Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Morten Messerschmidts retssag

Af Gæst Niels Møller | 03-08-2021 05:21 | 3294 visninger | 66 svar, hop til seneste
Uha, hvor jeg håber han får sådan et slag over nakken. I min optik er han en skide svindler, men en farlig en af slagsen, ellers ville han ikke kunnet have drevet sit bedrag så langt ud i så mange år. Jeg har set nogle interviews gennem tiden, og han er den der ekstremt åleglatte type, der vender ethver spørgsmål til et modspørgsmål. Folk der ikke er hardcore i det politiske spil og spin vil blive kørt rundt i manegen, nærmest uden selv at vide det. Uanset hvad der klæber af lort til manden, så er han næstformand i et politisk parti, hvilket nærmest i sig selv et uhyggeligt, for alene talrige anklager som mangler undersøgelse, burde umuliggøre at nogen kan løftes så højt op i den politiske verden.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
john M
Gæst
03-08-2021 05:42

Rapporter til Admin
?HAHA igen forsøger de radikale , at ødelægge DANMARK . " et parti der er uhyggeligt" , ja radikale , mere islam mere EU ikke. google : RADIKALE eu midler hykelere
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#2
Fjog
Elite Supporter
03-08-2021 07:12

Rapporter til Admin
#1 Troll much? Det tog sgu ikke lang tid før det handlede om de Radikale :P :P Det er bare svært at holde sig til bolden foran sig ;)
--
Ryzen 9 5900X|32GB PC4-32000|MSI X570 TOMAHAWK|AMD 6900 XT|Samsung 850 EVO 250GB + 3TB NVMe SSD|Phanteks Enthoo Primo|Vandkølet|Acer XB271HU
#3
Mr. WoLF
Guru
03-08-2021 07:42

Rapporter til Admin
Hvis alle der har snydt eller fusket med EU midler skal i retten ville det taget meget lang tid
--
#4
utyske
Gæst
03-08-2021 08:07

Rapporter til Admin
#1 - fik du et stroke?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#5
Wildmann
Ultra Supporter
03-08-2021 08:11

Rapporter til Admin
Luk nu ned for gæstebrugere :P
--
#6
lindballe
Monsterbruger
03-08-2021 08:16

Rapporter til Admin
Løkke er ren
--
#7
Claus O
Bruger
03-08-2021 08:26

Rapporter til Admin
Om MM er skyldig, uskyldig, et fjols eller dygtig raver mig en høstblomst, men at MM selv har været medvirkende til at en sag er forældet ved at være mere end almindelig langsom, med at udlevere de dokumenter som OLUF har spurgt efter. Det er er simpelhen noget svineri af værste skuffe.
--
#8
Tomruk
Ultrabruger
03-08-2021 08:56

Rapporter til Admin
Jeg har så meget politikerlede over hvor små sko staten går i når borgerne skal dunkes i hovedet med regler, hvorimod polikerne selv stort set kan slippe af sted med hvad som helst. Så selvom det rammer min egen fløj (liberale og konservative), så er jeg super glad for at det får konsekvenser for de politikere der overtræder reglerne. Jeg håber at den kultur i Folketinget, hvor ingen rigtig vil køre sager af frygt for at man så selv bliver stillet til ansvar for skeletterne i sit eget skab, forsvinder. Faktisk så jeg gerne at vi fik en forfatningsdomstol, så det slet ikke i så høj grad, var op til politikerne om sager skulle tages op eller ej. Husk lige at det var Rikke Karlsson som fik sagen til at rulle fordi hun insisterede på at have orden i papirarbejdet (endelig en der passer sit arbejde!) og da hun så ikke få det, gik hun. Messerschmidt stod og hånede hende på nationalt tv for det, hvilket pissede mig gevaldigt af. Så jeg har det fint med tanken om Morten bag tremmer. Gid han dog bare fik selskab af nogle flere, der heller ikke mener at reglerne gælder for dem.
--
#9
Comicsdk
Monster Supporter
03-08-2021 09:04

Rapporter til Admin
Morten Messerschmidt er ikke blevet løftet op, han har arbejdet sig op. Han er en temmelig skarp debattør og en dygtig politiker der desværre har nogle holdninger der falder godt i hak med DFs "politik" der i allerhøjeste grad handler om at tale til laveste fællesnævner. Han er uskyldig til han er dømt, uanset hvad man mener om ham. Jeg har ikke noget problem med at se hans karriere styrte i grus, i fald han bliver dømt. Blandt mine meningsfæller i den politiske stue, er der et indgroet had til manden, men det ender aldrig med en spændende debat, netop fordi det kommer til at handle om hvem man kan lide og hvem man ikke kan lide. Det kunne være fedt at få politikken tilbage i fokus på tværs af salen. Men det er en spinkel ønskedrøm, ikke en reel forventning. It's the zeitgeist, you know.
--
#10
gamerdad
Monsterbruger
03-08-2021 09:12

Rapporter til Admin
Messerdrengen fortjener en lang hård straf. Manden er psykopat og nazist. Og han har så bevidst fusket med underskrifter og eu-midler. Han bør få den højeste straf for så groft at misbruge systemet til egen vinding som en klam ulækker sjakal, der kun tænker på sig selv. Det er så gennemført fryd for ham, at han sidder i denne situation. Sjovt nok sidder to af landets største racister med ubehagelige retssager, eller rigsretter. Det er sjovt, fordi de var ikke bare onde og hårde i munden. De var åbenbart også nogle fuskere og lovbrydere. Af en eller anden årsag er der altid noget uldent ved de nationalkonservative og racisterne. Jeg ved næsten ikke hvem, der er dummest. De racistiske politikere, eller alle de dumme idioter, der stemmer på dem. Der er jo mennesker, der har sat et kryds på folk som ham og Støjsenderen.
--
#11
Niels Møller
Gæst
03-08-2021 09:50

Rapporter til Admin
Med mindre han pure frifindes, så skal Folketinget forholde sig til hans værdighed som MF. Mor Pia kommer til at hidse sig voldsomt op overfor dem der vover at påstå at han skal kyles ud på røv og albuer. Det bliver både sjovt og sørgeligt på en og samme tid.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#12
ZmoL
Ultra Supporter
03-08-2021 09:55

Rapporter til Admin
#10 Jeg er enig med dig så langt at jeg ikke kan lide hverken Messerchmidt eller Støjberg og det de står for, og jeg håber de bliver dømt og får som fortjent. Men kan du ikke skrue ned for retorikken og ikke kalde folk racister, nazister, sjakaler mv. Og lade være med at kalde folk der stemmer andet end dig for idioter? Der bliver du for mig lige så ekstrem/endimensionel som dem du raser mod.
--
Ryzen 3900x, 16gb 3600mhz, MSI X470 Pro carbon, MSI trio 2070 super
--
Sidst redigeret 03-08-2021 09:56
#13
gamerdad
Monsterbruger
03-08-2021 10:02

Rapporter til Admin
#12 Det er fint at være idealist og forsøge at leve op til en høj standard, men faktum er, at dansk politik er gennemsyret af racistiske nationalkonservative strømninger, og jeg agter ikke at normalisere råddent opførsel. Hvis du ikke har set nok bevis på råddenskab i de to respektive menneskers ageren, så er det fandme dig, der skal til at hanke lidt op i skjorten. Og det er totalt plat at bede mig om at leve op til nogle standarder som politikerne ikke selv følger. Hvis det er ekstremt at behandle folk, som de har fortjent, så er jeg glædeligt ekstrem i din optik. ps: det var ikke mig, der heilede i tivoli, og der er ikke mig, der skal i rigsretten, vel!
--
Sidst redigeret 03-08-2021 10:06
#14
Vandkanden
Maxi Supporter
03-08-2021 10:08

Rapporter til Admin
gamerdad: Af ren nysgerrighed.. Er du radikal? Enhedslisten? Eller endnu bedre, De Frie Grønne?
--
#15
gamerdad
Monsterbruger
03-08-2021 10:16

Rapporter til Admin
#14 Er det ikke ligemeget? Jeg mener bare, det er ikke mig der er sigtet for at være en fusker.
--
#16
Comicsdk
Monster Supporter
03-08-2021 10:29

Rapporter til Admin
Vi kan jo sagtens diskutere politikeres privatliv og påståede kriminelle forhold, men det er lidt der kæden hopper af for mig. Det ville være sjovere at diskutere deres politiske dispositioner. I den aktuelle sag, lander folkedomstolens afgørelse mht. skyldsspørgsmålet tydeligvis en del hurtigere end rettens afgørelse. Mon ikke strafudmålingen er klar om ca. fyrre sekunder, skulle vi følge dén opskrift.
--
#17
Plong
Gæst
03-08-2021 10:32

Rapporter til Admin
Selvfølgelig skal svindel med EU-midler straffes. Omvendt så bør man også se på, hvor utroligt store summer, der bliver brugt på at reklamere FOR EU-systemet (vi har vist alle set reklamekampagner på nettet for forskellige grene af EU), sammenholdt med for lidt midler der bliver sat af til at føre en nødvendig kritik af EU-systemet som sådan. Det store svindelnummer, i min optik, er ikke en eller anden DFer med rod i papirerne, men alle de milliarder, der bliver tildelt folk og organisationer, som taler EUs sag. Alle klapper hinanden på ryggen i det system. Politikerne dernede sidder og tildeler hinanden gigant-pensioner som er skattefri mv. Se DET burde vi kigge på - men nej nej. Politikerne/systemet er mere interesseret i at forfølge en af systemets mest højlydte kritikere (Morten M) - af oplagte årsager.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#18
Vandkanden
Maxi Supporter
03-08-2021 10:40

Rapporter til Admin
#17: Spot on! 100% enig.
--
#19
Comicsdk
Monster Supporter
03-08-2021 11:21

Rapporter til Admin
17 Der er ingen tvivl om at du med det budskab kan appellere til en stor håndfuld borgere, måske især modstandere af EU. Men hvorfor skulle det ene udelukke det andet. Hvis der er en sag på en person, kan man snildt kalde det forfølgelse, det ligger ligesom også i ordet "retsforfølgelse" Kender man til Morten Messerschmidts historik, er jeg temmelig sikker på at han vil give dig ret i at det er forfølgelse, en heksejagt. Men han er ikke over loven, længere er den ikke. Så kan man diskutere EU sideløbende.
--
#20
gamerdad
Monsterbruger
03-08-2021 11:43

Rapporter til Admin
DF-sympatisør bag gæsteprofil. Alt er ved det gamle.
--
#21
Anomynous
Junior Nørd
03-08-2021 11:53

Rapporter til Admin
Man kan sommetider godt drømme sig til en verden uden politik, hvor mottoet lyder en for alle og alle hver for sig, men på den anden side ville det nok også hurtigt ende i ragnarok... De kære levebrødspolitiker har kun en ting for øje og det er deres egen ende. Eller sådan føles det i hvert fald. Misforstå mig ikke, jeg synes Danmark er et dejligt land men der trænger til nogle andre og nye boller på suppen - bare spørg John Mogensen.
--
Back in my days the video games were more about the game than the video
#22
Comicsdk
Monster Supporter
03-08-2021 12:13

Rapporter til Admin
Det er ikke umuligt at Messerschmidt trækker en overraskelse ud af ærmet når retssagen er overstået. Det kunne være at forsvinde et par måneder i en thailandsk landsby og så poppe op som en trold af en æske og flashe sit nye køn, præsentere sig som Marlene Messerschmidt og vinde VM i dødløft for kvinder. Alt er muligt i den tid vi lever i.
--
#23
Plong
Gæst
03-08-2021 12:26

Rapporter til Admin
#19 Det ene udelukker ikke det andet. Jeg skriver jo netop, at al svindel skal straffes. Men det virker til, at MM er et let offer, og der er kræfter, der gerne vil have ham ned med nakken. Det er ulækkert, at hans svindel skal have så meget opmærksomhed, samtidig med langt større svindelnumre bliver fejet ind under gulvtæppet.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#24
Plong
Gæst
03-08-2021 12:30

Rapporter til Admin
#20 ?? DF-sympatisør bag gæsteprofil. Alt er ved det gamle. Hol.dk-bruger, som ikke er i stand til at forholde sig til argumentet og evt modargumentere, men bare gå efter at miskreditere manden/profilen Alt ved det gamle. I øvrigt utroligt pinligt at skrive "DF-sympatisør", når jeg nu netop skriver, at al svindel skal straffes. Det er inklusiv, hvad MM render og laver. Hvordan kan man så være DF-sympatisør? Nå ja... når argumenterne ikke rækker, så kan man altid svine personen. Bingo!
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#25
Comicsdk
Monster Supporter
03-08-2021 12:34

Rapporter til Admin
23 Klart nok at der er politikere der gerne ser ham slagtet, hele deres metier emmer af magtsøgning og konkurrencementalitet. Men et let offer ville jeg ikke kalde ham. Han er jo ikke ligefrem tabt bag en vogn. Han er og har længe været en kontroversiel personage, så det undrer mig at det kommer bag på dig at der er stor fokus på hans person. Jeg har ikke kendskab til langt større sager der fejes ind under gulvtæppet, men jeg er ikke bleg for at læse op på det, hvis du gider linke til et par af de sager der lægger dig mest på sinde.
--
#26
TottiNo10
Megabruger
03-08-2021 13:13

Rapporter til Admin
De fleste politikere er bundrådne - det kan bestemt også gælde dem, som jeg selv sympatiserer med. Det er noget af det, der har skuffet mig mest, efter jeg som voksen er blevet mere politisk interesseret. Det er at se, hvor meget løgn og bedrag det fag består af! Naturligvis er alle mennesker, og alle begår fejl, men når man ser sager, hvor de misbruger deres magt, og basalt set modtager bestikkelse på den baggrund, så kaster jeg op i munden. Lars Løkke, er det værste eksempel herpå! At han så stadigvæk nægter at give op, og stadigvæk higer efter magt, det besudler bare hele hans karriere endnu mere. Han er så magtliderlig, at det halve kan være nok, og har INTET problem med at rage til sig. De siger konstant et i deres politik, og når det kommer til virkeligheden, så gør de det stik modsatte, fordi det jo kun er os andre, der skal gøre det, som er bedst i det lange løb. Men sådan er mennesker i flertal. Penge og magt stiger de fleste til hovedet. Deres egne sindssygt favorable arbejdsvilkår og pensioner, i forhold til almindeligt arbejdende mennesker er direkte sindssyge. Det er det gale vanvid! Jeg har forståelse for, at de besidder høje stillinger i landet, men mange af dem, har jo ikke en kæft forstand på de ting, de f.eks udnævnes som ministre for. Behøver jeg nævne Trine Bramsen og Joy Mogensen denne omgang her? De er lallende alterlys i det stillinger, de besidder, og tjener du på ingen tid en livslang velbetalt pension for at snylte igen og igen på deres job - især Joy Mogensen! Man kunne bliv ved, men det hjælper ikke noget. Jeg er ikke selv perfekt, men er det noget, der rammer mig hårdt, så er det, når mennesker i så høje, favorable stillinger og med så megen magt, ikke er deres job værdigt, og snyder og bedrager sig frem, fordi penge og magten pludselig bliver vigtigere. Man kan simpelthen ikke styre det. Derfor mener jeg også, at der skal mere magt i hænderne på befolkningen. Langt mere, skal op til afstemning i blandt folket, og ikke afgøres i blandt de tosser og snyltere, der sidder inde i den folketingssal! Og for lige at slå fast: Naturligvis er der gode mennesker i folketinget, der vitterligt bare vil folk det bedste. At man så ikke er enige med dem i politiken, er en anden snak. Men der er altså folk derinde, der godt kan bevare en fornuftig ære og integritet i deres arbejde, og stå ved de ting, som de siger og mener, i stedet for at tænke på at malke egen ko mest muligt. Jeg håber i øvrigt især at Lars Løkke ryger på røven til næste valg. Den selvfede, arrogante, magtliderlige tyveknægt burde være færdig i dansk politik! Så med dette in mente, så skal absolut ingen af de mindre bemidlet i samfundet, der har brug for velfærdssystemet føle skam over dette. Hvorfor i al verden skulle de det, hvis de ret og rimeligt indenfor loven har fået tilkendt noget fra det offentlige, som i øvrigt altid er en kamp uden lige, hvor der ofte spares på syge mennesker, og de snyltes og behandles som lort. Alt i mens de høje herrer i samfundet, som politikere, direktører osv, dagligt snyder og bedrager for millioner og snyder andre steder, hvor der snydes kan. Skattely osv osv. De har ALT i forhold til gode job, sind osv, der kan klare et helt normalt liv med arbejde, familie og socialt liv, og alligevel bedrager de sig til alt, de kan komme til, så de burde skamme sig mere end nogen anden i dette land, der bruger det velfærdssystem, som vi har her i landet.
--
Ryzen 5 [email protected]|B450-A PRO MAX|16GB [email protected]/CL16|GTX 1660Super|128GB NVMe|1TB Crucial MX500 SSD|Corsair TX550M|Arctic Freezer 34|
--
Sidst redigeret 03-08-2021 13:19
#27
Anomynous
Junior Nørd
03-08-2021 13:25

Rapporter til Admin
poppe op som en trold af en æske og flashe sit nye køn, præsentere sig som Marlene Messerschmidt og vinde VM i dødløft for kvinder. Haha! Meget passende til dagens overskrift. Læste netop at transkønnede kunne stille op og konkurrere blandt kvinder, jeg kunne ikke undgå at fryde mig. Det er fair nok at man er til det ene eller andet men dit køn er nu engang dit køn og så kan det godt være man føler sig som noget andet men det ændrer ikke på hvad du er - der er sikkert mange andre som har et anderledes synspunkt på det end mig men hvis det her fortsætter så går der vel heller ikke lang tid før vi ser de første "transracer" stille op i agility. "Hej jeg hedder Karsten men identificerer mig selv om en shih tzu". Hold nu op altså... eller er tiden løbet fra mig og er jeg blevet for gammel...
--
Back in my days the video games were more about the game than the video
--
Sidst redigeret 03-08-2021 13:25
#28
Comicsdk
Monster Supporter
03-08-2021 13:30

Rapporter til Admin
27 Man kunne, nu hvor det er en realitet at transkønnede ønsker at konkurrere på lige fod, lade dem konkurrerede med ligestillede. Det giver jo ingen mening at en tidligere mand der nu hedder Bente, smadrer en biologisk (ja, undskyld) kvinde fuldstændigt i styrkeløft på olympisk plan. Apropos: https://www.youtube.com[...]
--
Sidst redigeret 03-08-2021 13:32
#29
TottiNo10
Megabruger
03-08-2021 13:32

Rapporter til Admin
#27 Slet ikke. En eller anden influenzer på Youtube (Så det i EB eller BT forleden), har lige fået opereret sine øjne asiatiske, fordi han identificerer sig som koreaner. Det er jo ikke bare dumt, men decideret racistisk! Man er tom for ord. Folk kan dyrke sex med hvem de vil, og være så forskellige de har lyst til, men det der, er ganske enkelt for meget. Det handler hovedsagligt om psykisk sygdom, når vi er ude i de ekstremer, hvor folk er "flydende binær", eller hvad de end kalder det snart, og det hænger nok også sammen med, at selvmordsraten er vanvittigt overrepræsenteret i dette LGBTQ miljø, eller hvad de efterhånden kalder det. Den ene dag er de mand, den anden dag vil de være kvinde. Jeg er med på, at vi skal udvikle os, og være inkluderende, men dette har længe taget overhånd! Vi kan ikke slette køn fra vores egenskaber som mennesker - længere er den ikke - der stopper min forståelse. Hvor skal vi stoppe? Skal vi også have lov at identificere os som 12 årige, hvis vi er 39 år gammel, så vi kan komme ind i børneomklædningen? Nej, naturligvis ikke. Biologiske ting har en værdi, og det skal de bevare. Grænsen går i øvrigt også ved, at mænd, der pludselig anser sig som kvinder, skal have lov at kæmpe i idræt i mod andre kvinder. De rydder jo bordet af medaljer, stipendier osv, som de kører med i USA, medmindre de er komplet splejset mænd. Det kan bare ikke være rigtigt, at vi skal give dem en så stor fordel og fratage seriøse sportskvinder deres chancer, fordi de er så sygt en minoritet, der mener, at de skal have lov at være, lige hvad de vil, og dermed konkurrere på lige fod med rigtigt biologiske kvinder. De fratager dem ALT, og det er så unfair, fordi vi igen skal være "inkluderende og forstående", overfor et meget lille mindretal, der måske mere fejler noget i hovedet, end det er os andre, der mangler forståelse for dem. De kræver og kræver, men det er også mønstret ude fra den fløj jo. Hvad er det for en verden mand!
--
Ryzen 5 [email protected]|B450-A PRO MAX|16GB [email protected]/CL16|GTX 1660Super|128GB NVMe|1TB Crucial MX500 SSD|Corsair TX550M|Arctic Freezer 34|
--
Sidst redigeret 03-08-2021 13:36
#30
Anomynous
Junior Nørd
03-08-2021 13:46

Rapporter til Admin
#29 Amen brother !
--
Back in my days the video games were more about the game than the video
#31
Comicsdk
Monster Supporter
03-08-2021 13:49

Rapporter til Admin
Jeg nøjes bare med at skåle. Jeg er ikke så indsat i transkønnedes politiske ståsted over en bred kam. Der er vist også noget tøj der skal vaskes.
--
#32
Mion
Super Nørd
03-08-2021 13:51

Rapporter til Admin
mit problem er det her er mere generelt end en "morten messersmith" ting. utallige sager hvor der er "større midler" der går til politikere, end det her. og de burde alle straffes, men det bliver de jo ikke, det bliver et slag ovre fingrene, utallige grimme sager i Venstre og Social demokratiet, selv i de mindre partier, hvor f.eks. Uffe Elbæk bare kan spille dum.. større sager, hvor man laver grundlovsstridige valg, som f.eks. mod det erhver som i 2018 blev erklæret dødt (Mink erhvervet) og hvor nu de danske borgere skal betale milliarder, for et erhverv som reelt var dødt, for at Mette ikke ender med en sag på sig som kan vælte hende. Helle Thorning som brugte EU midler ulovligt i sin kamp om magten i selve social demokratiet, så EU der reelt betale for at hun kunne få den formands post som senere blev til en ledelse post og en statsminister post. til den mindst social demokratiske, social demokrat man nogensinde har set. generel misbrug af samtlige politikere der har været i EU, af rejse midler, hvor man reelt boede der, men tog "rejsepenge" som fløj man dagligt, og ansatte familie medlemmer til at arbejde for sig i EU poster .. selvom man ikke brugte dem. sjovt selv i LOKAL valg, hvor man vælger borgmestere, prøv at se når der har været sådan et borgmester valg, hvor mange "2-3 plads politikere" der lige får bestyrelses pladser i f.eks. den lokale varme foreninge eller andet hvor man lige får 100.000-200.000 om året for 3-4 møder. at man synes det er ok man tager imod STORE gaver, mens man slår ned over private der tager imod noget over bare en lille værdi. med hele den sag der lige har været omkring EM billetter og alt muligt andet, SERIØST hvis du eller jeg havde taget imod sådan en billet så var vi blevet fyret eller korsfæstet, men det er helt i orden at tage med til VW´s popaganda møder for bagefter at tage imod gaver.. for så upartisk at skulle stemme i diverse stemmer omkring f.eks. grøn omstilling af biler. Så det her i min verden er et væsentligt større problem en Messersmith, og det vildeste er, at man skal sidde og høre på alle de her politikere tale om ham, som selv har deres fingre så dybt nede i kagekassen at helen armen er væk.
--
Sådan en firkantet dims med en masse ben i en sort box, det er hvad jeg har. og den kan sgu trække hjertefri over Lan.
#33
Anomynous
Junior Nørd
03-08-2021 14:00

Rapporter til Admin
Du skal jo også altid agere så politisk korrekt. Klassisk Comicsdk!
--
Back in my days the video games were more about the game than the video
#34
Comicsdk
Monster Supporter
03-08-2021 14:01

Rapporter til Admin
32 Jeg har ikke styr på hvor korrupt systemet er, hverken i Danmark eller EU. Men hvis de sidste kommentarer er sået i en seriøs mening, synes jeg den sidste del af tråden begynder at bære kraftigt præg af at det stadig er en populær sport at skyde med spredehagl og håbe på at noget bliver ramt. Min frustration kommer til udtryk i det øjeblik at de folkevalgte bliver valgt igen og igen, på trods af tidligere eksempler på embedssvigt og i den dur. Det tyder på at vælgerne er en anelse ubegavede, kan man ikke lade dén slippe over bordet?
--
#35
Comicsdk
Monster Supporter
03-08-2021 14:02

Rapporter til Admin
33 Politisk korrekt er ikke så slemt som det lyder. Eller sådan noget lignende.
--
#36
stefthom
Monster Supporter
03-08-2021 14:26

Rapporter til Admin
FnidderBorgen... Tommy Ahlers har fået nok af spillet på Borgen....: https://ekstrabladet.dk[...]
--
#37
kikophil
Elite Supporter
03-08-2021 14:58

Rapporter til Admin
Er anklagen mod Morten ikke kogt helt ned til en falsk underskrift og manglende samarbejdsvilje? Det første er nok det vigtigste, og det sidste er vel mest bureaukratisk vrøvl, hvis han blot har fået en masse papirer uden besked på/om hvad han skal levere af svar/beviser. Hen har efter eget udsagn selv tilbudt fuldt samarbejde, hvilket jo sku være ret nemt at bevise. Så en anklage om lidt under 100000 kr. er hvad han muligvis bliver dømt for, og ikke hans heilen i kådhed (fuldskab?) eller andre formasteligheder der sætter ild i folks følelser - især når det er en politiker - der jo skal være helt pletfri fra fødsel til død, da han ellers skal dømmes nærmest til livstid samt offentligt nedværdigelse og slæbes nøgen gennem gaderne. De der råber højest, er jo som oftest dem, der har mest under gulvtæppet - not? P/S - gætter på, at dommen lyder på tilbagebetaling samt 2 md. tømning af skraldespande samt fjernelse af tyggegummi fra folketingssalen - hvorefter han bliver den nye kronprins for DF - igen?
--
Kun de dumme ser på fingeren, når den kloge peger mod stjernerne...
#38
Comicsdk
Monster Supporter
03-08-2021 15:25

Rapporter til Admin
Måske fyrer han Dot og skriver et kærestebrev til Vermund. Sommetider lægger drenge regnorm i håret på piger de godt kan li'. Under alle omstændigheder var Morten Messerschmidt hundrede procent skyldig i at fremkalde latter her i huset, da han beskyldte Vermund for at være populist. Lige børn leger bedst, som man siger.
--
#39
Hans
Guru
03-08-2021 16:31

Rapporter til Admin
Hold da op... Opgav at læse kommentar på kommentar på kommentar, hvor fokus var personlige tilsvining af politikere med hvilke, der er personlig uenighed... Måske vi skal forholde os til, at MM ikke er dømt, men kun sigtet... Skyldsspørgsmål afklares via jura, ikke politiske holdninger :) Ps. og nej, jeg stemmer ikke DF, og har aldrig gjort det...
--
http://www.NoteBookWorld.dk[...] - RIP, 22/3-2007... Useriøse sælgere: se profil
#40
Cayuse
Ny på siden
03-08-2021 22:22

Rapporter til Admin
Mon ikke meget af lysten til at se MM blive dømt skyldes DF egne holdninger til etik og moral når andre træder ved siden af… Når det så er en af deres egne er sagen lidt anderledes men DF var da så fornuftige at betale penge tilbage. Jeg tænker grænserne vedr. økonomi/boligtilskud/mødedeltagelse/osv. bliver udfordret mange gange af vores politikere og i særdeleshed også når det gælder i EU. Jeg tror næsten politikerne bliver omskolet til det med tiden og ikke ser det som noget problem, hvis man har været i systemet længe og maskinen bare ruller som altid. Det fritager selvfølgelig ikke politikerne fra deres ansvar.
--
#41
stenergut
Junior Supporter
03-08-2021 22:49

Rapporter til Admin
Messerschmidt er en Inger Støjberg / værdikriger-type. En person uden fagpolitisk substans. Ingen særlige egenskaber indenfor forvaltning eller politik-udvikling. En evig Rasmus modsat-type som var destruktiv i EU, hvor han slog pjalterne sammen med de britiske højrenationale / Nigel Farage, der løj så vandet drev under EU leave-kampagnen. Messerschmidt mente det klogt at følge i briternes fodspor. Nu fortryder briterne at de lyttede til højre-nationale populistiske typer som Farage / Messerschmidt. Nævn mig en eneste bedrift/lovforslag, som Messerschmidt har fået igennem EU eller på tinge? Jens Rohde og Dan Jørgensen fik da noget igennem. Messerschmidt fjollede bare rundt og spildte vores danske EU mandat.
--
Sidst redigeret 03-08-2021 22:53
#42
Commodore64
Monsterbruger
03-08-2021 22:56

Rapporter til Admin
venstreorienteret=anti-national=forræder
--
#43
waskustobaskus
Super Nørd
03-08-2021 23:37

Rapporter til Admin
Lad os nu se venster Inger Støjberg få en dom.
--
#44
em2021
Bruger Aspirant
04-08-2021 00:31

Rapporter til Admin
#41 Alligevel fik han 465k personlige stemmer. Han gjorde præcis hvad hans vælgere mente var det rigtige, nemlig at belyse alt den frås og tåbeligheder der kommer fra EU.
--
7700k,rtx2080,16Gb 3200mhz,asus 27" 165hz + Lenovo ThinkPad X1 carbon.
#45
john M
Gæst
04-08-2021 01:40

Rapporter til Admin
hvordan gik det da de radikale svindlede , FOR PERSONLIG vinding ....af ja de EU liderlige radikale. hvis svar altid er "mere eu mere islam" landsforræder partiet siden 1940 Hvis der er 1 eneste dansker der tror ,at noget bliver bedre eller nogen danskere bliver rigere af at afgive suverænitet til EU kommissionen ! - cmo jeg skal gerne oplyse mere om hvad vores penge de stjæler går til , for det gør den radikal presse ikke , husk 7 af 10 såkaldte journalister stemmer radikale venstre. badeland marocco ISTANBULS kloaker bare 2 exempler , hvor dine skatte penge går hen. jeg har meget meget mere EU bliver alles død , nu når de vil hente 70.000.000 vilde analfabetiske han afrikanere til europa de kommen år. Ja du læser rigtig og alt står på officielle EU sider
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#46
john M
Gæst
04-08-2021 01:47

Rapporter til Admin
#41 Eu parlamentet af 729 NPC personer bag et nummer , har 2 kanpper og et mickey mouse ur , de kan ikke fremsætte lovforslag !!! du er helt klart radikal eller bare total uviddende
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#47
john M
Gæst
04-08-2021 01:52

Rapporter til Admin
#45 duck duck "radikale svindel med eu midler"ikke kun 1 gang elelr 2 eller 3 eller 4
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#48
john M
Gæst
04-08-2021 02:03

Rapporter til Admin
#7 Hvor I verden , hjælper en sigtet person en anklager , HVOR ? I nogensinde i verdens historien ?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#49
john M
Gæst
04-08-2021 02:09

Rapporter til Admin
#13 Morten Messerschmidt heilede IKKE i Tvioli ! Du er klar over der er faldet dom for 12 år siden ikke . citat "racistiske nationalkonservative strømninger" Folk som dig er , helt uden for dialog . Der hjælper selv bubber eller dialog kaffe ikke .
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#50
john M
Gæst
04-08-2021 02:13

Rapporter til Admin
#36 Citat Tommy Ahlers " Alle politiske partier skulle have gjort som i sverige, og udelukke DF , så vi kan få åbnet op for indvandring og få lønningerne ned" og den har jeg optaget !
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#51
john M
Gæst
04-08-2021 02:24

Rapporter til Admin
#21 levebrøds politikker er Morten Messerchmidt bestemt ikke, der er langt flere penge at tjen som jurist. Hvordan er Morten Messerschmidt opvokset ! Hos hvem og hvor ? Hvad laver han på bakken ? nemlig kun det radikale MSM had til bevarelse af Danmark og det vi alle elsker har du set. 2. juledag som 18 årig bankede Morten på Pia Kjærsgårds dør. og meget mere . men levebrødspolitikker er Morten 10000% ikke , han er den rene kærlighed til Danmark og folket, hvilket 90 % af MF ikke er men der er så meget I ikke forstår , jeg bliver her 1 uge og har alle link klar til officielle sider.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#52
john M
Gæst
04-08-2021 02:43

Rapporter til Admin
#8 haha nej det var DDR`S Ole Ryborg . der tippede OLAF . gå ind og se hvad OLAF har præsteret af , store anti korruption sager . TIL GRIN eu OLAF . TOTAL til grin, som Frontex på tide vi virkelig ÅBNER den ROTTE rede af EU . MSM taler jo kun on se VORES RADIKALE leder . hun giver bøder til google og amazon , som ROLF de så ikke skal betale . CMO VÅGN nu op drenge
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#53
john M
Gæst
04-08-2021 02:50

Rapporter til Admin
Den MAKSIMALE straf Morten får er 10.000 kr . i bøde, men han frifindes / vs. det du ser er i RADIKALE MSM. Tænk oplysning er så lavt , sidder i alle og spiller pc og pik . Tror bitcoin og eth er fremtiden. ak ja FÆDRELANDET kommer på agenda , måske først om 10-20 år , og der vil I formentlig blive et hoved kortere.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#54
john M
Gæst
04-08-2021 03:06

Rapporter til Admin
#2 radikal propaganda har domineret dansk politik siden 1940 da de damarbejde med nazisterne, siden da har de manipuleret enhver folkeafstemning. Mere EU mere Isalm.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#55
john M
Gæst
04-08-2021 03:15

Rapporter til Admin
#9 nok der problemet ligger , ingen læser eller forstår parti programmer , de vælger som "like" primært kvinder . næsten ingen partier stemmer og følger deres egne parti programmer .
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#56
john M
Gæst
04-08-2021 03:27

Rapporter til Admin
#43 JA ca.a 50-70 millioner Koster DE RADIKALE skatteborgerne, for det er dem der laver denne anders and retsag. frifundet! ÅÅÅ de moralske radikale, Morten østergaard serie krænkeren , der skulle "kvinde" opdækkets ved ethvert møde/fest, mens han slikkede dem i ørerne og lagde hånd på deres lår. ÅÅÅÅ de radikale 90% KBH. vælgerer som kommunisterne EL - vi tolerante. ja inden 10 år er KBH. ikke dansk by længere men en muslimsk højborg . men HEJ GLEM 2000 år historie . nu er kvinder og mænd alt muligt og islam er vores venner . tik tak
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#57
john m
Gæst
04-08-2021 03:43

Rapporter til Admin
#40 du er ikke dansker er du , holdninger som en tamiler
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#58
John M
Gæst
04-08-2021 03:51

Rapporter til Admin
Og husk nu HITLER samarbejdede med ISLAM !!! . der var bosniske SS divisioner ! ja ligefrem , helt op til 2007 . censur---------------------censur------------------------censur-.---------------------- som jeg ofc. også snat bliver slettet of HOL. ! ikke woke eller cock stroker vi den in arms
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#59
john M
Gæst
04-08-2021 04:11

Rapporter til Admin
jeg er klar , har alle officielle links klar , specielt EU links. har 50 tb optaget . men jeg ved lige om lidt , er jeg fjernet som tommy robbinson mm. cock stoke. jeg er klar -. tager 10 timer og så lad os se REALITET%
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#60
Cayuse
Ny på siden
04-08-2021 05:34

Rapporter til Admin
#57 Jeg tænker jeg er mere dansk end dig og har da været ude i verden og forsvare bl.a. din ret til at ytre dig mere en gang. Brug nu din ytringsfrihed med sund fornuft og hold dig til emnet… Det gør åbenbart en blind og samtidigt ondt når sømmet rammes lige på hovedet
--
#61
Comicsdk
Monster Supporter
04-08-2021 10:14

Rapporter til Admin
Hvem mon vinder DM i danskhed. Følg med i morgen.
--
#62
United
Junior Nørd
04-08-2021 10:47

Rapporter til Admin
#47 til #57 Blev der suttet igennem i nat? Det må dælme være nogle vilde tømmermænd du er vågnet op med her til morgen.
--
´66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC CANTONA WAS BORN.
#63
Comicsdk
Monster Supporter
04-08-2021 10:50

Rapporter til Admin
58 og 59 var da vist heller ikke helt ædru snak..
--
#64
NeoLite
Junior Supporter
04-08-2021 10:53

Rapporter til Admin
Er der nogen der kan pege på en dansk politiker som ikke har udøvet magtmisbrug i et eller andet omfang. Har svært ved at komme på navne.
--
#65
Comicsdk
Monster Supporter
04-08-2021 10:57

Rapporter til Admin
Mogens Glistrup. Ej, det' gas. Men han er (var) i min optik den bedste til at stikke etaten en langemand.
--

Opret svar til indlægget: Morten Messerschmidts retssag

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE