Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Overvågning og sikring af ejendom

Af Gæst John | 04-03-2021 15:04 | 557 visninger | 6 svar, hop til seneste
Davs med jer Jeg flyttede sidste år ud til en landejendom. Jeg har videoovervågning og en ringeklokke med video og røgkanoner. Jeg føler ikke det er nok overvågning og sikring, derfor vil jeg høre om I kender til andet udstyr? Ved I om man kan få sådan nogle kameraer med infrarød, som evt. bipper hvis nogle sniger sig ind på mit hus og evt. bipper hvis der er et varmt objekt i nærheden?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Duckman
Giga Nørd
04-03-2021 15:44

Rapporter til Admin
Det er nok en god idé at skrive hvilket udstyr du har i dag (Mærke og modeller). Og så skal jeg lige være med... Vil du have et kamera der bipper???
--
Whatever
#2
MOAAA
Superbruger
04-03-2021 15:48

Rapporter til Admin
Google Nest serien, der er ansigtsgenkendelse med. De der gængse cams man kan få fra diverse shops, det er røv og nøgler da de felter man sætter op på skærmen til at være aktive hvis der sker noget, de fanger ALT, bare hvis en pixel bevæger sig får du en mail/besked. Dvs. hvis det blæser, hvis en edderkop kravler henover, hvis en møl basker forbi, hvis en bil smider en lyskegle ind i haven..... ALT.
--
#3
Fc Junkies
Mega Nørd
04-03-2021 16:34

Rapporter til Admin
#0 Hvad med at købe en hund som gør hvis der kommer nogen ind? :-)
--
Mvh Fc Junkies
#4
e-gamer
Guru
04-03-2021 16:52

Rapporter til Admin
Xiaomi camera 360 til indendørs brug: https://www.pricerunner.dk[...] Til udendørs brug: https://www.computersalg.dk[...] Begge virker i "smart home mode" via din mobil. Billige og fantastisk kvalitet.
--
P183 V3 @ 500rpm, P8P67 Deluxe, i7-2600K @ 4.2, NH-D14 @ 500rpm, 840 PRO 256GB, 8GB 1866/CL8, GTX 770 + Alpenföhn Peter @ 500rpm, SF 1000W Platinum.
#6
CaptchaIsHard
Ny på siden
04-03-2021 18:20

Rapporter til Admin
Altså, med en landejendom vil du jo nemt kunne filme ræve og dådyr og andre ting. De vil jo også slå ud på varmekameraet. Jeg tror det ville være federe, at de bare recorder tilfældende, og så kan du kigge igennem næste dag. Er du ude efter en form for live-beskyttelse tror jeg ikke du kan gøre det automatisk. Jeg så et nyhedsindslag for nogle å siden, hvor rige mennesker havde sat kameraer op hele vejen rundt om deres huse, og der i Danmark legit sad en mand og overvågede... var det 10+ kunder i real tid. Det virker dyrt, men måske mere dét, du er ude efter.
--
#7
KrestenSB
Semibruger
05-03-2021 08:18

Rapporter til Admin
De folk jeg kender der har brugt mange penge på sikkerhedsudstyr har ikke fået så meget for det. Vagtordninger er for langsomme, og sikkerhedskammeraer gør ikke det store for at afværge tyve. Hunde virker, opmærksomme naboer virker, lys hele vejen rundt om ejendommen virker, sørg for at tyvene ikke kan stå ubemærket og arbejde virker, lås på indersiden af døre virker Generelt gælder det om at gøre huset så svært som muligt at komme ind i, og samtidig gøre det så besværligt som muligt at bære ting ud af. Det første en tyv typisk gør, når de kommer ind i et hus er at åbne alle vinduer og døre, så der er så mange flugtveje tilgængelige som muligt. Den gyldne regel er, at dit hus ikke skal være fuldstændigt sikkert, men det skal være mere sikkert end husene omkring dig. Eftersom du vel bor rimelig afsondret, så kan du ikke være afhængig af vagtsomme naboer, og glem alt om at betale et privatvagtværn. Den bedste sikkerhed du kan få er lås på alle dine døre, og sørg for at der ikke sider nøgler i dem, når du ikke er hjemme (så kan tyvene ikke så nemt komme ud med tingene). Hvis du kan få et godt hegn hele vejen rundt om din have og en solid låge ville det også være godt (så kan tyvene ikke komme tæt på med bil). Få lister rundt om dine døre, så der ikke så nemt kan puttes brækjern ind. Skal du have en vagthund, så få en "vogtende hyrdehund". Det kan være racer som Anatolsk Hyrdehud eller Rottweiler.
--

Opret svar til indlægget: Overvågning og sikring af ejendom

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login