Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Robotstøvsuger m. moppefunktion

Af Gæst Robotstøvsuger | 18-03-2021 11:52 | 1186 visninger | 15 svar, hop til seneste
Hej HOL, Konen og jeg står og tænker, at vi vil have fat i en robotstøvsuger m. moppefunktion efter vi er flyttet i rækkehus. Der er 2 etager, så jeg tænker straks at der er nogle forbehold ved dette, men med lyse gulve og tumling+hundehvalp er der fuld gang i den, hvilket også medfører et ekstremt støvet og beskidt gulv stort set dagligt. Vi har kigget på en Xiaomi Roborock som en løsning hvor vi så kan løfte den op på 1. salen, når den er kørt færdig i stuen. Erfaringer vedr. dette modtages med kyshånd. Er der andre støvsugere m. moppefunktion der kunne fungere til behovet? På forhånd tak. /Martin
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
MaVa
Bruger Aspirant
18-03-2021 13:08

Rapporter til Admin
Prøv at kigge på ILIFE modellerne https://www.iliferobot.com[...] Jeg har lige købt en IlifeV5sPro via AliExpress. Den har en moppe funktion, men har ikke fået det afprøvet endnu. https://www.iliferobot.com[...]
--
#2
madshaar
Juniorbruger
18-03-2021 13:11

Rapporter til Admin
Jeg har en Roborock s5max som jeg er super glad for. Den tager 50kvm gulvplads med lidt vand til overs når jeg sætter den til at bruge max vand. Du skal dog være opmærksom på at det jo ikke er en gulvvask som den laver. Den kører en fugtig klud over dit gulv som kun tager meget lidt mudder og andre rester som er på dit gulv. Tilgengæld er den rigtig god til at støvsuge hårde gulve og den kan bruges på 2 etager da den kan gemme begge maps. Hvis jeg skulle købe ny med de sidste feriepenge ville jeg bare købe en S7 :) https://www.youtube.com[...]
--
#3
Azakiel
Skribent
18-03-2021 13:13

Rapporter til Admin
Så vidt jeg har kunnet læse mig til, så skulle RoboRock S7'eren være en fin model til mopning, da den rent faktisk vibrerer moppen ved brug, og ikke bare tørrer en klud over overfladerne.
--
Veni, Vidi, Vici. dimidium facti qui coepit habet faber est quisque fortunae suae
#4
Djon
Semi Supporter
18-03-2021 13:19

Rapporter til Admin
Har selv en S6. Super støvsuger og mopningen...tja den laver striber på gulvet og har ingen funktionel nytte da den jo ikke presser overhovedet, så det er ligesom meget let at køre en fugtig klud henover gulvet, og hvis dit gulv er mat, så er der formentlig striber overalt. Har købt en Karcher FC3 i stedet til gulvvask.
--
#5
Mette Jakobsen
Gæst
19-03-2021 14:19

Rapporter til Admin
Jeg vil aldrig købe en robotstøvsuger, der også har moppefunktion. Jeg synes simpelthen ikke, at arbejdet bliver gjort ordentligt, og der er altid problemer på den eller anden måde. Jeg er derimod mega glad for min Roomba i7+ og Braava jet m6, som kan samarbejde om at støvsuge og moppe. Det er så nemt, og jeg ved bare, at jeg altid kommer hjem til rene gulve. Jeg vil ikke gå på kompromis og konstant være irriteret over, at en robot med begge funktioner bare ikke er god nok til begge dele...
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#6
Zune
Ultra Supporter
19-03-2021 18:19

Rapporter til Admin
Vi har købt en Xiaomi s6 max V og må tilslutte mig koret af, moppefunktionen er nytteløs.. man skal manuelt montere en klud, og den må ikke stå med vand i fast så i princippet skal man gøre den klar og montere en bracket og klud hver gang samt hælde vand i.. og man må ikke fylde sæbe i.. (så vidt konen læste i manualen) Så imo.. useless...
--
punktummer, store bogstaver og kommaer kan selv sættes efter behov;)
#7
mr.hein
Elite Supporter
19-03-2021 21:38

Rapporter til Admin
vent på roborock s7 den har super sonic mopping (3000x bevægelser i min)
--
Signed by me
#9
AliasGus
Semi Supporter
20-03-2021 08:19

Rapporter til Admin
Har en roborock s5, som jeg så løfter op på anden etagen når det er og det fungerer fint og uden problemer. Når jeg engang skal opgradere, bliver det roborock igen.
--
#10
zz_smokey
Mega Supporter
20-03-2021 14:47

Rapporter til Admin
Jeg regner med at bestille en Roidmi Eve Plus snart. Den er sikkert lige så dårlig til at vaske gulv som de andre, men til gengæld har den selvtømmende funktion, så du ikke skal tænke på det. Den kommer fra et Xiaomi selskab, så det er samme teknologi, og også samme app, så du er sikker på at den fortsat bliver opdateret. Jeg har haft en Ilife V3s pro, som er den samme som den #1 anbefaler, bare uden gulvvask. Den støvsuger da okay, men jeg synes det er træls at se på en robot der bare vælter rundt i blinde, uden at ane hvad den laver, hvilket også er grunden til at jeg nu vil have en med laser.
--
#11
Abemennesket
Ny på siden
20-03-2021 15:05

Rapporter til Admin
Vi har xiaomi, men bruger aldrig rigtig funktionen. Den laver lidt et "spor" på gulvet som er synligt.
--
#12
stallemanden
HOL Moderator
20-03-2021 15:34

Rapporter til Admin
Har man købt en robotstøvsuger med moppe funktion, og forventer at ens gulve bliver vasket, har man ikke gjort sit forarbejde ordentligt. Moppefunktionen kan ikke, og kommer ikke til, at vaske. Den kan benyttes til at tage det helt fine støv der ikke bliver/kan suges op. Man kan være heldig, at lette pletter bliver fjernet, men forvent det ikke. Vi har en Roborock S5 Max og er glade for den. Bruger den kun i stueetagen.
--
https://onsdagssnegl.dk[...] "Held er noget, der indtræffer, når grundige forberedelser mødes med gunstig lejlighed"
#13
Robotstøvsuger
Gæst
22-03-2021 21:38

Rapporter til Admin
Regner bestemt ikke med at gulvene skinner efter "moppen" kører over gulvet, men at den kan tage et par af de daglige pletter fra knægtens spilderier :-) Det primære er selvfølgelig støvsugningen og i og med at vi udelukkende har hårde gulve faldt valgt på en Roborock S6 MaxV, og dens AI har allerede genkendt mange spændende ting i hjemme. Tak for de gode råd allesammen!
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#14
MasterBenz
Juniorbruger
22-03-2021 22:47

Rapporter til Admin
Jeg har også købt en Roborock s6Max, og jeg forstår ikke hvorfor folk ikke synes at moppefunktionen er god. Gulvet må godt nok være svinsk, og man skal jo huske at støvsuge først. Jeg er rigtig tilfreds med min - specielt fordi den er meget mere elegant end min gamle Roomba 680. Den stødte ind i alting og larmede som et ondt år - det gør min Roborock ikke. En særskilt moppe fra Roomba gør altså ikke arbejdet bedre. Det er nøjagtig samme funktion.
--
Sidst redigeret 22-03-2021 22:48
#15
thechillum
Mega Supporter
22-03-2021 23:37

Rapporter til Admin
Har lige haft købt en Roborock S6 Pure til 2600kr med en Google Mini Nest, det er en virkelig fin en som bare virker. Moppe funktionen er da ikke nødvendigvis det bedste, men jeg kan da se på de klude vi nu skifter at der bliver da fjernet lidt snavs hist og pist Roborock er bare konge!
--
#16
MaVa
Bruger Aspirant
23-03-2021 08:39

Rapporter til Admin
#10 Det er min første robotstøvsuger, så jeg tænkte til prisen, så giver jeg den en chance. Har en forholdsvis stor hund, som jeg også lige skulle se om den ville æde maskinen :-) Kan godt se, at den roder rundt i blinde, men den får arbejdet gjort og støvsuget området. Jeg sætter den i gang, når vi alligevel er ude og gå en tur med hunden. Derved slipper jeg for at se på den kører ind i ting og støvsuger i blinde, samt hunden ikke angriber den :-) Men vil gerne indrømme, at næste version skal være en med lidt mere intelligens og bedre evne til at manøvre rundt i stuen. Tænker ikke jeg kommer til at bruge moppe funktionen. Det er vist mere en gimmick..... Men hos mig er arbejdet fordelt. Jeg sørger for støvsugning og konen vasker gulvet :-)
--

Opret svar til indlægget: Robotstøvsuger m. moppefunktion

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning