Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Forslag til ergonomisk kontorstol

Af Gæst TabtLogin | 27-07-2021 23:11 | 497 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hey, Min nuværende stol har vist aftjent sin værnepligt og lidt til og er begyndt at kigge efter forslag til en ny. Budgettet er omkring 3.000, men kan strækkes lidt hvis strengt nødvendigt. Eneste jeg godt kunne tænke mig var enten justerbare armlæn der måske endda kunne tages af, for at prøve. Er dog ikke sikker på jeg vil opgive dem endnu. Dog har jeg lagt mærke til de standard statiske armlæn der sidder højt gør, at man har skuldrene helt oppe om ørene, hvilket bare er ubehageligt i længden. Har blandt andet kigget på YoGA Spine, som folk har snakket positivt om diverse steder men sgu svært at sige; https://www.istol.dk[...] Andre forslag?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Kristina
Mega Nørd
28-07-2021 02:37

Rapporter til Admin
HÅG 8106 all the way, selvom den ikke har de armlæn, du taler om. Den er fantastisk. Køb den brugt, hvis budgettet ikke rækker til den som ny.
--
Nuff' said: http://xkcd.com[...] Hvis du mangler Dropbox, kan du bruge mit link = 500 MB ekstra data hver :) https://bit.ly[...]
--
Sidst redigeret 28-07-2021 02:38
#2
gram
Junior Supporter
28-07-2021 13:06

Rapporter til Admin
#1 Helt enig, har været igennem rigtig mange forskellige stole og vender altid tilbage til en Capisco :)
--
#3
MaVa
Bruger Aspirant
28-07-2021 14:04

Rapporter til Admin
Jeg har også selv været en del stole igennem, da jeg døjer med ryggen. Jeg er 196 cm høj, så det har ofte været en udfordring af finde en stol jeg føler mig tilpas i. Jeg er endt med sådan en her: https://www.lomax.dk[...] Har en både på kontoret og privat. Sidder 8 timer til dagligt orden og den er virkelig behagelig, selv over lang tid. Fordelen ved denne stol er, at ryglæn kan vippe uden at selve sædet vipper med (justerbar modstand). Armlæn kan justeres, men du kan også vælge ikke at montere dem.
--
#4
TabtLogin
Gæst
28-07-2021 17:01

Rapporter til Admin
Tak for jeres svar. #1 Er godt faldet over den et par gange, men prisen er en hæmmesko. Da jeg ikke har bil eller mulighed for at afvente, er mange brugte modeller typisk ikke en mulighed. Hvis folk så endelig vil sende, bliver det altid en småpebret løsning og pludselig ryger det langt over budget. Men hvis der er en butik der sælger brugte modeller de har sat i stand, eksempelvis, så de kan sendes til en god pris, så er jeg lydhør. #3 Den ser ganske fornuftig ud og bestemt en mulighed, ligner den opfylder det meste og god valg mht. til armlæn. Den er smidt på listen, tak.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til indlægget: Forslag til ergonomisk kontorstol

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning