starte og stoppe hele tiden for at fyre folk.
--
#6
Lars
Ultra Nørd
02-03-2021 18:00

Rapporter til Admin
Du har en god sag om kompensation, hvis din fagforening napper dem i at hustle med dig. Men når den periode så også er ovre, gælder det om at finde en ny chef ret hurtigt. Ham der lyder godt nok ikke som en man kan stole på.
--
Status på B/W-listen: 4+/0-
--
Sidst redigeret 02-03-2021 18:01
#7
mrKayne
Junior Nørd
02-03-2021 19:06

Rapporter til Admin
Hvad er status?
--
#8
Humolus
Super Nørd
03-03-2021 02:54

Rapporter til Admin
Man kunne også prøve at se det fra den anden side, måske er det ikke en "lortechef" som i ellers er meget enige om, måske er det bare en selvstændig, som nu stort set ikke har fået løn i et år og nu er ved at nærme sig konkurs af sin virksomhed. Ansatte glemmer lige at der ikke er fuld dækning for løn, så din "lortechef" taber minimum hvad der svarer til fuldtidsstilling pr 5 medarbejdere hver måned. Det betyder at der reelt ikke er penge til ejerens egen løn og hvis banken er ved at sige stop, så skal man jo lige hjem og fortælle når huset skal på tvangsauktion, bilen sælges og ungerne flytte skole. Så min pointe er, at man nok lige skal tænke sig lidt om inden man dømmer andre, #0 kan i det mindste få fuld dagpengesats fra dag et Jeg siger ikke det nødvendigvis er sådan, jeg siger bare der er Rigtigt mange, meget preesede virksomhessejere nu, så hvordan ville i reagere hvis i stod foran personlig gæld på flere millioner uden udsigt til noget arbejde de kommende år og hele ens privatøkonomi og ens livsværk der er skudt i sænk. Inden corona kunne en kok der gik ned finde et arbejde, det kan han ikke nu. Folk vil komme ud med Kæmpe gæld hvis de går konkurs nu da virksomhederne er holdt kunstigt i live af det offentlige og bankerne.
--
Man skal ikke kaste med sten, når man selv er i en hashrus
--
Sidst redigeret 03-03-2021 02:57
#9
Jimminez
Mega Supporter
03-03-2021 06:48

Rapporter til Admin
#8 Vås om man er selvstendig eller et GIGA firma så skal man sku overholde det regler der nu er sat! = en røv chef
--
#10
dgs
Mega Supporter
03-03-2021 07:01

Rapporter til Admin
Jeg vil give #8 ret her, det er farligt at dømme en mand ud fra en enkel ting. Nogen der har gjort sig tanken at det kunne være "chefens".sidste udvej inden konkurs, og så ville alle medarbejderne i firmaet stå uden job. Husk på at mens medarbejdere går hjemme og hygger sig og holder ferie, så betales firmaet jo kun omkring 75% af løn udgiften (pga ferie og pension) og kun op til 30000 pr medarbejdere, de sidste 25% og alt over 30000, kommer ud af firmaets lomme, og her er rigtig mange kasser der er vel at være tomme. Jeg opfordre ikke til at reglerne ikke skal overholdes, men siger bare at folk er nok nød til at have lidt større briller på i denne tid :)
--

Opret svar til indlægget: Fyring på lønkompentation.

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login