Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Museum på abonnement - Store museer bløder økonomi...

Af Gæst Peter | 23-09-2021 12:45 | 840 visninger | 9 svar, hop til seneste
Hej HOL, I disse dage bløder de store museer økonomisk grundet manglende gæster og turister (corona). De sidste 10 år er entré priserne steget gevaldigt, så jeg tænkte på hvorfor museerne ikke gik sammen og lavede et månedligt abonnement, hvor man til en fast månedlig pris kunne besøge mange forskellige museer? De vil miste en del i entré indtægter, men der vil komme et større flow af mennesker gennem butikken og dermed en mulighed for mersalg i form af guidede tours, kaffe + kage, merchandise og andre effekter. Hvad tænker i om et abonnement som dette? Tror i der ville være interesse for dette? Både fra museum-siden og kunde-siden? Hvorfor eller hvorfor ikke?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Comicsdk
Monster Supporter
23-09-2021 12:49

Rapporter til Admin
Det findes jo allerede rigtig mange steder. Lige fra det folkelige sæsonkort i Tivoli Friheden til årskort på Aros, klub Moesgård osv. osv. osv.
--
#2
Peter
Gæst
23-09-2021 12:54

Rapporter til Admin
#2 Men er det ikke årskort til et enkelt museum? Med et aros årskort, kan du ikke kun besøge aros med det årskort? Jeg ved at der findes noget årskort til flere museer i københavn. Jeg tænker mere et abonnoment, hvor du har adgang til flere museer (lad os sige 5-10, kunne skifte hvert 3. måned fx?) til et fast månedligt beløb.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#3
Business
Mega Supporter
23-09-2021 13:08

Rapporter til Admin
Det giver god mening. Det findes allerede mange steder, men det ville da klart være mere attraktivt, såfremt flere var med. https://ugeavisen.dk[...]
--
#4
Comicsdk
Monster Supporter
23-09-2021 14:48

Rapporter til Admin
Nååå.. et kort der dækker flere steder.. Jeg fik kun én kop kaffe i morges. Jeg synes det er en smuk idé, men om det i praksis er smart, tvivler jeg på. Hvis man er multikulturel er fuld adgang jo fint, men hvis jeg bare vil på naturhistorisk og moesgård i sommerferien, ville jeg nok tænke at pengene er spildt på adgang til moderne kunst og den slags. Men ligesom tv-pakker med valgfrit indhold hele tiden... tjo.. det er ikke så dumt, du.
--
#5
Peter
Gæst
23-09-2021 17:38

Rapporter til Admin
#4 Jeg tror også i praksis, at det kan blive lidt af en udfordring, da museer har forskellige prisstrukturer og de appellerer til forskellige målgrupper. Det er nok heller ikke alle museer, der har andre indtægtskilder (café, effekter osv.) end entré-indtægterne og dermed kan se en fordel i at få flere "billige" besøgende. Interessant i forhold til tv-pakkerne med valgfrit indhold. Hvad nu hvis man selv kunne vælge hvilke museer man ville have inkluderet i sit månedlige abonnement?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#6
Mr. WoLF
Guru
23-09-2021 17:44

Rapporter til Admin
De skal have noget spændende at se på så skal der nok komme gæster. Mange lever at tilskuddet fra staten og har det samme kedelige at se på, malerier som ofte
--
#7
Peter
Gæst
30-09-2021 15:13

Rapporter til Admin
Tak for responsen gutter. Nu har vi valgt det som projekt og vil gerne undersøge om, der er en interesse for at besøge museer på baggrund af en abonnementløsning (månedlig eller årlig betaling).Vi har lavet et spørgeskema, som i meget gerne må besvare, det er anonymt og tager under 2 min. Tak for hjælpen! https://docs.google.com[...]
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#8
Peter.
Monsterbruger
30-09-2021 15:50

Rapporter til Admin
Det sidste spm er lidt weird, ingen mulighed for at vælge 0, det mindste er 299, som jeg aldrig ville give. Er personligt ikke kunst interesseret, og så mange "tekniske" museum'er har vi heller ikke i DK, der har noget specielt interessant, til et måneds abb vil være at foretrække her, hvertfald :D
--
#9
Mummyhand
Gæst
30-09-2021 16:33

Rapporter til Admin
Jeg har selv arbejdet på museum, og arbejdet med bl.a. prissætning. Den løsning I har sat op, kommer ikke til at fungere hos de store museer. Priserne følger prisudviklingen, og vil altid stige. Derudover er alle frilandsmuseer afhængige af vejret, og er betydeligt sæsonpræget.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til indlægget: Museum på abonnement - Store museer bløder økonomi...

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning