Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Cykel til et kraftig overvægtig gut

Af Gæst bigbootybeauty | 02-08-2021 11:23 | 848 visninger | 9 svar, hop til seneste
Hej HOL. Jeg er en voksen mand på 180kg. tl;dr: jeg nyder at cykle, er der nogle cykel experter der ved hvad en meget tung gut som mig skal kigge efter? ---- I kender nok historien, meget aktiv ung knægt, som stoppede med at være aktiv men ikke sænkede sit mad forbrug. Jeg har dyrket en del sport, også ved 150 kg, så jeg anser mig selv som et forholdvis sundt fedt menneske, forholdvis er selvfølgelig med meget stort F, intet menneske på min vægt kan betegnes som sundt, men jeg lider ikke af dårlig ryg, knæ'er med videre... endnu. jeg har siden Juni smidt de første 20 kilo, (fra 200 til 180) ved at genoverveje min kost samt. hoppe i fitness world 3 gange om ugen, jeg styrketræner primært men er faktisk ret glad for at cykle på de stationære cykler derinde og kunne godt tænke mig at tage den glæde udenfor også og søger derfor noget erfaring ift. til en cykel der kunne bære mig på lidt længere strækninger. Jeg har kigget på MTB og trekking cykler, desværre ser det meste ud til at være udsolgt på internettet, så jeg hopper forbi cykelExperten i eftermiddag og hører om de kan hjælpe mig. Jeg cykler på arbejdet hver dag, dog på en "heavy-duty" dame cykel, jeg kalder den heavy duty fordi stellet er meget tykt og hjulene meget bredde (har selv smidt nogle nye på den), men tror ikke det ville være fed at tage ud på de 30 kilometer ture. Nogen cykel experter der vil dele ud af deres erfaring? evt. anbefalde nogle gode cykelsmede/forhandlere i københavn området.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Wonza
Mega Nørd
02-08-2021 11:29

Rapporter til Admin
Jeg er ikke en cykel-ekspert og har ikke noget råd til dig, men for fanden hvor er du fucking sej. Kæmpe respekt herfra og held og lykke med jagten på en cykel og resten af din rejse.
--
Hvorfor kom Thomas ikke på arbejde i dag? ... Han havde "HOL" i nakken ;-)
#2
tolagarf
Giga Supporter
02-08-2021 11:41

Rapporter til Admin
Jeg startede selv med at cykel da jeg vejede 140kg. Jeg købte en billig SCO i Føtex til 2700 kr, og en måned senere begyndte egerne i baghjulet at knække på en længere cykeltur. Jeg klagede over cyklen og blev sendt til den nærmeste cykelsmed for at ordre problemet, derefter skulle jeg bare aflevere regningen hos dem og de ville betale det (super service må man sige!). Ja det blev 800 kr da jeg bedte om at få tykke galvaniseret eger i (galvaniseret stål er stærkere end rustfri, til information), så de ikke knækker igen. Kører nu med samme cykel på 8 år, og kun en eger er sidenhen knækket, men det var min egen skyld da jeg kørte over en lidt for høj kantsten (man skal huske at løfte røven!). Idag vejer jeg ca. 125 kg og min vægt har ikke ændret sig de sidste 3 år da jeg faster 18 timer i døgnet, med cykling og gåture gik det ikke så godt i år pga. et dårligt knæ. Så håber at komme igang igen snart...
--
#3
HunterKiller
Elite Nørd
02-08-2021 11:48

Rapporter til Admin
Jeg vil umiddelbart tro at din vægt (endnu, du skal nok klare det!) er lidt for tungt til normale cykeldæk, også MTB - Vægten vil simpelthen være for stort til den luftvolume der kan være i normale dæk og slanger vil kunne give en særlig komfortabel tur Hvis jeg var dig ville jeg kigge på en fatbike - MTB'er med meget store hjul. -Der kan komme langt mere luftvolume i (og fælgene er bredere og mere gods i) -Så du vil kunne opnå en langt bedre komfort Den vil måske være lidt hårdere at træde men du kan få dem med de gode geargrupper, bremser, affjedring osv som vil gøre selv lange ture dejlige Derudover har du så en stor fordel i sne mv til vinter
--
Linux, både privat og professionelt Det er aldrig umuligt at trække et kabel, so stop whining
#4
elalso
Elitebruger
02-08-2021 11:50

Rapporter til Admin
Først og fremmest, hvor er du pissefucking mega sej! Jeg vil gerne selv have mig en cykel. Jeg er en lille dreng for dig, jeg vejer nemlig kun 130, men jeg er stadig så træt af mig selv pga. det og vil gerne i bedre form og ikke mindst tabe mig. Det er super fedt, at du trods din størrelse og vægt faktisk har en kondi der gør, at du kan give dig i kast med det - jeg har fandme allerede givet op :( Jeg satte min cykel i stand for to mdr. siden, kørte en tur på max 300 meter og var ved at dø! Ikke den succes, jeg havde drømt om. Jeg har en drøm om at droppe bilen og cykle på arbejde, men det er satme svært, når ens to hovedinteresser er at spise og at spille pc. De næste interesser er at SIDDE og se film eller fodbold. Men det er forbundet med nederlag, grundet vægt og form. Jeg ville ønske, at jeg var typen, der løb 5km dagligt, cyklede på job og ikke mindst nød at bevæge mig, men bare en tur med hunden er uoverskueligt efterhånden. Nå, jeg skulle ikke stjæle tråden, så jeg stopper her. Håber, at du finder en god cykel. Selv håber jeg på at finde en "let" cykel, da jeg har svært ved at cykle grundet formen. Derfor håber jeg nu, at der er en med et råd til dig, som også jeg kan bruge.
--
Mvh. elalso
#5
Dragonheart
Guru
02-08-2021 12:00

Rapporter til Admin
Tommel op til dig !:-) Der er ikke noget mere lækkert en end cykel der bare fungerer 100% hver gang. Mht cykel ville jeg se på et MTB. De 26 tommer hjule MTBer bruger (selvom man i dag er gået mere imod større MTB hjul) er stærkere ende de 622 hjul de fleste almindelige cykler bruger. Tager du eksempelvis Schwalbe Marathons dæk er de vidst rated til 100 kg . Så med to på en cykel har du 200 kg af tage af. med en ok robust MTB på 15 kg Er du stadig under max vægt. Ville nok vælge en uden suspension og så med nogle slick-dæk med tilpas højt tryk (6-8 bar). Skal du have noget mere racerventil så kan du vælge en MTB med de nyere større hjul (markedsføres som 29 tommer hjul). dem har jeg set anvendt som tour-cykler med en 80kg herre + 60 kg i oppakning. Og husk at pump dækkene hver anden uge. Aaalt for mange kører rundt med for lavt dæktryk :-) Bremser på MTBer er også bedre egnet til den større vægt.
--
#6
bphhm
Giga Supporter
02-08-2021 15:01

Rapporter til Admin
Prøv at checke Cykelexperten i Vanløse. De har godt og bredt udvalg og kan sikkert vejlede dig med valg af rette cykel. edit - Der har du været kan jeg se ved genlæsning af dit indlæg :-)
--
Ncase M1, Asrock X470 itx, R9 3900x, Corsair H100i m 2 x NF-A12x25, G.skill 32 GB DDR4-3200, ASUS RTX3070, Corsair SF600, Samsung EVO 970 1TB NVMe
--
Sidst redigeret 02-08-2021 15:02
#7
Gill Bates
Elite Nørd
02-08-2021 15:07

Rapporter til Admin
Mht. til hvilken cykel, så kig efter en Giant. De laver nogle kraftige lækre cykler. F.eks Giant Triple X 2 GTS. eller 1'eren Har selv prøvet den, kører godt
--
Sidst redigeret 02-08-2021 15:08
#8
Commodore64
Monsterbruger
02-08-2021 15:17

Rapporter til Admin
Du skal da bare have en mountainbike, og så sætter du sådan en gammeldaws type saddel på, istedet for de der typiske nosserflækkere.
--
#9
mAddiE
Ultrabruger
02-08-2021 21:07

Rapporter til Admin
https://www.amazon.co.uk[...] Denne er rated som den bedste cykel til overvægtige mænd. I øvrigt tror jeg også at den er fucking fed at køre på, når du kommer ned på 100 kg! Held og Lykke! :)
--

Opret svar til indlægget: Cykel til et kraftig overvægtig gut

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning