Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Udlejning af bil i Helsingør?

Af Gæst Gajol | 27-07-2021 14:21 | 346 visninger | 1 svar, hop til seneste
Hejsa Jeg overvejer at lease en nøglefri bil gennem Gomore, hvor fordelen vil være at jeg nemt kan udleje den via deres app. Spørgsmålet er, om der er interesse for billeje i Helsingør, hvor jeg bor. Har I nogen idé om det? Jeg har tænkt mig at udleje den blot 2-4 dage hver måned. Hvis der ikke rigtig er marked for udlejning, så vil jeg nok hellere købe en bil uden at udleje den. Mvh Gajol
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
BabaMac
Ultra Nørd
27-07-2021 14:59

Rapporter til Admin
Jeg ved af erfaring at der er en kæmpe(nærmest umættelig) efterspørgsel efter private lejebiler i lige netop Helsingør, så det er bare med at komme igang og lade millionerne rulle ind på kontoen.. Pudsigt at du lige spurgte her på Hol.dk, og at jeg sad på jobbet og ventede på fyraften da jeg faldt over dit opslag! Helt personligt ville jeg dog nok lave en eller anden form for research i lokalområdet, undersøge hvad der findes af alternativer, faldgruber(især i disse tider hvor politiet har mulighed for at konfiskere bilen uagtet hvem der ejer/låner/leaser osv). Hvis du alligevel skal have bilen, kan jeg ikke se hvorfor det afhænger af om du kan leje den ud.. Det vil kun være en bonus hvis du kan leje den ud et par dage om ugen/måneden ifht. dine udgifter, så hvis du skal have bil så køb/lease og se om det giver pote at leje den ud efterfølgende :)
--
Min hukommelse kører ikke på alle cylindre, reminders modtages gerne!! Mine salgstråde kører med al sandsynlighed også på Dba.dk..

Opret svar til indlægget: Udlejning af bil i Helsingør?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning