Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Aircondition - hvilke ?

Af Junior Supporter S_Phoenix | 03-04-2021 18:12 | 532 visninger | 4 svar, hop til seneste
Er på jagt efter en "mobile" aircondition, har ikke en skid forstand på det for at sige det som det er, så prøver og stikke en finger ind her i håb om at nogle måske har erfaringer med dem. Har et budget på max 4.5k Til nu kig på denne jeg kan forstå er ganske ok https://www.pricerunner.dk[...] Selvom jeg havde set mig varm på Dysons modeller, men kan forstå der meget blandede oplevelser med dem, specielt ift deres køleevne. Alt er modtaget med kyshånd :D God påske !
--
#1
HunterKiller
Elite Nørd
03-04-2021 18:26

Rapporter til Admin
Vigtigst: Har du mulighed for at der kan føres aftrækket udenfor, ellers er projektet dødsdømt fra starten Har snart været på en del kontore hvor man har forsøgt sig uden _og det virker ikke_ Du er også opmærksom på evt støj? Du har både kondenser, blæser og kompressor indenfor -dette vil støje uanset hvad.
--
Linux, både privat og professionelt Det er aldrig umuligt at trække et kabel, so stop whining
#2
Den Skrækkelige Vandpyt
Ultra Supporter
03-04-2021 20:27

Rapporter til Admin
Dude, de er alle sammen lort. Specielt dem der kun har en slange for de skaber negativt tryk i dit rum. Det eneste der virker er de umobile som sidder udenfor og puster kold luft ind (så positivt tryk i rummet)
--
#3
Ronson
HOL Moderator
03-04-2021 21:30

Rapporter til Admin
Jeg har erfaring med mobil aircon - blev leveret tilbage til butikken og endte med en rigtig inde + udedel. Kostede omkring 7500 kr inkl. installation plus den kan køle halvdelen af huset ned.
--
Klik her for evig lykke: http://chipsguiden.dk[...] Klik her for HOL Bladet: http://chipsguiden.dk[...]
#4
Chucara
Mega Nørd
04-04-2021 01:30

Rapporter til Admin
Enig med #1, uenig med #2 :D Mobile anlæg virker skam fint nok - også dem med én slange. Men de rykker noget strøm igennem og larmer en del. Men hvis alternativet er 35 grader i soveværelset, ved jeg godt hvad jeg foretrækker. Kig på hvor stort et areal de kan køle og hvor meget de larmer. Du finder næppe nogen der har erfaring med alle. Til gengæld kan du ikke få AC uden en slange udenfor der kan flytte varmen ud. Det giver sig selv - så er det billigere med en alm. gulvventilator.
--

Opret svar til indlægget: Aircondition - hvilke ?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning