Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

ventilation / køler

Af Elitebruger stillersen | 05-07-2021 21:21 | 289 visninger | 4 svar, hop til seneste
Med de grader vi har udenfor, så er det nærmest umuligt og sove! Hvad skal man gå efter for at få noget køligere luft / blæser? budget er 3000,- hjælp ! :D
--
#1
MalloDK
Junior Supporter
05-07-2021 21:51

Rapporter til Admin
Af med dynen, random bing-bong gulvblæser for fodenden af sengen, åbn et vindue, så kan jeg garantere temperaturen er til at holde ud. Det er diskuteret ad nauseum herinde, enten køber du noget mingming, eller osse opsætter du en decideret varmepumpe. Alle de der high-end blæsere er spild af penge, da det grundlæggende fysiske bottleneck er præcis det samme; du blæser bare den allerede varme luft videre rundt i rummet, OG genererer mere varme grundet motoren. Skal rum-temperaturen ned, skal luften UD af rummet.
--
Carpe Diem.
#2
JTP
Junior Supporter
05-07-2021 22:00

Rapporter til Admin
Som #1 skriver. Du kan evt. købe noget myggenet, sætte det på en billig ramme som passer til vinduet, så kommer der ikke insekter ind, hvis åben vindue er en mulighed. En billig blæser, jeg bruger selv en standard med rundt hoved der kan vippes, der kommer hele luften på mig i sengen. Jeg brugte et tårn før og halvdelen af luften blæste andre steder hen, med den jeg har nu, kan den styres mere direkte på meste af kroppen. Den kostede 240kr. Eller så skal du ud i noget med minimum slange ud af vinduet, der kan pumpe den varme luft ud af rummet.
--
#3
BoreBissen
Semi Nørd
05-07-2021 22:10

Rapporter til Admin
Har selv en ventilator stående ca. 3 meter fra sengen, som periodisk blæser luft over med mig. Det virker fint for mit vedkommende og gør at jeg kan sove.
--
Ryzen 5600x | MSI B550m Motar | MSI Gaming X 6700 xt 2x8 GB Corsair 3200 MHz | Noctua NH-U12A Corsair RM750 v2 | WD Black M.2 500 GB
#4
Ronson
HOL Moderator
06-07-2021 08:58

Rapporter til Admin
Den bedste investering til soveværelse, ud over et rigtigt AC splitanlæg, er uden tvivl en loftsventilator. Giver et helt andet ... blæs end en gulvventilator. De siger generelt meget lidt fordi de hænger fra loftet og grundet deres størelse ikke behøver at køre sindssyge RPM. Plus de kan (i hvert fald min) køre baglæns - altså blæse luft op hvis man mere ønsker cirkulation end blæs ned på sig.
--
Klik her for evig lykke: http://chipsguiden.dk[...] Klik her for HOL Bladet: http://chipsguiden.dk[...]

Opret svar til indlægget: ventilation / køler

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning