Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Geo snyd af streaming tjenester?

Af Ultra Supporter Fuller 8900 | 18-09-2021 22:41 | 1100 visninger | 15 svar, hop til seneste
Hejsa Hvor mange af jer gør brug af at "snyde" jer til billigere streaming tjenester? Jeg har selv overvejet det da jeg har en del som jeg ikke bruger ret tit, så syntes de virker ret dyre når jeg kun bruger dem, lad os sige 1-2 gange om ugen, nogengang mindre (HBO) (Disney) Bruger primært Netflix og Viaplay, de andre 2 er "backup" hvis man kan sige det sådan. Og har gladeligt betalt fuldt beløb de sidste par år.. (disney self kun 1 år) Men overvejede så her den anden dag om man skulle hoppe på vognen og lege man var Mexicaner eller lignende for at få billig abb på de forskellige tjenester og så bare have dem allesammen ? Mit moralske kompas siger det er snyd og fusk, meeeen er også træt af at betale det som svare til 25 kr pr film jeg måske ser på HBO og disney.. Og er det nemt at gøre det, tænker man kunne tage en gratis prøveperiode på en VPN og oprette sig til dem allesammen, så køre det vel bare? Shoot!
--
#1
mr.hein
Nørd Aspirant
18-09-2021 22:45

Rapporter til Admin
søger du efter en guide, eller en social accept?
--
Signed by me
#2
Fuller 8900
Ultra Supporter
18-09-2021 23:08

Rapporter til Admin
Ingen af delene Vil bare gerne se om folk gør brug af det eller ej :) Har droppet disney plus for nu, Viaplay og HBO har jeg via telmore. Netflix har jeg fra USA (da jeg har haft det aktivt siden før det var i Danmark...) Faldt bare over det for et par uger siden, da jeg opsagde mit disney plus, og har tænkt over det sidenhen :)
--
#3
Comicsdk
Monster Supporter
18-09-2021 23:14

Rapporter til Admin
Personligt gider jeg ikke rode med VPN og andet gøgl og risikere at få mine brugere udelukket. Jeg nøjes med at have én streamingtjeneste af gangen, dukker der så nogle film eller serier jeg vil se op et andet sted, skifter jeg når abonnementet udløber efter opsigelsen. Har du overvejet at skære ned på underholdningen? Fire faste streamingtjenester lyder temmelig overkill.
--
#4
Fuller 8900
Ultra Supporter
18-09-2021 23:42

Rapporter til Admin
#3 De 2 af dem er igennem mit Telmore abb Men da jeg måske overveje at skifte det ud, for at få spotify fremfor telmore musik. Er jeg ved at lede efter alternativer.. Netflix beholder jeg lige meget hvad, bare den nemmeste/bedste løsning imo.. Men viaplay har massere af gode serier/tv shows vi ser HBO kunne vi sagtens undvære, bruger det stort set ikke.. Disney kommer vi til at se, når ungerne bliver lidt større, så skal jeg helt sikkert have igen på et tidspunkt. Vi har ikke flowtv overhovedet, så måske derfor det er rart nok at have andet end netflix (som vi nok bruger mest) Gider ikke bøvlet med at skifte hele tiden imellem streaming tjenester :) Rart bare at have "det hele" :p Men ja det koster da en del når man kigger på det over et år (eller flere!)
--
#5
BoreBissen
Super Nørd
18-09-2021 23:46

Rapporter til Admin
#4 Men da jeg måske overveje at skifte det ud, for at få spotify fremfor telmore musik. Er jeg ved at lede efter alternativer.. Overvejet YouTube Music? https://music.youtube.com[...]
--
Ryzen™ 5600x | MSI B550m Mortar™Wifi | MSI Gaming X™ 6700 xt 2x8 GB Corsair 3200 MHz | Noctua NH-U12A Corsair RM750 v2 | WD Black™ M.2 500 GB
--
Sidst redigeret 18-09-2021 23:46
#6
Jepperdepper
Ultra Supporter
19-09-2021 07:03

Rapporter til Admin
Bruger det til at få adgang til tjenester der er blocked udenfor US, men ikke til at snyde i abonnement. Personligt ville jeg altid betale fuld pris og i stedet bruge færre tjenester, hvis det bliver for dyrt.
--
#7
isbjørnen
Supporter Aspirant
19-09-2021 11:01

Rapporter til Admin
Jeg har intet problem med det. Jeg har tidligere haft filippinsk Spotify men er skiftet til indisk YouTube premium. så har jeg tyrkisk netflix og Eurosport player fra Grækenland. Det er kun 1 gang der skal bruges vpn og så kører det ellers uden problemer.
--
life just suckz
#8
ToFFo
Guru
19-09-2021 11:11

Rapporter til Admin
Ved nogle services virker det, ved andre spilder du bare dine penge. Spotify, Deezer, med flere, har luret, og blacklistet, en masse VPN udbydere. Der blacklistes hele tiden flere. Så du risikerer at betale for en VPN service der allerede er blacklistet. Det kan også være du betaler for en VPN service der ikke er, men bliver, blacklistet. Og så er du tilbage ved start, plus du har spildt pengene på en VPN udbyder. Jeg har prøvet med Spotify, og det virkede fint i et par måneder. Men så sagde spotify at jeg havde været "udenfor hjemlandet i lang tid" eller sådan noget, og min premium blev lukket. Så jeg skulle til at starte forfra med det hele. Det magter jeg ikke. Det var besværligt nok at finde en VPN der ikke var blacklistet. Så prøvede jeg Deezer men den fangede med det samme at der var noget der ikke stemte. Youtube Premium med Youtube Music virker og jeg tror ikke de har blacklistet nogen VPN udbydere, så der kan du sagtens oprette dig fra fx. Argentina, og få det til like... 7kr om måneden eller sådan noget. Jeg mindes også Amazon Prime virker.
--
- Indsæt signatur -
--
Sidst redigeret 19-09-2021 11:11
#9
isbjørnen
Supporter Aspirant
19-09-2021 11:20

Rapporter til Admin
#8 jeg brugte filippinsk Spotify fra 2016 til i år uden problemer. Eneste minus var at betaling foregik via filippinsk PayPal. Jeg er dog glad for skiftet til YouTube premium. Så kan jeg betale med Google pay i stedet for
--
life just suckz
#10
Porphyra
Mega Supporter
19-09-2021 11:28

Rapporter til Admin
Har selv haft Prime Video gratis i flere måneder, kan nok også ses som en form for 'snyd' :-) Hvis man skal se Prime video i en kortere periode, så kan man bare starte en gratis Prime trial i en af de regioner der tillader det. US, UK, DE osv. efter 12 måneder så kan man igen få en ny Prime trial i den samme region. Det betyder at hvis man hopper rundt fra region til region, så er det muligt at have gratis Prime video en stor del af året. Og det kræver ikke VPN. Hvis man ikke gider hopperiet så er der Singapore Prime så man kan få det til 3 dollars i måneden. Overvejede jeg, men efter at have binget et par serier, The Tick og Jean Claude Van Johnson, så var der ikke så meget mere jeg gad se dengang.
--
Du er altid velkommen til at sende en PM hvis jeg ikke ser dit spørgsmål
#11
Comicsdk
Monster Supporter
19-09-2021 11:32

Rapporter til Admin
Bevares, det er da en udgift at lytte til musik og se film. Spotify er jeg blevet afhængig af - de 100 kroner om måneden er givet godt ud ifht. at skulle ud at købe CD'er til ågerpris. Og så ligger der efterhånden så meget underholdning på Youtube at en enkelt betalt streamingtjeneste der ud over er rigeligt. I går faldt jeg lige over WB Kids på Youtube, det er guld for børn og barnlige sjæle - for ikke at nævne Wallace and Gromit og Warner archive med Tex Averys fede gamle streger. Man kunne blive ved med at remse gratis gensyn op, all around.
--
Sidst redigeret 19-09-2021 11:33
#12
Vandkanden
Mega Supporter
19-09-2021 12:03

Rapporter til Admin
YouTube Premium, 7kr mdr Netflix den store pakke, 50kr mdr Kørt sådan i et årevis nu efterhånden og aldrig haft problemer. Bruger ikke vpn.
--
#13
ToFFo
Guru
19-09-2021 12:36

Rapporter til Admin
#9 - De har lukket "hullet", med mindre man på en måde opretter en Filippinsk paypal konto. Jeg ved ikke om man kan det mere, da Paypal fanger at man prøver at indtaste et Dansk kort på en Filippinsk registreret konto. Jeg brugte også Paypal tricket med Spotify for en 2-3 år siden. Men det er sidenhen blevet umuliggjort. Plus, hvis Spotify registrerer at du har oprettet dig med en konto i et land, men befinder dig i et andet land, bliver ens konto enten begrænset, eller lukket, hvis ikke man logger på fra det land man oprettede sig i over en bestemt periode som jeg ikke ved hvor lang er. #12 - Har du taget et fly til udlandet for at oprette dig i stedet? Virker som en dyr løsning :D Eller har du kun brugt VPN ved oprettelse?
--
- Indsæt signatur -
--
Sidst redigeret 19-09-2021 12:37
#14
Vandkanden
Mega Supporter
19-09-2021 12:49

Rapporter til Admin
#13. Hahaha :D Kun ved oprettelse :P
--
#15
klinto75m
Super Supporter
19-09-2021 14:08

Rapporter til Admin
Bruger YouTube Premium via Argentinsk medlemskab. Koster ca 12kr om måneden for 6 brugere (familie abonnement), da jeg ser en del Youtube på fjersynet er det en fryd ikke at have reklamer på længere. Samt så skiftede jeg fra Spotify til Youtube Music, et nemt hop :)
--
A wise man once said: "Have you cleared your cache?"

Opret svar til indlægget: Geo snyd af streaming tjenester?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning